Hogyan változtak a KRESZ-vizsgák szabályai? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Mennyibe kerül a jogosítvány? Hány órát kell vezetni a forgalmi vizsga előtt? Mi alapján érdemes autót választani?  Tovább »

Jogosítványt szeretnétek? Ezzel az online programmal nemcsak a KRESZ-t gyakorolhatjátok, de ingyenes tanfolyamot is nyerhettek.  Tovább »

Közel 15 ezren már megszerezték új végzettségüket azok közül, akik a téli közfoglalkoztatás részeként ültek iskolapadba - írja a Magyar Nemzet...  Tovább »

A tavalyi módosítás után újra szigorítottak a jogosítványszerzés szabályain - itt találjátok a részleteket.  Tovább »

Tovább drágulhatnak az OKJ-s képzések, a szeptembertől érvényes új szabályok szerint a felnőttképzők ugyanis nem hajthatják be a teljes képzési...  Tovább »

A vagy B kategóriás jogosítványt szereznétek, vagy csak szeretnétek felfrissíteni KRESZ-tudásotokat?  Tovább »

Minden autósiskolában ugyanannyiba kerül a KRESZ- és a forgalmi vizsga? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk,  Tovább »

Felére esett vissza az OKJ-s tanfolyamokra jelentkezők száma 2013 utolsó negyedévében az előző év azonos időszakához...  Tovább »

Szívesen tanulnátok németül, de szűkös a családi büdzsé? Összegyűjtöttük a legjobb ingyenes lehetőségeket.  Tovább »

KRESZ, gyakorlati oktatás, elsősegély-tanfolyam és orvosi vizsgálat - mennyibe kerül a jogosítvány megszerzése 2014-ben?  Tovább »

Hány pontot ér az OKJ-s szakképesítés a 2014-es felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Összesen 670 millió forint értékben újabb 555 képzés jelent meg a Tudásod a jövőd projektben, így 243 településről...  Tovább »

Újra ki kell fizetnetek az elméleti tanfolyamot, ha nem sikerült a vizsga? Mennyi időn belül kell megszerezni a jogosítványt?  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X