KRESZ, gyakorlati oktatás, elsősegély-tanfolyam és orvosi vizsgálat - mennyibe kerül a jogosítvány megszerzése 2014-ben?  Tovább »

Hány pontot ér az OKJ-s szakképesítés a 2014-es felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Összesen 670 millió forint értékben újabb 555 képzés jelent meg a Tudásod a jövőd projektben, így 243 településről...  Tovább »

Újra ki kell fizetnetek az elméleti tanfolyamot, ha nem sikerült a vizsga? Mennyi időn belül kell megszerezni a jogosítványt?  Tovább »

(x)

Minőségi oktatás, piacképes diploma

Maradj lendületben, használd ki a pótfelvételi nyújtotta lehetőséget, mintegy 1100 első éves hallgatót már felvettünk, neked is itt a helyed!  Tovább »

Soltész Miklós szociális és családügyért felelős államtitkár a Somogy megyei Csurgón a Nyitott Tanulási Központ...  Tovább »

Hány órát, illetve kilométert kell vezetnetek a B kategóriás jogosítvány megszerzéséhez? Hány éves kortól jelentkezhettek a KRESZ-tanfolyamra?  Tovább »

OKJ-s képzésre jelentkeznétek, de nem tudjátok, mit jelentenek a képzések előtti számok?  Tovább »

Az utóbbi hetekben úton-útfélen, aluljárókban és tereket is láttuk "ingyenes angolóra" táblák mögött ácsorgó embereket. De kik ők?  Tovább »

A Tudásod a jövőd című program sikeresen segítette a hátrányos helyzetben lévők képzését; az utóbbi egy évben több...  Tovább »

Csak akkor tehetitek le a KRESZ-vizsgát, ha hagyományos, tantermi tanfolyamon sajátítjátok el a tudnivalókat?  Tovább »

Milyen OKJ-s képzésekre jelentkezhetnek azok, akik nem szereztek érettségit? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Többek között képzési támogatást, keresetpótló juttatást, utazási és szállástámogatást kaphattok egy európai uniós programnak köszönhetően: a...  Tovább »

Többféle támogatásra pályázhatnak a pályakezdők, a hátrányos helyzetű munkavállalók és az álláskeresők.  Tovább »

724 képzéssel bővült a Tudásod a jövőd képzési kínálata: minimális önrésszel vehettek részt informatikai és nyelvtanfolyamokon.  Tovább »

Az esti órákban is dolgozók és a diákok örülhetnek az újfajta KRESZ-tanfolyamoknak: ha nem tudtok bejárni az órákra, a képzést online is...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X