A vagy B kategóriás jogosítványt szereznétek, vagy csak szeretnétek felfrissíteni KRESZ-tudásotokat?  Tovább »

Minden autósiskolában ugyanannyiba kerül a KRESZ- és a forgalmi vizsga? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk,  Tovább »

Felére esett vissza az OKJ-s tanfolyamokra jelentkezők száma 2013 utolsó negyedévében az előző év azonos időszakához...  Tovább »

Szívesen tanulnátok németül, de szűkös a családi büdzsé? Összegyűjtöttük a legjobb ingyenes lehetőségeket.  Tovább »

KRESZ, gyakorlati oktatás, elsősegély-tanfolyam és orvosi vizsgálat - mennyibe kerül a jogosítvány megszerzése 2014-ben?  Tovább »

Hány pontot ér az OKJ-s szakképesítés a 2014-es felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Összesen 670 millió forint értékben újabb 555 képzés jelent meg a Tudásod a jövőd projektben, így 243 településről...  Tovább »

Újra ki kell fizetnetek az elméleti tanfolyamot, ha nem sikerült a vizsga? Mennyi időn belül kell megszerezni a jogosítványt?  Tovább »

Soltész Miklós szociális és családügyért felelős államtitkár a Somogy megyei Csurgón a Nyitott Tanulási Központ...  Tovább »

Hány órát, illetve kilométert kell vezetnetek a B kategóriás jogosítvány megszerzéséhez? Hány éves kortól jelentkezhettek a KRESZ-tanfolyamra?  Tovább »

OKJ-s képzésre jelentkeznétek, de nem tudjátok, mit jelentenek a képzések előtti számok?  Tovább »

Az utóbbi hetekben úton-útfélen, aluljárókban és tereket is láttuk "ingyenes angolóra" táblák mögött ácsorgó embereket. De kik ők?  Tovább »

A Tudásod a jövőd című program sikeresen segítette a hátrányos helyzetben lévők képzését; az utóbbi egy évben több...  Tovább »

Csak akkor tehetitek le a KRESZ-vizsgát, ha hagyományos, tantermi tanfolyamon sajátítjátok el a tudnivalókat?  Tovább »

Milyen OKJ-s képzésekre jelentkezhetnek azok, akik nem szereztek érettségit? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X