Az ősszel újra lehetőséget kapnak a hazai cégek, hogy uniós forrásból fejlesszék munkavállalóik készségeit - írja a hétfői Világgazdaság.  Tovább »

Olyan online tanfolyam indult, amely a rendőrség figyelmét is felkeltette.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Csokoládé-, kávé- és teakészítő mester szakmérnök/szaktanácsadó képzés indul.  Tovább »

A diákok számára a nyár az egyetlen időszak egy jó kis intenzív nyelvtanfolyamhoz.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A kormány piaci szereplők bevonásával versenyképesebbé teszi az informatikai képzést Magyarországon - jelentette be Kara Ákos, a Nemzeti Fejlesztési...  Tovább »

A Webunin bárki indíthat kurzust, azonban sokan úgy érzik, nem tudják, miként fogjanak hozzá. A Webuni Akadémia ebben segít.  Tovább »

Azok is jelentkezhetnek államilag támogatott OKJ-s képzésre, akik a felsőoktatásban már elhasználták az összes állami ösztöndíjas félévüket?  Tovább »

Számos kérdést kapunk, hogy milyen feltételekkel lehetséges államilag támogatott szakmát tanulni OKJ-rendszerben, ám sokszor oda lyukadunk ki, hogy...  Tovább »

Vajon mindenképp be kell járni az autósiskolába?  Tovább »

Sok tanár vállal be különórákat a diákjaival, hogy kiegészítse keresetét.  Tovább »

A közoktatásból már 16 évesen elbúcsúzhattok, persze a legtöbben érettségiig, minden harmadik tanuló pedig egyetemig vagy főiskoláig jut el.  Tovább »

Az ipari OKJ-képzések közül a különböző gépkezelői képzések a legkeresettebbek - derül ki a Perfekt Zrt. friss statisztikáiból.  Tovább »

Rengeteg kérdést kaptunk az elmúlt napokban a szeptember végén induló, ingyenes nyelvi-informatikai képzésekről.  Tovább »

Egy amerikai egyetem online kurzusán jöttem rá arra, mitől lehet annyira jó ezeken az egyetemeken tanulni, és hogy mitől más egy ilyen tanfolyam...  Tovább »

A hatalmas informatikushiány megmutatta, hogy milyen képzési nehézségekkel küzd a magyar oktatás, ezért több cég saját képzést indított, ami jó a...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X