A közoktatásból már 16 évesen elbúcsúzhattok, persze a legtöbben érettségiig, minden harmadik tanuló pedig egyetemig vagy főiskoláig jut el.  Tovább »

Az ipari OKJ-képzések közül a különböző gépkezelői képzések a legkeresettebbek - derül ki a Perfekt Zrt. friss statisztikáiból.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Rengeteg kérdést kaptunk az elmúlt napokban a szeptember végén induló, ingyenes nyelvi-informatikai képzésekről.  Tovább »

Egy amerikai egyetem online kurzusán jöttem rá arra, mitől lehet annyira jó ezeken az egyetemeken tanulni, és hogy mitől más egy ilyen tanfolyam...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A hatalmas informatikushiány megmutatta, hogy milyen képzési nehézségekkel küzd a magyar oktatás, ezért több cég saját képzést indított, ami jó a...  Tovább »

Egyre több nő jelentkezik valamilyen OKJ-tanfolyamra a diploma megszerzése után, legtöbben valamilyen irodai, pénzügyi képzést választottak -...  Tovább »

Több nagy nyelviskola is komoly kedvezményeket hirdet azok számára, akik júniusban kezdődő kurzusra iratkoznak be, és ez nem véletlen.  Tovább »

Számos módosítás jelent meg idén az OKJ-képzések terén, segítünk eligazodni a változásokon.  Tovább »

Mikor ingyenes egy OKJ-s képzés? Bármilyen szakmát ingyen megtanulhattok? Vannak rejtett költségek? Ezeknek a kérdéseknek jártunk most utána.  Tovább »

Kellene a nyelvvizsga a felvételihez vagy a diplomához, de nem engedhetitek meg magatoknak, hogy elmenjetek egy tanfolyamra?  Tovább »

Egy igazán hasznos nyelvtanulós oldalt hoztunk nektek, ahol az angolon, németen vagy a francián kívül olyan nyelveket is megismerhettek, mint a...  Tovább »

Érettségi nélkül vajon milyen OKJ-s képzésekre jelentkezhettek?  Tovább »

Hogyan változtak a KRESZ-vizsgák szabályai? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Mennyi időn belül kell vizsgáznotok a KRESZ-tanfolyam elvégzése után? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

OKJ-s képzésre jelentkeznétek, de nem tudjátok, mit jelentenek a képzések előtti számok? Összegyűjtöttünk pár fontos tudnivalót.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X