Mennyi időn belül kell letennetek a forgalmi vizsgát, ha autóvezetői jogosítványt szeretnétek szerezni? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Hány éves kortól tehettek KRESZ-vizsgát? Mennyi időtök van, ha elsőre nem sikerül? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

A tanfolyam elvégzése után mennyi időn belül kell letennetek a KRESZ-vizsgát? Hogyan változtak a kérdések? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

2015-ben végre szeretnétek megszerezni a jogosítványt? Íme, ezekkel a költségekkel kell számolnotok.  Tovább »

Tényleg el lehet végezni otthonról a jogosítvány megszerzéséhez szükséges elméleti tanfolyamot? Mennyibe kerül az online képzés?  Tovább »

Az elmúlt egy-másfél évben többször változtak a jogosítványszerzés szabályai, ahogy a KRESZ-szabályokon is módosítottak.  Tovább »

A népszerű képzőcentrumokban már beteltek az OKJ-s képzések férőhelyei - írja a Metropol.  Tovább »

Hány órát kell vezetnetek, ha B kategóriás jogosítványt szeretnétek szerezni? A kilométerek száma is meg van szabva?  Tovább »

Az OKJ-s képzések zöme szeptemberben kezdődik, lassan elfogynak a szabad helyek, ezért nem érdemes tovább halogatni a jelentkezést - írja a Metropol.  Tovább »

Sokan nem tudják, hogy az első szakképesítés megszerzése - vagyis az első OKJ-s képzés - mindenkinek ingyenes, attól függetlenül, hogy van-e már...  Tovább »

Már nem csak az autóra és motorra szóló jogosítványhoz végezhetitek el az online KRESZ-tanfolyamot - négy új kategóriában tették elérhetővé a...  Tovább »

Hány órát kell vezetni a jogosítványhoz? Mennyit kell fizetni a gyakorlati vizsgáért? Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.  Tovább »

Kihasználnátok a szabadidőt, és nyáron szereznétek jogosítványt?  Tovább »

Milyen OKJ-s képzések közül válogathatnak azok, akik nem szereztek érettségit? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hány éves kortól lehet KRESZ-vizsgát tenni? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X