Hány órát, illetve kilométert kell vezetnetek a B kategóriás jogosítvány megszerzéséhez? Hány éves kortól jelentkezhettek a KRESZ-tanfolyamra?  Tovább »

OKJ-s képzésre jelentkeznétek, de nem tudjátok, mit jelentenek a képzések előtti számok?  Tovább »

Az utóbbi hetekben úton-útfélen, aluljárókban és tereket is láttuk "ingyenes angolóra" táblák mögött ácsorgó embereket. De kik ők?  Tovább »

A Tudásod a jövőd című program sikeresen segítette a hátrányos helyzetben lévők képzését; az utóbbi egy évben több...  Tovább »

Csak akkor tehetitek le a KRESZ-vizsgát, ha hagyományos, tantermi tanfolyamon sajátítjátok el a tudnivalókat?  Tovább »

Milyen OKJ-s képzésekre jelentkezhetnek azok, akik nem szereztek érettségit? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Többek között képzési támogatást, keresetpótló juttatást, utazási és szállástámogatást kaphattok egy európai uniós programnak köszönhetően: a...  Tovább »

Többféle támogatásra pályázhatnak a pályakezdők, a hátrányos helyzetű munkavállalók és az álláskeresők.  Tovább »

724 képzéssel bővült a Tudásod a jövőd képzési kínálata: minimális önrésszel vehettek részt informatikai és nyelvtanfolyamokon.  Tovább »

Az esti órákban is dolgozók és a diákok örülhetnek az újfajta KRESZ-tanfolyamoknak: ha nem tudtok bejárni az órákra, a képzést online is...  Tovább »

Hétfőn 16 órakor újabb támogatott nyelvtanfolyamok kerülnek fel a Tudásod a jövőd projekt honlapjára - írta...  Tovább »

Meddig tanulhattok ingyen nappali munkarendű OKJ-s képzésen? Hány tanévet finanszíroz az állam? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Mennyi időn belül kell vizsgára jelentkeznetek, ha már elkezdtétek a tanfolyamot? Mi van, ha elsőre nem sikerül? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Szeptember közepétől újabb kilencszáz informatikai és idegen nyelvi képzésre jelentkezhettek a Tudásod a jövőd programban.  Tovább »

Annak is le kell vezetnie a meghatározott menettávolságot, aki már korábban elkezdte a tanfolyamot? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X