Három arany-, három ezüst- és három bronzérmet nyertek a magyar versenyzők a szakmák Európa-bajnokságán, az EuroSkills Budapest versenyen.  Tovább »

Magyarország 27 szakmában 31 versenyzővel indul a szeptember 26-28.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Sokan kérdeztétek, milyen szakmákkal lehet a leggyorsabban elhelyezkedni.  Tovább »

Milyen szakmákat választott idén a legtöbb felvételiző a szakközépiskolák kínálatából?  Tovább »

hirdetés

Rengeteg programon vehettek részt a Szakmák éjszakáján, megnézhetitek például, hogyan működik egy nagy szálloda konyhája, milyen meglepő kéréseket...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2018/2019-es tanév hiányszakmáinak listáját - nézzük, milyen végzettségű szakemberekből van hiány Győr-Moson-Sopron megyében.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2018/2019-es tanév hiányszakmáinak listáját - mutatjuk, milyen végzettségű szakemberekből van hiány Somogy megyében.  Tovább »

Már nemcsak a betanított munkások, de a diplomások állásait is fenyegeti az automatizáció, a robotok és a mesterséges intelligencia.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2018/2019-es tanév hiányszakmáinak listáját - nézzük, milyen végzettségű szakemberekből van hiány Borsod-Abaúj-Zemplén...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2018/2019-es tanév hiányszakmáinak listáját - nézzük, milyen végzettségű szakemberekből van hiány Budapesten.  Tovább »

Mintegy 700, az Országos Képzési Jegyzékben (OKJ) szereplő szakmából választhatnak az iskola- és pályaválasztás előtt állók - mondta Pölöskei...  Tovább »

Mennyit lehet keresni a legrosszabbul fizetett szakmákkal? Mennyit visz haza egy takarító, egy dajka vagy egy favágó?  Tovább »

Bármennyire is hihetetlen, de bőven van olyan szakma Magyarországon, amelyben több mint 1 millió forint a havi fizetés - írja a Pénzcentrum.  Tovább »

Idén másodszor rendezik meg a szakképzést népszerűsítő programot.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X