Fantasztikus pályázat segítségével juthatnak el a hetedik osztályos tanulók a Kárpát-medence különböző településeire egy tanulmányi kirándulás...  Tovább »

Iskolai kórusok alapítására, valamint meglévő énekkarok munkájának támogatására hirdet százmillió forintos keretösszeggel pályázatot az Emberi...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Még tíz napig pályázhatnak diákhitel ösztöndíjra azok a 40 év alatti, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező egyetemisták és főiskolások, akiknek...  Tovább »

Minden tudományterületről pályázható.  Tovább »

hirdetés

Menő menzák az iskolában címmel írt ki pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az egészséges étkezés és életmód népszerűsítésére -...  Tovább »

Jól áll Magyarország a térség többi országához képest, ha az Európai Kutatási Tanács által odaítélt pályázati pénzek eloszlását nézzük.  Tovább »

Pár hétig még lehet pályázni a "Magyarország jó tanulója - jó sportolója 2016" címre.  Tovább »

A HVG Európai integrációs ötletversenye olyan jelentkezőket vár, akik elképzeléseikkel megkönnyítik az európai uniós együttműködést, együttélést és...  Tovább »

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) Energiakövetek címmel hirdet pályázatot a felsőoktatási intézményekben természettudományos...  Tovább »

Március 4-ig lehet jelentkezni Erasmus ösztöndíjra.  Tovább »

Az idén 30 éves program hatalmas népszerűségnek örvend, hogy ez így is maradjon, itthon is keresik azt a hallgatót, aki bemutatja történetét.  Tovább »

Hat járás lakói kaphatnak informatikai eszközöket.  Tovább »

Még egy hónapig lehet jelentkezni első körben a Határtalanul!  Tovább »

A második helyezett 300 ezret, a harmadik pedig 200 ezret nyerhet. Még van időtök jelentkezni.  Tovább »

Az európai szemléletet és az integrációt elősegítő, fiatalok által indított projekteket lehet nevezni.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X