A Tempus Közalapítvány őszi rendezvényein praktikus információkkal segítenek a leendő pályázóknak: a köznevelés, a szakképzés, a felsőoktatás és a...  Tovább »

Továbbtanulását támogató tehetséggondozó, vállalati mentoring és ösztöndíj programban való részvételre pályázhatnak roma származású, felsőoktatásban...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Úgy tűnik, nem tartja problémásnak az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi), hogy semmilyen indoklást nem kapnak az iskolák vezetésére pályázó, de...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha ti is az ELTE alkalmazott közgazdaságtan vagy a Budapesti Corvinus Egyetem valamelyik képzésére készültök, olvassátok el cikkünket.  Tovább »

Július 19-ig lehet jelentkezni a Bridge Budapest Ösztöndíjra.  Tovább »

Kék szalagot kötnek a makói József Attila Gimnázium kerítésére szülők és diákok, így tiltakoznak az intézményt 22 éve vezető Rója István igazgatói...  Tovább »

Pedagógusok, tanári csoportok, szakmai munkaközösségek, illetve pedagógusképzésben részt vevő hallgatók újszerű és kreatív módszertani ötleteit...  Tovább »

„Van olyan ötleted, ami forradalmasítja a munka világát?” - címmel hirdetett versenyt az Aon Magyarország.  Tovább »

A TEDxYouth, Forbes és Highlights of Hungary (2015) által is díjazott, középiskolások pályaorientációját segítő, nagysikerű Így dolgozunk mi...  Tovább »

Hamarosan indulhat a külföldi egyetemekkel közös Viewfinder elnevezésű operatőrképzés a Színház- és Filmművészeti Egyetemen (SZFE) - közölte a...  Tovább »

Június 30-ig pályázhatnak már működő, vagy a jövő tanévtől munkájukat megkezdő iskolai kórusok minisztériumi támogatásra.  Tovább »

Ismét elérhető a Budapesti Fotográfiai Ösztöndíj. Ismert nevek választják ki a legjobbat a pályázók közül.  Tovább »

Fantasztikus pályázat segítségével juthatnak el a hetedik osztályos tanulók a Kárpát-medence különböző településeire egy tanulmányi kirándulás...  Tovább »

Iskolai kórusok alapítására, valamint meglévő énekkarok munkájának támogatására hirdet százmillió forintos keretösszeggel pályázatot az Emberi...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X