Még mindig óriási akadályt jelent a nyelvvizsga megszerzése az egyetemistáknak.  Tovább »

Maguk az egyetemek lesznek azok, amelyek – finanszírozási okok miatt – szabotálják majd a rendelkezés végrehajtását.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem mutatnak nagy hajlandóságot idegen nyelvek elsajátítására a magyar fiatalok – derült ki egy friss kutatásból.  Tovább »

Nyelvvizsgát szereztetek, de nem tudjátok, milyen adatokat kell megadnotok azért, hogy a felvételin pluszpontot is kapjatok érte?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Idén szereztétek meg a nyelvvizsgátokat, és szeretnétek pluszpontokat kapni érte a felvételin?  Tovább »

A diákok a nyári szünetben nehezebben veszik rá magukat arra, hogy elkezdjenek egy intenzív nyelvtanfolyamot, pedig nagyon jó kurzusok vannak a...  Tovább »

Még nem kaptátok meg a diplomátokat, mert nem szereztetek nyelvvizsgát? Új feltételekkel indul újra a diplomamentő program.  Tovább »

Mi a teendő, ha a hiánypótlás időszakában szerzitek meg a nyelvvizsga-bizonyítványotokat?  Tovább »

Új feltételekkel indul újra a diplomamentő program, a kormány azoknak nyújt segítséget, akik oklevelüket a nyelvvizsga hiánya miatt nem kapták meg -...  Tovább »

Meddig tölthetik fel az egyetemre-főiskolára felvételizők a jelentkezési határidő után megszerzett bizonyítványokat az e-felvételi rendszerébe?  Tovább »

Hogyan "edzhetitek" magatokat a szóbeli franciaérettségire, a nyelvvizsga szóbeli részére vagy akár egy franciaországi nyaralásra?  Tovább »

Nyelvet tanultok vagy a munkátokhoz lenne szükségetek egy megbízható fordítóra?  Tovább »

Magántanár nélkül készülnétek fel a nyelvvizsgára vagy csak felfrissítenétek a nyelvtudásotokat, de szükségetek lenne némi segítségre?  Tovább »

Egészen 17-18 éves korig nagyon hatékony az idegennyelv-tanulás, a hanyatlás csak ezután kezdődik - vélik a Massachusetts Institute of Technology...  Tovább »

Melyik vizsgán használhatok szótárt, és melyiken nem? Túlzásba vihetem-e a szótárazást az írásbelin?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X