2018. januártól ingyenes lesz a nyelvvizsga, és nem csak az első. Ezzel a formanyomtatvánnyal igényelhetitek vissza a sikeres nyelvvizsgátok árát.  Tovább »

Újabb szereplőkkel kibővülve folytatja munkáját kedden a Köznevelés-stratégiai Kerekasztal, a testület ülésén az ingyenes nyelvvizsgáról...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az alap- és osztatlan képzésekre 280 pont alatt nem lehet bekerülni. De mit tehettek, ha nincs ennyi pontotok?  Tovább »

Január elseje óta visszaigényelhetitek a nyelvvizsgátok díját, ha megfeleltek néhány feltételnek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Educatio kiállítás olyan a felsőoktatásba készülők számára, mint egy celeb.  Tovább »

Mesterképzésre jelentkeztek, de nem tudjátok, hogyan kaphattok pluszpontokat a felvételin? Minden szabályt az egyetemek határoznak meg? Itt a válasz.  Tovább »

Több szervezet tiltakozott az iskolai-óvodai honvédelmi intézkedési tervek készítése ellen, minden részlet kiderült a nyelvvizsga díjának...  Tovább »

Most már mindent tudunk a sikeres nyelvvizsga díjának visszaigényléséről!  Tovább »

Tavaly 26 ezerrel kevesebben próbálkoztak nyelvvizsgát szerezni mint 2016-ban - írta szerdai lapszámában a Világgazdaság.  Tovább »

Hány pontot ér a 2018-as felvételin a B2-es és a C1-es nyelvvizsga? Itt van minden pontszámítási információ a nyelvvizsgákról.  Tovább »

Brit tudósok bebizonyították, hogy a szóbeli több stresszt okoz, mint az írásbeli.  Tovább »

Külföldi ösztöndíjak, itthoni képzések és munkalehetőségek közül válogathatnak azok a középiskolások, egyetemisták és friss diplomások, akik...  Tovább »

Kapnak-e többletpontot a nyelvvizsgáért azok a felvételizők, akik két tárgyból is emelt szintű érettségit tesznek? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Nyelvvizsga olvasás- és a hallásértést mérő feladatok nélkül nem létezik.  Tovább »

Gyakran kell idegen nyelvű szövegeket, tanulmányokat, könyveket olvasnotok az egyetem, főiskola miatt? Ma egy újabb fordító appot ajánlunk nektek.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X