Nyelvvizsgára készültök, vagy csak a nyaraláson használható szavakat szeretnétek megtanulni? Ma újabb ingyenes, online fordítóprogramot ajánlunk.  Tovább »

Több mint 21 ezer kérelem érkezett az államkincstárhoz – ennyien szerették volna visszaigényelni sikeres nyelvvizsgájuk díját.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Melyik képzési területhez vagy szakhoz kaphattok pontot például az OKJ-s bizonyítványért a keresztféléves felvételin?  Tovább »

Emelkedik a rászoruló hallgatók szociális ösztöndíjának összege, megszűnik az egyik legnépszerűbb hazai nyelvvizsgarendszer, akcióba kezd a...  Tovább »

hirdetés

Megszűnik az egyik legnépszerűbb magyarországi nyelvvizsgarendszer, a TIT-TELC, az utolsó vizsgákat februárban tartják majd.  Tovább »

Azonos nyelven, azonos szinten államilag elismert írásbeli és szóbeli nyelvvizsga komplex nyelvvizsgának számít akkor is, ha a vizsgákat különböző...  Tovább »

„Az idegennyelvi stratégia a következő hetekben a kormány elé kerül" - mondta az InfoRádiónak Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős helyettes...  Tovább »

A felvételihez és a diplomaszerzéshez is szükségetek lesz a nyelvvizsga-bizonyítványotokra. Ha elveszett és nem találjátok sehol, így pótolhatjátok.  Tovább »

Nem mindegy, hogy milyen nyelvvizsgát szereztek, ugyanis nem minden típust fogadnak el a diplomához.  Tovább »

A következő hetekben kerül a kormány elé az idegen nyelvi stratégia - mondta Maruzsa Zoltán köznevelési helyettes államtitkár csütörtökön...  Tovább »

Mire érdemes figyelni mielőtt visszaigénylitek a sikeres nyelvvizsgátok díját?  Tovább »

Több problémát is feltárt egy idegennyelv-oktatásról készült kutatás, amelynek elkészítését a kormány rendelte el 2017 nyarán - közölte a...  Tovább »

Motiválatlan diákok, tanárhiány, módszertani-szakmai felkészületlenség, technikai eszközök hiánya, túlterhelt tanulók – több sebből vérzik az...  Tovább »

Mi a különbség az egynyelvű és a kétnyelvű nyelvvizsga között? Fontos kérdésekre válaszolunk.  Tovább »

Meddig és hogyan kell visszaigényelni a nyelvvizsga díját, ha január után vizsgáztatok? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X