A felsőoktatási helyettes államtitkárság megbízására készült egy modellszámítás az Oktatási Hivatalban arról, hogy mi várható 2020-tól, amikor a...  Tovább »

Meddig és hogyan kell visszaigényelni a nyelvvizsga díját? Fontos kérdésekre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mi történik, ha sikeresen abszolváltok, leteszitek a záróvizsgát is, de nyelvvizsgátok még nincs?  Tovább »

Augusztusban hozzák nyilvánosságra az újabb diplomamentő csomaggal kapcsolatos információkat, és szeptembertől indulnak az államilag támogatott...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Augusztustól lehet pályázni diplomamentésre, akkor hozzák nyilvánosságra azoknak a felnőttképző intézményeknek a nevét, amelyek csatlakoztak az OFA...  Tovább »

"Számomra nagyon felszabadító a gondolat, hogy nem kell nyelvórákra járnom, a saját tempómban tanulhatom a nyelveket bárhol, bármikor, és ehhez...  Tovább »

Visszaigényelnétek a sikeres nyelvvizsga díját? Mutatjuk, milyen feltételeket kell teljesíteni ehhez.  Tovább »

Százmillió forinthoz közelít az az összeg, amelyet a Magyar Államkincstár június 30-ig kifizetett nyelvvizsgadíj-visszatérítésre - írja a Magyar...  Tovább »

Két év múlva csak azok kerülhetnek be egyetemre vagy főiskolára, akiknek van legalább egy középfokú nyelvvizsgájuk - több tízezren csúszhatnak le a...  Tovább »

Továbbra sem hajlandó elárulni a kormány, milyen eredmények születtek azon az Oktatási Hivatal által elvégzett felmérésen, amely a hazai...  Tovább »

Elképzelhető, hogy a jövőben a nyelvtanulás költségeinek fedezésére is fel lehet majd venni a diákhitelt - már ha a kormány rábólint a...  Tovább »

Ha nyelvvizsgára készültök, akkor érdemes próbafeladatokkal gyakorolnotok mielőtt elmentek a vizsgára.  Tovább »

Több mint 200 okmányt találtak a nyomozók egy óbudai lakásban - közölte a rendőrség szerdán a honlapján.  Tovább »

A 2020-as felvételi szigorról is beszéltek a képviselők a hétfői kérdések alatt a parlamentben - úgy tűnik, a kormány még mindig ragaszkodik a...  Tovább »

Még mindig óriási akadályt jelent a nyelvvizsga megszerzése az egyetemistáknak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X