Hogyan érdemes nekilátni a matekérettségi feladatainak? Milyen feladatokat érdemes elsőként megoldani?  Tovább »

Egy hónap van hátra a matekérettségiig, a Studium Generale pedig abban próbál segíteni az eduline olvasóinak, hogyan érdemes hajrázni a maradék...  Tovább »

A tavalyi középszintű érettségi feladatlapról választottunk példákat.  Tovább »

Nehéz? Nem nehéz. Na jó, ha évek óta nem tanultál matekot, akkor nem könnyű.  Tovább »

hirdetés

Nyolckor startol a matekérettségi, ezzel folytatódik az őszi érettségi vizsgaidőszak.  Tovább »

A magyar- és a történelem- után az emelt szintű szóbeli matekérettségi tételeit is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a keddi matematikaérettségi közép- és emelt szintű feladatsorait, illetve hivatalos megoldásait.  Tovább »

A középszintű érettségi után az emelt szintű matekérettségi hivatalos megoldását is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Több mint 77 ezer diák írta meg a középszintű matekérettségit ma délelőtt.  Tovább »

Összességében nem tartották megoldhatatlannak, de könnyűnek sem nevezték az idei matematika érettségi írásbeli feladatokat az intézményvezetők és...  Tovább »

Már az első részben váratlan feladatokkal találkoztak, de az igazi feketeleves csak a második részben várta az érettségizőket.  Tovább »

A matekérettségi első részében voltak feladatok, amelyeket ránézésre is meg lehetett oldani, a második rész feladatai is könnyűek voltak –...  Tovább »

Tizenegy órakor ért véget a középszintű matekérettségi, az első, tizenkét kérdésből álló feladatsor megoldására 45 percet kaptak a diákok.  Tovább »

A diákvélemények igen vegyesek a keddi matekérettségiről, volt, aki nehezebbre számított, de olyan is akadt, aki csalódott a feladatok miatt.  Tovább »

Kedden a matekérettségivel folytatódott az érettségis vizsgaidőszak.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X