Hamarosan itt az érettségi: gyakoroljatok velünk az írásbelire!  Tovább »

A magyar- és a történelem- után az emelt szintű szóbeli matekérettségi tételeit is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a keddi matematikaérettségi közép- és emelt szintű feladatsorait, illetve hivatalos megoldásait.  Tovább »

Logika és gráfok, trigonometria, valószínűségszámítás, térgeometria, koordinátageometria – ezek a témakörök okozzák a legtöbb fejfájást az...  Tovább »

Nem enged az Oktatási Hivatal annak az internetes petíciónak, amely szerint meg kellene ismételni az idei emelt...  Tovább »

Az elmúlt évekhez képest valamivel nehezebbnek találták a középszintű matekérettségit az eduline-nak nyilatkozó diákok.  Tovább »

Halmazelmélet, statisztika, függvény, síkgeometria, koordinátageometria, térgeometria, kombinatorika és valószínűségszámítás is volt a középszintű...  Tovább »

Kellemetlen meglepetés érte a hallgatókat az ELTE-n és a Corvinuson: hiába várták a szokásos tanulmányi és szociális ösztöndíjat.  Tovább »

A tiltakozások ellenére elfogadta a parlament a negyedik alaptörvény-módosítást, amely alkotmányba foglalja az állami ösztöndíjas hallgatók kötelező...  Tovább »

Szeptemberig még a jelenlegi feltételek mellett szerezhettek új szakmát munka vagy tanulás mellett: ősztől hosszabbak és drágábbak lesznek az OKJ-s...  Tovább »

Reggel nyolckor elkezdődött a matekérettségi, sokan ettől a vizsgától félnek a legjobban.  Tovább »

Sorozatok, abszolútértékes egyenlet, kombinatorika, logaritmus azonosságai, exponenciális függvények és térgeometria...  Tovább »

Ahogy ígértük, elindítjuk az eduline és a matekmindenkinek.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X