Holnap a matekérettségivel folytatódik az idei érettségi szezon, így ma este néhány fontos dolgot még érdemes átismételni.  Tovább »

Kedden több tízezer diák érettségizik matekból, bőven lesznek olyanok is, akik emelt szinte vizsgáznak majd - összefoglaltuk, milyen feladatokra...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Már nincs sok hátra a matekérettségi napjáig: mit nézzetek át, hogyan készüljetek az utolsó napokban, hogy jól sikerüljön az írásbeli?  Tovább »

Milyen hibákat követnek el a leggyakrabban a diákok a matekérettségin?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hamarosan itt az érettségi, de hogyan érdemes készülni az utolsó hetekben?  Tovább »

A matekérettségin sem maradtok segítség nélkül, ha jól ismeritek az egyetlen legális puskát: a függvénytáblázatotokat. De hogyan kell jól használni?  Tovább »

A tegnapi matekérettségi emelt szintű hivatalos megoldásait is közzétette az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Megérkeztek a tegnapi középszintű matekérettségi hivatalos megoldásai.  Tovább »

Hány pontot lehet kapni a középszintű matekérettségi feladataira? Milyenek a pontozási szabályok emelt szinten? Itt minden infót megtaláltok.  Tovább »

A szakértők nem osztják több diák véleményét, szerintük igenis megoldható, korrekt, és a tavalyinál nem nehezebb középszintű érettségit írtak...  Tovább »

Most minden eldől. Milyennek találtad a mai matekérettségit?  Tovább »

Megérkeztek az első vélemények a matekérettségiről: középszinten vizsgázók írták le nekünk, mit gondolnak a feladatsorokról.  Tovább »

A vizsga után nálunk láthatjátok először a teljes középszintű érettségi feladatlap nem hivatalos megoldásait.  Tovább »

A középszintű matekérettségi hosszabb feladatainak többsége valószínűleg nem okoz majd problémát a vizsgázóknak, de a választható példák között van...  Tovább »

Izguló diákok, szőlőcukor és plüssök mindenütt. Mi más lehetne, mint a matek?  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X