Nehéz? Nem nehéz. Na jó, ha évek óta nem tanultál matekot, akkor nem könnyű.  Tovább »

Nyolckor startol a matekérettségi, ezzel folytatódik az őszi érettségi vizsgaidőszak.  Tovább »

A magyar- és a történelem- után az emelt szintű szóbeli matekérettségi tételeit is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a keddi matematikaérettségi közép- és emelt szintű feladatsorait, illetve hivatalos megoldásait.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A középszintű érettségi után az emelt szintű matekérettségi hivatalos megoldását is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Több mint 77 ezer diák írta meg a középszintű matekérettségit ma délelőtt.  Tovább »

Összességében nem tartották megoldhatatlannak, de könnyűnek sem nevezték az idei matematika érettségi írásbeli feladatokat az intézményvezetők és...  Tovább »

Már az első részben váratlan feladatokkal találkoztak, de az igazi feketeleves csak a második részben várta az érettségizőket.  Tovább »

A matekérettségi első részében voltak feladatok, amelyeket ránézésre is meg lehetett oldani, a második rész feladatai is könnyűek voltak –...  Tovább »

Tizenegy órakor ért véget a középszintű matekérettségi, az első, tizenkét kérdésből álló feladatsor megoldására 45 percet kaptak a diákok.  Tovább »

A diákvélemények igen vegyesek a keddi matekérettségiről, volt, aki nehezebbre számított, de olyan is akadt, aki csalódott a feladatok miatt.  Tovább »

Kedden a matekérettségivel folytatódott az érettségis vizsgaidőszak.  Tovább »

A matekérettségi második része már könnyebb, mint az első volt, így összességében egy megoldható érettségi feladatsort kapunk, bár a szaktanár...  Tovább »

Több mint nyolcvanezer diák kezdte meg a matekérettségit reggel nyolckor - a HVG fotósa a Keleti Károly Közgazdasági Szakközépiskolában járt. Galéria.  Tovább »

Középszintű matekérettségiben még nem látott feladatokat is kaptak most az érettségizők, a szaktanárok szerint nehéz az első rész.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X