Hiába szabta át a kormány a tanterveket, változtatott az óraszámokon és alakította át a szakképzést, nem javult a hatodikos, nyolcadikos és...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A budapesti Zrínyi Miklós Gimnázium, a makói József Attila Gimnázium, a mátészalkai Budai Nagy Antal Szakgimnázium, a kisvárdai Bessenyei György...  Tovább »

Mikor tartják a 2017/2018-as tanév országos kompetenciamérését? Minden fontos infót, dátumot megtaláltok a cikkben.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Több tízezer szülő áll komoly döntés előtt, április közepén tartják az általános iskolák a beiratkozást.  Tovább »

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kérdezőbiztosai hatezer, véletlenszerűen kiválasztott, magyarországi lakcímmel rendelkező 16 és 65 év közötti...  Tovább »

Az országos kompetenciamérés feladatlapjait idén is kitöltik a 6., 8. és 10. évfolyamosok.  Tovább »

Bevezetik az országos felsőoktatási kompetenciamérést és bővül a digitális tankönyvtár is az Oktatási Hivatal (OH) kiemelt programjának...  Tovább »

Szeptember 1-jén indul az OECD nemzetközi felnőtt képesség- és kompetenciamérési programjának (PIAAC - Programme for the International Assessment of...  Tovább »

A komptecenciamérések alapján összeállított listán nehéz dolga volt a nem fővárosi intézményeknek, de egy kis Nógrád megyei község feltűnően jól...  Tovább »

Szombat reggelre válogattunk nektek pár feladatot az idei kompetenciamérésből, amit a nyolcadik osztályosok írtak meg.  Tovább »

A XIV. kerületi Herman Ottó Általános Iskola, a Bakáts Téri Ének-zenei Általános Iskola, a IV.  Tovább »

Ezekkel a feladatokkal kell boldogulnia egy tizedikes, tehát 16 éves diáknak.  Tovább »

Egymást érik majd a mérések az iskolákban a tanév vége előtt.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X