Időjárási riasztásokat adtak ki az írországi és a brit meteorológiai szolgálatok az Ophelia hurrikán hétfő délutánra várt érkezése előtt.  Tovább »

Migráns gyerekeket fogadna be egy elnéptelenedőben lévő kicsiny dél-olaszországi sziget, hogy ne kényszerüljön bezárni egyetlen iskoláját, ahol...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A tanárok új munkahelyet, a hátrányos helyzetű gyerekek szülei pedig másik iskolát kereshetnek.  Tovább »

Kaposváron a bíróság ítélete alapján be kell zárni egy iskolát, mert úgy működtették, hogy a döntéshozóknak tudomása volt a roma diákok...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Több mint kétezer iskola szűnt meg Magyarországon az elmúlt tíz évben, és ugyanezen idő alatt nyolcszáz új oktatási intézményt nyitottak - írta a...  Tovább »

A török kormány el akarta érni a budapesti Orchidea iskola bezárását, mondván: terrorista hálózat működteti.  Tovább »

A török elnök az ellen kezdeményezett sikertelen puccs után politikai ellenfeleinek minden hálózatát fel szeretné számolni, akkor is, ha ez...  Tovább »

Erdogan egyre messzebbre megy, a puccskísérletért egyik politikai ellenfelét, Fehtullah Gülen gyanúsítja.  Tovább »

Egy korábbi törvény megszüntette volna a nagyon kis létszámú iskolákat, a magyarság csökkenő száma miatt a magyar iskolák a megszűnés szélére...  Tovább »

A Lehet Más a Politika felszólítja a kormányt, hogy hirdessen iskolabezárási stopot és vállaljon garanciát arra, hogy minden járásban lesz legalább...  Tovább »

A VI. kerületi Rippl-Rónai József utcába költözik a Raoul Wallenberg Szakközépiskola és Szakiskola a VIII.  Tovább »

Az oktatáspolitika alakítása során a kormány és az érintettek közötti párbeszéd megvalósításáért demonstráltak a Szabad Oktatást facebook csoport...  Tovább »

Az emberi erőforrások minisztere azt javasolja a kormánynak, hogy maradjon együtt a Raoul Wallenberg Szakközépiskola és Szakiskola a jövőben is.  Tovább »

A kormány az érintettek megkérdezése nélkül bezárja Budapest utolsó nagy egészségügyi szakközépiskoláját, a diákok felét pedig műszaki iskolákba...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete elutasítja az oktatást sújtó forráskivonást, az iskolabezárásokat és a szakok megszüntetését.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X