Február 15-ig jelentkezhettek a 2015-ös felvételire: megnéztük, milyenek az osztatlan tanárképzési szakok, mit tanulhattok a legnépszerűbb...  Tovább »

Megszüntette a Szegedi Felnőttoktatási Gimnázium és Szakképző Iskola fenntartását az Esély a Hátrányos Helyzetűeknek Közhasznú Alapítvány - közölte...  Tovább »

Mostantól a szomszédos Fasori Református Kollégiumhoz tartozik a korábban rendkívül népszerű, de 2011-ben váratlanul...  Tovább »

Több mint hétszáz iskolát zárnak be ebben az évben Oroszországban a népesség jelentős csökkenése miatt - közölte...  Tovább »

(x)

A BGF-en találkoznak a fiatal közgazdászok

Idén a Budapesti Gazdasági Főiskola rendezi hazánk legnagyobb felsőoktatási tudományos seregszemléjének, a XXXII.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) vezetősége reálisnak látja, hogy az általános iskolai oktatás évszázados...  Tovább »

Pokorni Zoltán azt javasolja a XII.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem gyakorlóiskolájának sorsa jelenleg az ELTE és a hegyvidéki önkormányzat kezében...  Tovább »

Akár 250 iskolát is bezárhatnak Nagy-Britanniában, becslések szerint ennyi intézmény nem éri el az oktatási tárca...  Tovább »

Az alapvető jogok biztosa szerint törvénysértő volt a kaposvári Toldi iskola tavalyi megszüntetése; az állásfoglalás...  Tovább »

Tanév végén az utolsó diákok is elballagtak egy skót sziget, Rum általános iskolájából, mégsem zárták be az intézményt.  Tovább »

Sátortábort hoztak létre egy oaklandi iskola mellett szülők és pedagógusok, így tiltakoznak az intézmény bezárása...  Tovább »

Megszüntette a 2011 májusában megszüntetett Janikovszky Éva Általános Iskola szülői szervezetének elnökségi tagja ellen indított büntetőeljárást a...  Tovább »

Mindössze egyetlen tanulója van annak a brit iskolának, amely hamarosan végleg bezár.  Tovább »

Több ezer iskolát és oktatási intézményt számolnak fel Lengyelországban, a 16 vajdasági oktatási felügyelet adatai...  Tovább »

Az intézmények bezárására vonatkozó kérelmek már a tanügyi hatóságok asztalán vannak.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X