A Lehet Más a Politika felszólítja a kormányt, hogy hirdessen iskolabezárási stopot és vállaljon garanciát arra, hogy minden járásban lesz legalább...  Tovább »

A VI. kerületi Rippl-Rónai József utcába költözik a Raoul Wallenberg Szakközépiskola és Szakiskola a VIII.  Tovább »

Az oktatáspolitika alakítása során a kormány és az érintettek közötti párbeszéd megvalósításáért demonstráltak a Szabad Oktatást facebook csoport...  Tovább »

Az emberi erőforrások minisztere azt javasolja a kormánynak, hogy maradjon együtt a Raoul Wallenberg Szakközépiskola és Szakiskola a jövőben is.  Tovább »

A kormány az érintettek megkérdezése nélkül bezárja Budapest utolsó nagy egészségügyi szakközépiskoláját, a diákok felét pedig műszaki iskolákba...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete elutasítja az oktatást sújtó forráskivonást, az iskolabezárásokat és a szakok megszüntetését.  Tovább »

Hat másik iskolába irányítják át a Raoul Wallenberg Szakközépiskola és Szakiskola diákjait és tanárait, miután az épületet átadja a kormány a...  Tovább »

Rendkívüli szülői értekezleten tájékoztatták kedden a XV. kerületi Neptun Általános Iskola szülőit: szeptembertől bezárják az intézményt.  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a 2015-ös felvételire: megnéztük, milyenek az osztatlan tanárképzési szakok, mit tanulhattok a legnépszerűbb...  Tovább »

Megszüntette a Szegedi Felnőttoktatási Gimnázium és Szakképző Iskola fenntartását az Esély a Hátrányos Helyzetűeknek Közhasznú Alapítvány - közölte...  Tovább »

Mostantól a szomszédos Fasori Református Kollégiumhoz tartozik a korábban rendkívül népszerű, de 2011-ben váratlanul...  Tovább »

Több mint hétszáz iskolát zárnak be ebben az évben Oroszországban a népesség jelentős csökkenése miatt - közölte...  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) vezetősége reálisnak látja, hogy az általános iskolai oktatás évszázados...  Tovább »

Pokorni Zoltán azt javasolja a XII.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X