Kaposváron a bíróság ítélete alapján be kell zárni egy iskolát, mert úgy működtették, hogy a döntéshozóknak tudomása volt a roma diákok...  Tovább »

Több mint kétezer iskola szűnt meg Magyarországon az elmúlt tíz évben, és ugyanezen idő alatt nyolcszáz új oktatási intézményt nyitottak - írta a...  Tovább »

A török kormány el akarta érni a budapesti Orchidea iskola bezárását, mondván: terrorista hálózat működteti.  Tovább »

A török elnök az ellen kezdeményezett sikertelen puccs után politikai ellenfeleinek minden hálózatát fel szeretné számolni, akkor is, ha ez...  Tovább »

Erdogan egyre messzebbre megy, a puccskísérletért egyik politikai ellenfelét, Fehtullah Gülen gyanúsítja.  Tovább »

Egy korábbi törvény megszüntette volna a nagyon kis létszámú iskolákat, a magyarság csökkenő száma miatt a magyar iskolák a megszűnés szélére...  Tovább »

A Lehet Más a Politika felszólítja a kormányt, hogy hirdessen iskolabezárási stopot és vállaljon garanciát arra, hogy minden járásban lesz legalább...  Tovább »

A VI. kerületi Rippl-Rónai József utcába költözik a Raoul Wallenberg Szakközépiskola és Szakiskola a VIII.  Tovább »

Az oktatáspolitika alakítása során a kormány és az érintettek közötti párbeszéd megvalósításáért demonstráltak a Szabad Oktatást facebook csoport...  Tovább »

Az emberi erőforrások minisztere azt javasolja a kormánynak, hogy maradjon együtt a Raoul Wallenberg Szakközépiskola és Szakiskola a jövőben is.  Tovább »

A kormány az érintettek megkérdezése nélkül bezárja Budapest utolsó nagy egészségügyi szakközépiskoláját, a diákok felét pedig műszaki iskolákba...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete elutasítja az oktatást sújtó forráskivonást, az iskolabezárásokat és a szakok megszüntetését.  Tovább »

Hat másik iskolába irányítják át a Raoul Wallenberg Szakközépiskola és Szakiskola diákjait és tanárait, miután az épületet átadja a kormány a...  Tovább »

Rendkívüli szülői értekezleten tájékoztatták kedden a XV. kerületi Neptun Általános Iskola szülőit: szeptembertől bezárják az intézményt.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X