A Szülői Hang több mint ötezer szülő részvételével készített felmérésből kiderül: az általános iskolákban a matek- és az angolórákat érinti...  Tovább »

Eddig 3800-an írták alá a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) petícióját.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Eddig 2200-an írták alá a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) petícióját – a szervezet rendezné a pedagógusok kötelező óraszámának...  Tovább »

Augusztusban a bruttó átlagkereset 321 172 forint, a nettó átlagkereset 213 579 forint volt, egyformán 10,1 százalékkal több, mint egy évvel korábban.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Növelni kell az oktatásra szánt forrásokat minden területen.  Tovább »

Aláírásgyűjtésbe kezd a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a közoktatásban dolgozók körében – többek között azt szeretnék elérni, hogy a...  Tovább »

Mennyit keres egy szociológia vagy egy kommunikáció- és médiatudomány szakos pályakezdő?  Tovább »

Mennyit keresnek a magyar pedagógusok a többi európai országban tanító kollégáikhoz képest?  Tovább »

Aláírásgyűjtésbe kezd a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a közoktatásban dolgozók körében – azt szeretnék elérni, hogy csökkenjen a...  Tovább »

Melyik az az állás, amihez elég egy érettségi és 750 ezer forintnak megfelelő fizetést lehet kapni?  Tovább »

Mennyit keresnek azok a friss diplomások, akik informatikai alapszakot végeztek? Megnéztük a diplomás-pályakövetési felmérés eredményeit.  Tovább »

A gyógypedagógusok szerepe felbecsülhetetlen, mégis több ezren hiányoznak ma Magyarországon a munkaerőpiacról - írja az Abcúg.  Tovább »

Munkaerőhiány van, a fiatalok jobban kiállnak az érdekeikért a munkaerőpiacon és a fizetés mellett a fejlődési lehetőségek is fontosak a számukra -...  Tovább »

A pályakezdő, 35 év alatti kutatók látják a legbizonytalanabbnak a jövőjüket – ez az egyik legfontosabb megállapítása annak az MTA által...  Tovább »

A tanárhiánnyal romlik az oktatás minősége, csökkennek a gyerekek lehetőségei és esélyei is.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X