A Forbes utánajárt, hogy hol szerzett diplomát a világ 400 leggazdagabb embere.  Tovább »

A magyar pályakezdők megtakarítási szokásai jóval elmaradnak az optimumtól, még ha 2017 második negyedévében a megtakarítások aránya rekordot is...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Van pár olyan kérdés, ami a legtöbb egyetemista fejében megfordul, amikor közel a diplomához vagy a diploma után belekezd a felnőtt életbe.  Tovább »

A mostani egyetemisták életük során akár négyszer is munkahelycserére kényszerülhetnek; ezalatt szakmaváltásra szintén érdemes számítani.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Évente több százmillió forintot fordítanak a nagyobb felsőoktatási intézmények „fizetős” diákok toborzására.  Tovább »

Van, aki Ilyenkor ér a szakácstudománya csúcsára a különböző tésztákkal és szendvicsekkel, és van, aki a gyorséttermek törzsvendége lesz az egyetemi...  Tovább »

A romániai felsőoktatási intézményeknek is segíteniük kell leszámolni azzal a tévhittel, hogy Romániában túl sok fiatal jár egyetemre - hangoztatta...  Tovább »

A Le Figaro átvizsgálta az Uniplace francia portál vendégdiákok megélhetési költségeire vonatkozó elemzését.  Tovább »

Vannak olyan mondatok, amik szinte már szólások is lehetnének az egyetemeken. Ezekből szedtünk össze tíz olyat, amit garantáltan ti is mondatok már.  Tovább »

Nem sokára ismét szeptember, vannak akik most mennek az egyetemre, de vannak akik már benne vannak a sűrűjében, vagy már el is végezték.  Tovább »

Az angliai diákok, akiknek a legmagasabb a tandíjuk az Egyesült Királyságban, nem elégedettek az oktatás ár-érték arányával.  Tovább »

Hihetetlen találmánnyal versenyeznek a magyar egyetemisták az idei Microsoft Imagine Cup innovációs versenyén.  Tovább »

Hamarosan kiderül, kit hova vettek fel. Addig is érdemes már most felkészíteni a telefonotokat a hallgatói élet viszontagságaira.  Tovább »

A magyar egyetemisták és főiskolások harmada nem szerzi meg időben a diplomáját - derül ki a Diplomás Pályakövető Rendszer statisztikájából.  Tovább »

Olcsóbb a lakhatás, az étel, a közlekedés, na meg persze a sör is, mint nyugaton.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X