Több mint 100 fellépővel és 200 programmal készülnek s szervezők a 43. EFOTT-ra július 10. és 16.  Tovább »

Dub FX az olaszokhoz hasonlítja a magyarokat, Náksi Attila idén már a fiaival fesztiválozik, Kowalskyék fiatalos lendületességet céloznak meg...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

John Newman, Jessie J, Dub FX és a Volbeat is fellép az idei EFOTT fesztiválon, amelyet július 10. és 16. között rendeznek meg a Velencei-tó partján.  Tovább »

A végzősök több mint harmada külföldi egyetemen tanulna tovább - ezzel szembesültek a tanárok több vezető budapesti és vidéki gimnáziumban, a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Félórás figyelmeztető sztrájkot hirdettek csütörtökre a cseh egyetemek, főiskolák és számos középiskola.  Tovább »

Legkevesebb öt egyetemista halt meg erdőtűzben a dél-indiai Tamilnádu szövetségi államban - tájékoztatott hétfőn az indiai rendőrség.  Tovább »

Az egyetemisták mindössze 6 százaléka akar saját vállalkozást a diploma megszerzése után.  Tovább »

John Newman brit énekes sztár is fellép az idei EFOTT-on.  Tovább »

Nem, nem az anatómiára, a római jogra vagy az irodalomtörténetre gondolunk.  Tovább »

Jelentősen emelkedett a diplomázók száma az országban, több mint kétezerrel többen szereztek diplomát 2016-ban, mint 2010-ben.  Tovább »

Egyre kevesebb hallgató jár egyetemre és főiskolára, csökken a nappali képzésben résztvevők száma is.  Tovább »

A Forbes utánajárt, hogy hol szerzett diplomát a világ 400 leggazdagabb embere.  Tovább »

A magyar pályakezdők megtakarítási szokásai jóval elmaradnak az optimumtól, még ha 2017 második negyedévében a megtakarítások aránya rekordot is...  Tovább »

Van pár olyan kérdés, ami a legtöbb egyetemista fejében megfordul, amikor közel a diplomához vagy a diploma után belekezd a felnőtt életbe.  Tovább »

A mostani egyetemisták életük során akár négyszer is munkahelycserére kényszerülhetnek; ezalatt szakmaváltásra szintén érdemes számítani.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X