Hogyan lehet jól menedzselni nyolcvan egyetemista szabadidejét? Hogyan működik kórházakban a gyerekekkel foglalkozás?  Tovább »

Most már mindenki tudja, hogy bekerült-e a kiválasztott egyetemre.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Fülöp, a Bodrogkeresztúr szimbólumává vált gólya emlékére építettek kilátót a pécsi egyetemisták.  Tovább »

Hamarosan kiderül, kit hova vettek fel. Addig is érdemes már most felkészíteni a telefonotokat a hallgatói élet viszontagságaira.  Tovább »

hirdetés

Különleges könyvet mutattak be Esztergomban: az Egyetemisták szakácskönyve címmel megjelent kötet 101 egyszerű receptet tartalmaz (nemcsak)...  Tovább »

Kellemes időjárással, nagyobb malőröktől és balesetektől mentesen, aktívan és kiemelkedő közösségi szellemben zajlott le a 43. EFOTT  Tovább »

Nyár, fesztiválszezon, sör... és jóga?? Igen, létezik egy mozgásforma, amit az EFOTT fesztivál július 10-16. között vezetett be a mindennapokba.  Tovább »

Mennyit költ egy átlag egyetemista az EFOTT-on? Spórolási tippek tőlük nektek.  Tovább »

Több mint száz fellépő várja az idei EFOTT-ra érkezőket vasárnapig.  Tovább »

Nyár, fesztiválszezon, sör... és jóga?? Igen, létezik egy mozgásforma, amit az EFOTT fesztivál július 10-16.  Tovább »

Több mint 100 fellépővel és 200 programmal készülnek s szervezők a 43. EFOTT-ra július 10. és 16.  Tovább »

Dub FX az olaszokhoz hasonlítja a magyarokat, Náksi Attila idén már a fiaival fesztiválozik, Kowalskyék fiatalos lendületességet céloznak meg...  Tovább »

John Newman, Jessie J, Dub FX és a Volbeat is fellép az idei EFOTT fesztiválon, amelyet július 10. és 16. között rendeznek meg a Velencei-tó partján.  Tovább »

A végzősök több mint harmada külföldi egyetemen tanulna tovább - ezzel szembesültek a tanárok több vezető budapesti és vidéki gimnáziumban, a...  Tovább »

Félórás figyelmeztető sztrájkot hirdettek csütörtökre a cseh egyetemek, főiskolák és számos középiskola.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X