Vannak olyan mondatok, amik szinte már szólások is lehetnének az egyetemeken. Ezekből szedtünk össze tíz olyat, amit garantáltan ti is mondatok már.  Tovább »

Nem sokára ismét szeptember, vannak akik most mennek az egyetemre, de vannak akik már benne vannak a sűrűjében, vagy már el is végezték.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az angliai diákok, akiknek a legmagasabb a tandíjuk az Egyesült Királyságban, nem elégedettek az oktatás ár-érték arányával.  Tovább »

Hihetetlen találmánnyal versenyeznek a magyar egyetemisták az idei Microsoft Imagine Cup innovációs versenyén.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hamarosan kiderül, kit hova vettek fel. Addig is érdemes már most felkészíteni a telefonotokat a hallgatói élet viszontagságaira.  Tovább »

A magyar egyetemisták és főiskolások harmada nem szerzi meg időben a diplomáját - derül ki a Diplomás Pályakövető Rendszer statisztikájából.  Tovább »

Olcsóbb a lakhatás, az étel, a közlekedés, na meg persze a sör is, mint nyugaton.  Tovább »

Sokak már befejezték a vizsgaidőszakot, így nem árt elkezdeni készülni egy jobb félévre.  Tovább »

Nem született az egyetem és a gazdasági kar között mindenki számára elfogadható megoldás.  Tovább »

Nem kell feltétlen a naptárra néznie a végzősöknek az utolsó félévhez közeledve, hogy tudják, már nem tart sokáig.  Tovább »

Különleges, zárt világot alakítottak ki maguknak a Debreceni Egyetemen a dél-koreai hallgatók - külön kollégiumi szárnyat bérelnek, és saját...  Tovább »

Az Információs Hivatal az egyetemisták és főiskolások között kereis az utánpótlást..  Tovább »

Az egyetemisták az egész magyar társadalmat érintő kérdéseket meg tudták fogalmazni 1956-ban - mondta az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE)...  Tovább »

A héten zajlik a Lágymányosi Eötvös Napok egyik rendezvénysátrának bejáratánál alakult ki összetűzés a fiatalok és a biztonsági szolgálat között...  Tovább »

Természetesen csak akkor, ha szlovák hallgató is vagy, aki épp nyári munkát keres.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X