A magyar egyetemisták és főiskolások harmada nem szerzi meg időben a diplomáját - derül ki a Diplomás Pályakövető Rendszer statisztikájából.  Tovább »

Olcsóbb a lakhatás, az étel, a közlekedés, na meg persze a sör is, mint nyugaton.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Sokak már befejezték a vizsgaidőszakot, így nem árt elkezdeni készülni egy jobb félévre.  Tovább »

Nem született az egyetem és a gazdasági kar között mindenki számára elfogadható megoldás.  Tovább »

hirdetés

Nem kell feltétlen a naptárra néznie a végzősöknek az utolsó félévhez közeledve, hogy tudják, már nem tart sokáig.  Tovább »

Különleges, zárt világot alakítottak ki maguknak a Debreceni Egyetemen a dél-koreai hallgatók - külön kollégiumi szárnyat bérelnek, és saját...  Tovább »

Az Információs Hivatal az egyetemisták és főiskolások között kereis az utánpótlást..  Tovább »

Az egyetemisták az egész magyar társadalmat érintő kérdéseket meg tudták fogalmazni 1956-ban - mondta az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE)...  Tovább »

A héten zajlik a Lágymányosi Eötvös Napok egyik rendezvénysátrának bejáratánál alakult ki összetűzés a fiatalok és a biztonsági szolgálat között...  Tovább »

Természetesen csak akkor, ha szlovák hallgató is vagy, aki épp nyári munkát keres.  Tovább »

A világ minden tájáról neveztek a Mol Zrt.  Tovább »

Nem megy ez a közélet dolog az amerikai egyetemistáknak, de a töri sem az erősségük. Akkor sem, ha politikatudományt hallgatnak.  Tovább »

A bukástól vagy a rossz teljesítménytől való rettegés mindenkit gyötör.  Tovább »

Sokan már az erejük végén lehetnek, pedig még csak most jön a vizsgaidőszak.  Tovább »

Napokon belül a forgalmazókhoz kerülhet a Codie, a magyar egyetemisták által fejlesztett oktatórobotot tehát hamarosan meg lehet vásárolni.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X