Összesen 39 helyezést szereztek a magyar egyetemek a brit Quacquarelli Symonds legfrissebb, 2014/2015-es tematikus világrangsorain.  Tovább »

A Complete University Guide elkészítette a brit egyetemek és főiskolák 2016-os rangsorát, az első helyen még mindig a Cambridge áll.  Tovább »

A QS 2015-ös rangsora szerint a francia és a brit fővárosban, valamint Ausztrália legnagyobb városában éri meg igazán egyetemistának lenni.  Tovább »

Taroltak a brit egyetemek a US News legjobb európai intézményeket rangsoroló listáján, de egy belga, egy német, egy francia és egy svájci intézményt...  Tovább »

(x)

Új név, változatlan értékek a Budapesti Metropolitan Főiskolán

A volt Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola hallgatói szeptemberben már a nevében megújult Metropolitan Főiskolán kezdik meg a tanévet.  Tovább »

Megnéztük, hogyan tanulhattok tovább Ausztriában teljesen ingyen, milyen OKJ-s képzések közül választhattok, ha az egészségügyben szeretnétek...  Tovább »

Az idén is a Harvard végzett az élen a Times Higher Education felsőoktatási világrangsorában.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a Times Higher Education (THE) 2015-ös világrangsorát.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem is felkerült a U.S. News felsőoktatási rangsorára, amelynek az élén a Harvard áll.  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Közép-európai Egyetem és az International Business School...  Tovább »

Már az eduline-on is elérhető az egyetemek és főiskolák 2015-ös HVG-rangsora, amelyet az idén a Semmelweis Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem...  Tovább »

Javított helyezésén a zöldegyetemek - az Indonéziai Egyetem által összeállított és pénteken nyilvánosságra hozott - világrangsorában a Szegedi...  Tovább »

A magyar egyetemeknek nem a Harvarddal vagy a Yale-lel, hanem a saját régiójuk felsőoktatási intézményeivel kell versenyezniük - hangzott el a Mit...  Tovább »

A HVG Diploma 2015 kiadványában megjelent UnivPress-rangsorokban ismét szempont az MTA doktori címmel rendelkező oktatók száma.  Tovább »

A Kaposvári Egyetem, a Debreceni Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Pető András Főiskola vezeti a HVG pedagógiai képzésterületi rangsorát.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a legjobb kelet-európai és közép-ázsiai egyetemek 2015-ös rangsorát a Quacquarelli Symonds (QS).  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X