A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem vezeti a HVG műszaki képzésterületi rangsorát.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem két kara, valamint a Károli Gáspár Református Egyetem vezeti a HVG bölcsészettudományi képzésterületi rangsorát.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A fejlődő országok egyetemei között fért csak be két egyetemünk a legjobb százba, a többiek a legjobb 250-en belül vannak.  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Gazdasági Egyetem, valamint a Műegyetem vezeti a HVG gazdaságtudományi képzésterületi rangsorát.  Tovább »

hirdetés

Hét magyar egyetem került fel a Times Higher Education (THE) legfrissebb felsőoktatási rangsorára - a magyar intézmények közül a legjobb helyezést a...  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Debreceni Egyetem vezeti a HVG jogi képzésterületi rangsorát.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem bölcsészettudományi és természettudományi kara, valamint a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kara vezeti...  Tovább »

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépészmérnöki Kara, az Eötvös Loránd Tudományegyetem fizikusképzése és a Semmelweis Egyetem is...  Tovább »

Meglepő győztese van a Times Higher Education felsőoktatási világrangsorának.  Tovább »

Vegyes hetet zártunk: hat egyetem került a legelismertebb nemzetközi egyetemi rangsorra, közben kiderült, hogy sorozatos nemi erőszak történhetett...  Tovább »

A tavalyi négy helyett az idén már hat magyar egyetemet soroltak a világ legjobb felsőoktatási intézményei közé a Quacquarelli Symonds (QS)...  Tovább »

A tsinghuai és a pekingi egyetem betört a legjobb felsőoktatási intézmények közé.  Tovább »

Az ELTE-t leszámítvan nem került magyar egyetem a top 500-ba.  Tovább »

Egyre nagyobb figyelem irányul az úgynevezett STEM-egyetemekre, a neves szaklap is a legjobb 21 amerikai intézmény nyomába eredt.  Tovább »

A legfontosabb rangsorok közé tartozó The Guardian University Guide idén is a Cambridge-i Egyetemet hozta ki az első helyen, 10 hallgatóból 9...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X