Öt magyar egyetem került fel a brit Quacquarelli Symonds legfrissebb, 2013/2014-es tematikus világrangsorára.  Tovább »

A Harvard indítja a világ legjobb MBA-képzését - derül ki a Financial Times 2014-es rangsorából.  Tovább »

Mától online is elérhető az egyetemek és főiskolák 2014-es HVG-rangsora, amely néhány nappal a felvételi jelentkezési határideje előtt még segíthet...  Tovább »

Néhány évtized múlva már nem az Egyesült Államok és Nagy-Britannia, hanem Ázsia lesz a felsőoktatás központja, a délkelet-ázsiai országok mellett a...  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Szent István Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem vezeti a...  Tovább »

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Szegedi Tudományegyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és...  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Nyugat-magyarországi Egyetem és a Nyíregyházi Főiskola vezeti a...  Tovább »

A Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete, az ELTE, a Nyíregyházi Főiskola és a Kaposvári Egyetem vezeti a HVG pedagógusképzési...  Tovább »

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépészmérnöki, Vegyészmérnöki és Biomérnöki, Villamosmérnöki, illetve Építőmérnöki Kara, a Pannon...  Tovább »

A Semmelweis Egyetem, a Debreceni Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara, valamint a Semmelweis Fogorvostudományi Kara...  Tovább »

A Debreceni Egyetem, a Semmelweis Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem került fel a Times Higher Education (THE)...  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Debreceni Egyetem, a Miskolci Egyetem és a Pécsi Tudományegyetem vezeti a HVG bölcsészettudományi képzésterületi...  Tovább »

Az ELTE, a Debreceni Egyetem, a Pázmány, a Károli és a Miskolci Egyetem vezeti a HVG jogi képzésterületi rangsorát.  Tovább »

Beszámoltunk a HVG frissen megjelent 2014-es felsőoktatási rangsoráról, és megnéztük, melyek az ország legjobb alapítványi, vidéki és gyakorlóiskolái.  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Gazdasági Főiskola, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Szent István Egyetem, a Kaposvári...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X