Nehezebb lesz bekerülni 25 népszerű képzésre 2015-ben: az eddigi 16 helyett ugyanis ezeken is központi ponthatárt húztak.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a kelet-európai és közép-ázsiai egyetemek friss QS-rangsorát, a magyar felsőoktatási intézmények közül az Eötvös Loránd...  Tovább »

Egy hónappal ezelőtt jelent meg a HVG rangsor - Diploma 2015, amely a hallgatók és az oktatók teljesítménye alapján rangsorolja a magyarországi...  Tovább »

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, valamint a Budapesti Corvinus...  Tovább »

A Semmelweis Egyetem és a Debreceni Egyetem vezeti a HVG orvosi és egészségtudományi képzésterületi rangsorát.  Tovább »

Párizs a legjobb egyetemváros - legalábbis a külföldi hallgatók ott érzik magukat a legjobban a Quacquarelli Symonds (QS) 2015-ös rangsora szerint.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Miskolci Egyetem és a Pécsi Tudományegyetem vezeti a HVG bölcsészettudományi képzésterületi rangsorát.  Tovább »

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Pannon Egyetem és a Debreceni Egyetem vezeti a HVG műszaki képzésterületi rangsorát.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, a Miskolci Egyetem és a Pécsi Tudományegyetem vezeti a HVG jogi képzésterületi...  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Gazdasági Főiskola, a Pécsi Tudományegyetem, a Szent István Egyetem és a Zsigmond Király Főiskola vezeti a...  Tovább »

A Semmelweis Egyetem vezeti a HVG friss felsőoktatási rangsorát, megelőzve az évek óta a lista élén álló Eötvös Loránd Tudományegyetemet.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem is felkerült a U.S. News felsőoktatási rangsorára, amelynek az élén a Harvard áll.  Tovább »

Október elején hozta nyilvánosságra 2014/2015-ös felsőoktatási világrangsorát a brit Times Higher Education (THE).  Tovább »

Ismét összeállította a feltörekvő és a BRICS-államok (Brazília, Oroszország, India, Kína, Dél-afrikai Köztársaság) egyetemeinek százas rangsorát a...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a Times Higher Education (THE) 2014/2015-ös világrangsorát.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X