A Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Közép-európai Egyetem és az International Business School...  Tovább »

Már az eduline-on is elérhető az egyetemek és főiskolák 2015-ös HVG-rangsora, amelyet az idén a Semmelweis Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem...  Tovább »

Javított helyezésén a zöldegyetemek - az Indonéziai Egyetem által összeállított és pénteken nyilvánosságra hozott - világrangsorában a Szegedi...  Tovább »

A magyar egyetemeknek nem a Harvarddal vagy a Yale-lel, hanem a saját régiójuk felsőoktatási intézményeivel kell versenyezniük - hangzott el a Mit...  Tovább »

(x)

Hogyan lehetsz főiskolás, ha nincs 280 pontod?

A BKF lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 280 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

A HVG Diploma 2015 kiadványában megjelent UnivPress-rangsorokban ismét szempont az MTA doktori címmel rendelkező oktatók száma.  Tovább »

A Kaposvári Egyetem, a Debreceni Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Pető András Főiskola vezeti a HVG pedagógiai képzésterületi rangsorát.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a legjobb kelet-európai és közép-ázsiai egyetemek 2015-ös rangsorát a Quacquarelli Symonds (QS).  Tovább »

Nehezebb lesz bekerülni 25 népszerű képzésre 2015-ben: az eddigi 16 helyett ugyanis ezeken is központi ponthatárt húztak.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a kelet-európai és közép-ázsiai egyetemek friss QS-rangsorát, a magyar felsőoktatási intézmények közül az Eötvös Loránd...  Tovább »

Egy hónappal ezelőtt jelent meg a HVG rangsor - Diploma 2015, amely a hallgatók és az oktatók teljesítménye alapján rangsorolja a magyarországi...  Tovább »

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, valamint a Budapesti Corvinus...  Tovább »

A Semmelweis Egyetem és a Debreceni Egyetem vezeti a HVG orvosi és egészségtudományi képzésterületi rangsorát.  Tovább »

Párizs a legjobb egyetemváros - legalábbis a külföldi hallgatók ott érzik magukat a legjobban a Quacquarelli Symonds (QS) 2015-ös rangsora szerint.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Miskolci Egyetem és a Pécsi Tudományegyetem vezeti a HVG bölcsészettudományi képzésterületi rangsorát.  Tovább »

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Pannon Egyetem és a Debreceni Egyetem vezeti a HVG műszaki képzésterületi rangsorát.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X