Taroltak a brit egyetemek a US News legjobb európai intézményeket rangsoroló listáján, de egy belga, egy német, egy francia és egy svájci intézményt...  Tovább »

Megnéztük, hogyan tanulhattok tovább Ausztriában teljesen ingyen, milyen OKJ-s képzések közül választhattok, ha az egészségügyben szeretnétek...  Tovább »

Az idén is a Harvard végzett az élen a Times Higher Education felsőoktatási világrangsorában.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a Times Higher Education (THE) 2015-ös világrangsorát.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem is felkerült a U.S. News felsőoktatási rangsorára, amelynek az élén a Harvard áll.  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Közép-európai Egyetem és az International Business School...  Tovább »

Már az eduline-on is elérhető az egyetemek és főiskolák 2015-ös HVG-rangsora, amelyet az idén a Semmelweis Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem...  Tovább »

Javított helyezésén a zöldegyetemek - az Indonéziai Egyetem által összeállított és pénteken nyilvánosságra hozott - világrangsorában a Szegedi...  Tovább »

A magyar egyetemeknek nem a Harvarddal vagy a Yale-lel, hanem a saját régiójuk felsőoktatási intézményeivel kell versenyezniük - hangzott el a Mit...  Tovább »

A HVG Diploma 2015 kiadványában megjelent UnivPress-rangsorokban ismét szempont az MTA doktori címmel rendelkező oktatók száma.  Tovább »

A Kaposvári Egyetem, a Debreceni Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Pető András Főiskola vezeti a HVG pedagógiai képzésterületi rangsorát.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a legjobb kelet-európai és közép-ázsiai egyetemek 2015-ös rangsorát a Quacquarelli Symonds (QS).  Tovább »

Nehezebb lesz bekerülni 25 népszerű képzésre 2015-ben: az eddigi 16 helyett ugyanis ezeken is központi ponthatárt húztak.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a kelet-európai és közép-ázsiai egyetemek friss QS-rangsorát, a magyar felsőoktatási intézmények közül az Eötvös Loránd...  Tovább »

Egy hónappal ezelőtt jelent meg a HVG rangsor - Diploma 2015, amely a hallgatók és az oktatók teljesítménye alapján rangsorolja a magyarországi...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X