A 401-500. helyen végzett, ezzel javított korábbi helyezésén (501-600.  Tovább »

Kiszámoltuk, mennyit keresnek szeptembertől a pedagógusok, utánajártunk, miért nem kerülnek be magyar egyetemek a felsőoktatási világrangsorok...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozták az Academic Ranking of World Universities listát, ismertebb nevén az ARWU-rangsort.  Tovább »

Szingapúri, hongkongi és dél-koreai felsőoktatási intézmények vezetik a Quacquarelli Symonds legfrissebb listáját.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Külföldön, például Nagy-Britanniában akarsz továbbtanulni, ezért ki szeretnéd deríteni, melyik egyetemen kaphatsz minőségi képzést?  Tovább »

Ismét hat magyar egyetem került fel a Quacquarelli Symonds (QS) legfrissebb, 2018-as felsőoktatási világrangsorára, amelyet ebben az évben is a...  Tovább »

Újabb rangsorra került fel a CEU: a Times Higher Education összeállította azoknak a felsőoktatási intézményeknek a listáját, amelyekben magas a...  Tovább »

Többször is elhangzik mostanság, “melyik a legjobb magyar egyetem?”, hivatkozva különféle rangsorokra.  Tovább »

A Quacquarelli Symonds több nemzetközi felsőoktatási rangsorára is felkerült a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME).  Tovább »

Hét képzési területen is bekerült a világ legjobb felsőoktatási intézményei közé a Közép-európai Egyetem (CEU).  Tovább »

Három magyar egyetem került fel a Quacquarelli Symonds (QS) legfrissebb, az élet- és orvostudományi képzési területről készített rangsorára.  Tovább »

Néhány szakterületi rangsort leszámítva általában egyre hátrébb kerülnek a listákon a magyar egyetemek, bár üdvözlendő, hogy egyre több kerül fel...  Tovább »

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kara vezeti a HVG orvos- és egészségtudományi képzésterületi rangsorát.  Tovább »

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem vezeti a HVG műszaki képzésterületi rangsorát.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem két kara, valamint a Károli Gáspár Református Egyetem vezeti a HVG bölcsészettudományi képzésterületi rangsorát.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X