A hallgatói kiválóság terén a BME „letarolta” a mezőnyt a műszaki területen, hiszen a nagy múltú intézmény karai foglalják el a rangsor első négy...  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem végzett első helyen a gazdasági karok rangsorán a hallgatók kiválóságát tekintve – ez derül ki a HVG Diploma 2016...  Tovább »

Ismét a Semmelweis Egyetem vezeti a HVG friss felsőoktatási rangsorát, az összetett lista első két helyén az idén nincs változás.  Tovább »

A U.S. News most kiadott felsőoktatási rangsorában öt magyar egyetem is bekerült a legjobbak közé. A listát idén a Harvard vezeti.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a Times Higher Education (THE) 2015-2016-os világrangsorát.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta legfrissebb, 2015/2016-os egyetemi rangsorát a Quacquarelli Symonds (QS).  Tovább »

Négy magyar egyetem került fel a Quacquarelli Symonds (QS) legfrissebb, 2015/2016-os felsőoktatási világrangsorára, amelyet kedd hajnalban hoztak...  Tovább »

Három magyar egyetem jutott a világ 500 legjobb felsőoktatási intézménye közé a Webometrics (Ranking Web of World Universities) legfrissebb, 2015-ös...  Tovább »

Két, a világ legjobb egyetemeit listázó rangsor is megjelent az utóbbi napokban. Megnéztük, mely európai egyetemek érték el a legjobb helyezést.  Tovább »

Újabb 2015-ös felsőoktatási világrangsor jelent meg.  Tovább »

Megnéztük, mi vár a diákokra és a tanárokra a következő tanévben, összegyűjtöttük, amit minden elsőéves hallgatónak tudnia kell, és beszámoltunk a...  Tovább »

Tizenegy magyar egyetem jutott be a legjobb 2 ezer közé a University Ranking by Academic Performance legfrissebb egyetemi rangsorában.  Tovább »

Az ELTE, a Semmelweis Egyetem, a debreceni és a szegedi egyetem, a BME és a pécsi egyetem is felkerült a Center for World University Rankings (CWUR)...  Tovább »

Taroltak az amerikai egyetemek a US News legjobb mérnöki képzéseket összeállító rangsorában, azonban az ázsiai egyetemek egyre erősebbek.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) is tagja lett a felsőoktatási rangsorok készítőit összefogó szervezetnek, az IREG-nek.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X