Öt távol-keleti egyetem vezeti az ötven évnél fiatalabb felsőoktatási intézmények világrangsorát, amelyet a Quacquarelli Symonds (QS) állított össze.  Tovább »

Távol-keleti műszaki egyetemek vezetik a Quacquarelli Symonds (QS) legfrissebb rangsorát: a brit cég az ötven évnél fiatalabb felsőoktatási...  Tovább »

A Debreceni Egyetem és az Eötvös Loránd Tudományegyetem is felkerült a Quacquarelli Symonds (QS) legfrissebb, a természettudományos képzéseket...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta 2014/2015-ös, képzési területek szerinti rangsorait a Quacquarelli Symonds (QS).  Tovább »

(x)

Találd meg a hozzád illő szakot!

8 lépésben segítünk a személyiségednek megfelelő szak megtalálásában, a szakok megismerésében, a döntésben. Próbáld ki most!  Tovább »

Három magyarországi intézmény is felkerült a Quacquarelli Symonds (QS) 2014/2015-ös, a legjobb művészeti és bölcsészettudományi képzéseket indító...  Tovább »

Felkerült a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem a Quacquarelli Symonds (QS) 2014/2015-ös, a mérnöki és műszaki területről készített...  Tovább »

Három magyar egyetem került fel a Quacquarelli Symonds (QS) 2014/2015-ös - az élet- és orvostudományi területről készített - rangsorára.  Tovább »

Az idén is felkerült a Budapesti Corvinus Egyetem vezetés és szervezés mesterszakja a világ legjobb menedzsmentképzéseinek rangsorára, amelyet a...  Tovább »

Négy magyar egyetem került fel a Quacquarelli Symonds (QS) legfrissebb, 2014/2015-ös felsőoktatási világrangsorára, amelyet kedd hajnalban hoztak...  Tovább »

A Princeton vezeti a legjobb felsőoktatási intézmények egyesült államokbeli rangsorát, amelyet évről évre a U.S.  Tovább »

Újra a világ legjobbjai közé került az Eötvös Loránd Tudományegyetem fizika képzése - a sanghaji Jiao Tong University Academic Ranking of World...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a sanghaji Jiao Tong University legfrissebb, 2014-es világrangsorát: az Academic Ranking of World Universities (ARWU) ötszázas...  Tovább »

Megjelent az egyik legnevesebb egyetemi rangsor, a shanghai Jiao Tong Egyetem által összeállított Academic Ranking of World Universities (ARWU).  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Debreceni Egyetem, a Szegedi...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a legbulisabb amerikai egyetemek listáját a Princeton Review: a lista élén meglepetésre egy New York államban talalható...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X