Újabb 2015-ös felsőoktatási világrangsor jelent meg.  Tovább »

Megnéztük, mi vár a diákokra és a tanárokra a következő tanévben, összegyűjtöttük, amit minden elsőéves hallgatónak tudnia kell, és beszámoltunk a...  Tovább »

Tizenegy magyar egyetem jutott be a legjobb 2 ezer közé a University Ranking by Academic Performance legfrissebb egyetemi rangsorában.  Tovább »

Az ELTE, a Semmelweis Egyetem, a debreceni és a szegedi egyetem, a BME és a pécsi egyetem is felkerült a Center for World University Rankings (CWUR)...  Tovább »

(x)

Új képzések, versenyképes diplomák – ajánló: Zsigmond Király Főiskola

A Zsigmond Király Főiskolán immáron teljesen angol nyelvű, valamint duális képzések is elérhetőek a 2016. szeptemberben kezdődő szemeszterben.  Tovább »

Taroltak az amerikai egyetemek a US News legjobb mérnöki képzéseket összeállító rangsorában, azonban az ázsiai egyetemek egyre erősebbek.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) is tagja lett a felsőoktatási rangsorok készítőit összefogó szervezetnek, az IREG-nek.  Tovább »

A nemzetközi és országos felsőoktatási rangsorok készítőit összefogó szervezet tagja lett az Eötvös Loránd Tudományegyetem.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta 2015-ös egyetemi rangsorát a Leideni Egyetem: íme, ilyen campusokra járnak a világ tíz legjobb felsőoktatási intézményének...  Tovább »

A kormány tagadja, hogy elvennék a budapesti campust a Corvinustól.  Tovább »

Öt magyar egyetem került fel a Leideni Egyetem legfrissebb, 2015-ös rangsorára, amelyet a felsőoktatási intézményekben dolgozó oktatók és kutatók...  Tovább »

Összesen 39 helyezést szereztek a magyar egyetemek a brit Quacquarelli Symonds legfrissebb, 2014/2015-es tematikus világrangsorain.  Tovább »

A Complete University Guide elkészítette a brit egyetemek és főiskolák 2016-os rangsorát, az első helyen még mindig a Cambridge áll.  Tovább »

A QS 2015-ös rangsora szerint a francia és a brit fővárosban, valamint Ausztrália legnagyobb városában éri meg igazán egyetemistának lenni.  Tovább »

Taroltak a brit egyetemek a US News legjobb európai intézményeket rangsoroló listáján, de egy belga, egy német, egy francia és egy svájci intézményt...  Tovább »

Megnéztük, hogyan tanulhattok tovább Ausztriában teljesen ingyen, milyen OKJ-s képzések közül választhattok, ha az egészségügyben szeretnétek...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X