A nemzetközi és országos felsőoktatási rangsorok készítőit összefogó szervezet tagja lett az Eötvös Loránd Tudományegyetem.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta 2015-ös egyetemi rangsorát a Leideni Egyetem: íme, ilyen campusokra járnak a világ tíz legjobb felsőoktatási intézményének...  Tovább »

A kormány tagadja, hogy elvennék a budapesti campust a Corvinustól.  Tovább »

Öt magyar egyetem került fel a Leideni Egyetem legfrissebb, 2015-ös rangsorára, amelyet a felsőoktatási intézményekben dolgozó oktatók és kutatók...  Tovább »

(x)

Duális képzés - dupla esély a Kecskeméti Főiskolán

Kecskeméten már nem próbaüzem! Duplázd esélyeid a duális képzést elsőként bevezető Kecskeméti Főiskolával és partnereivel!  Tovább »

Összesen 39 helyezést szereztek a magyar egyetemek a brit Quacquarelli Symonds legfrissebb, 2014/2015-es tematikus világrangsorain.  Tovább »

A Complete University Guide elkészítette a brit egyetemek és főiskolák 2016-os rangsorát, az első helyen még mindig a Cambridge áll.  Tovább »

A QS 2015-ös rangsora szerint a francia és a brit fővárosban, valamint Ausztrália legnagyobb városában éri meg igazán egyetemistának lenni.  Tovább »

Taroltak a brit egyetemek a US News legjobb európai intézményeket rangsoroló listáján, de egy belga, egy német, egy francia és egy svájci intézményt...  Tovább »

Megnéztük, hogyan tanulhattok tovább Ausztriában teljesen ingyen, milyen OKJ-s képzések közül választhattok, ha az egészségügyben szeretnétek...  Tovább »

Az idén is a Harvard végzett az élen a Times Higher Education felsőoktatási világrangsorában.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a Times Higher Education (THE) 2015-ös világrangsorát.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem is felkerült a U.S. News felsőoktatási rangsorára, amelynek az élén a Harvard áll.  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Közép-európai Egyetem és az International Business School...  Tovább »

Már az eduline-on is elérhető az egyetemek és főiskolák 2015-ös HVG-rangsora, amelyet az idén a Semmelweis Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem...  Tovább »

Javított helyezésén a zöldegyetemek - az Indonéziai Egyetem által összeállított és pénteken nyilvánosságra hozott - világrangsorában a Szegedi...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X