Ismét hat magyar egyetem került fel a Quacquarelli Symonds (QS) legfrissebb, 2018-as felsőoktatási világrangsorára, amelyet ebben az évben is a...  Tovább »

Újabb rangsorra került fel a CEU: a Times Higher Education összeállította azoknak a felsőoktatási intézményeknek a listáját, amelyekben magas a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Többször is elhangzik mostanság, “melyik a legjobb magyar egyetem?”, hivatkozva különféle rangsorokra.  Tovább »

A Quacquarelli Symonds több nemzetközi felsőoktatási rangsorára is felkerült a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME).  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hét képzési területen is bekerült a világ legjobb felsőoktatási intézményei közé a Közép-európai Egyetem (CEU).  Tovább »

Három magyar egyetem került fel a Quacquarelli Symonds (QS) legfrissebb, az élet- és orvostudományi képzési területről készített rangsorára.  Tovább »

Néhány szakterületi rangsort leszámítva általában egyre hátrébb kerülnek a listákon a magyar egyetemek, bár üdvözlendő, hogy egyre több kerül fel...  Tovább »

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kara vezeti a HVG orvos- és egészségtudományi képzésterületi rangsorát.  Tovább »

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem vezeti a HVG műszaki képzésterületi rangsorát.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem két kara, valamint a Károli Gáspár Református Egyetem vezeti a HVG bölcsészettudományi képzésterületi rangsorát.  Tovább »

A fejlődő országok egyetemei között fért csak be két egyetemünk a legjobb százba, a többiek a legjobb 250-en belül vannak.  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Gazdasági Egyetem, valamint a Műegyetem vezeti a HVG gazdaságtudományi képzésterületi rangsorát.  Tovább »

Hét magyar egyetem került fel a Times Higher Education (THE) legfrissebb felsőoktatási rangsorára - a magyar intézmények közül a legjobb helyezést a...  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Debreceni Egyetem vezeti a HVG jogi képzésterületi rangsorát.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem bölcsészettudományi és természettudományi kara, valamint a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kara vezeti...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X