Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, a Miskolci Egyetem és a Pécsi Tudományegyetem vezeti a HVG jogi képzésterületi...  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Gazdasági Főiskola, a Pécsi Tudományegyetem, a Szent István Egyetem és a Zsigmond Király Főiskola vezeti a...  Tovább »

A Semmelweis Egyetem vezeti a HVG friss felsőoktatási rangsorát, megelőzve az évek óta a lista élén álló Eötvös Loránd Tudományegyetemet.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem is felkerült a U.S. News felsőoktatási rangsorára, amelynek az élén a Harvard áll.  Tovább »

(x)

Gyűjts élményeket is az ötösök mellé!

Emlékezetessé akarod tenni hallgatói éveidet? Az iskolapadban megszerzett tudás mellett élményekre, igazi tapasztalatokra is vágysz?  Tovább »

Október elején hozta nyilvánosságra 2014/2015-ös felsőoktatási világrangsorát a brit Times Higher Education (THE).  Tovább »

Ismét összeállította a feltörekvő és a BRICS-államok (Brazília, Oroszország, India, Kína, Dél-afrikai Köztársaság) egyetemeinek százas rangsorát a...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a Times Higher Education (THE) 2014/2015-ös világrangsorát.  Tovább »

Megnéztük, mire számíthatnak a 2015-ben felvételizők.  Tovább »

Öt távol-keleti egyetem vezeti az ötven évnél fiatalabb felsőoktatási intézmények világrangsorát, amelyet a Quacquarelli Symonds (QS) állított össze.  Tovább »

Távol-keleti műszaki egyetemek vezetik a Quacquarelli Symonds (QS) legfrissebb rangsorát: a brit cég az ötven évnél fiatalabb felsőoktatási...  Tovább »

A Debreceni Egyetem és az Eötvös Loránd Tudományegyetem is felkerült a Quacquarelli Symonds (QS) legfrissebb, a természettudományos képzéseket...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta 2014/2015-ös, képzési területek szerinti rangsorait a Quacquarelli Symonds (QS).  Tovább »

Három magyarországi intézmény is felkerült a Quacquarelli Symonds (QS) 2014/2015-ös, a legjobb művészeti és bölcsészettudományi képzéseket indító...  Tovább »

Felkerült a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem a Quacquarelli Symonds (QS) 2014/2015-ös, a mérnöki és műszaki területről készített...  Tovább »

Három magyar egyetem került fel a Quacquarelli Symonds (QS) 2014/2015-ös - az élet- és orvostudományi területről készített - rangsorára.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X