A Pázmány Péter Katolikus Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, valamint a Budapesti Corvinus...  Tovább »

A Semmelweis Egyetem és a Debreceni Egyetem vezeti a HVG orvosi és egészségtudományi képzésterületi rangsorát.  Tovább »

Párizs a legjobb egyetemváros - legalábbis a külföldi hallgatók ott érzik magukat a legjobban a Quacquarelli Symonds (QS) 2015-ös rangsora szerint.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Miskolci Egyetem és a Pécsi Tudományegyetem vezeti a HVG bölcsészettudományi képzésterületi rangsorát.  Tovább »

(x)

A BGF-en találkoznak a fiatal közgazdászok

Idén a Budapesti Gazdasági Főiskola rendezi hazánk legnagyobb felsőoktatási tudományos seregszemléjének, a XXXII.  Tovább »

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Pannon Egyetem és a Debreceni Egyetem vezeti a HVG műszaki képzésterületi rangsorát.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, a Miskolci Egyetem és a Pécsi Tudományegyetem vezeti a HVG jogi képzésterületi...  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Gazdasági Főiskola, a Pécsi Tudományegyetem, a Szent István Egyetem és a Zsigmond Király Főiskola vezeti a...  Tovább »

A Semmelweis Egyetem vezeti a HVG friss felsőoktatási rangsorát, megelőzve az évek óta a lista élén álló Eötvös Loránd Tudományegyetemet.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem is felkerült a U.S. News felsőoktatási rangsorára, amelynek az élén a Harvard áll.  Tovább »

Október elején hozta nyilvánosságra 2014/2015-ös felsőoktatási világrangsorát a brit Times Higher Education (THE).  Tovább »

Ismét összeállította a feltörekvő és a BRICS-államok (Brazília, Oroszország, India, Kína, Dél-afrikai Köztársaság) egyetemeinek százas rangsorát a...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a Times Higher Education (THE) 2014/2015-ös világrangsorát.  Tovább »

Megnéztük, mire számíthatnak a 2015-ben felvételizők.  Tovább »

Öt távol-keleti egyetem vezeti az ötven évnél fiatalabb felsőoktatási intézmények világrangsorát, amelyet a Quacquarelli Symonds (QS) állított össze.  Tovább »

Távol-keleti műszaki egyetemek vezetik a Quacquarelli Symonds (QS) legfrissebb rangsorát: a brit cég az ötven évnél fiatalabb felsőoktatási...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X