Nyilvánosságra hozták a sanghaji Jiao Tong University legfrissebb, 2014-es világrangsorát: az Academic Ranking of World Universities (ARWU) ötszázas...  Tovább »

Megjelent az egyik legnevesebb egyetemi rangsor, a shanghai Jiao Tong Egyetem által összeállított Academic Ranking of World Universities (ARWU).  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Debreceni Egyetem, a Szegedi...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a legbulisabb amerikai egyetemek listáját a Princeton Review: a lista élén meglepetésre egy New York államban talalható...  Tovább »

Szívesen járnátok a világ legjobb egyetemeinek valamelyikére?  Tovább »

Ahogy arról szerdán beszámoltunk, hat magyar egyetem került fel a CWUR 2014-es világrangsorára.  Tovább »

Az ELTE, a Semmelweis Egyetem, a debreceni és a szegedi egyetem, a BME és a pécsi egyetem is felkerült a Center for World University Rankings (CWUR)...  Tovább »

Öt magyar egyetem is felkerült a leideni egyetem 2014-es világrangsorára, amelyet a felsőoktatási intézményekben dolgozó oktatók és kutatók...  Tovább »

A National University of Singapore, a Korea Advanced Institute of Science and Technology és a University of Hong Kong - ezek az egyetemek vezetik az...  Tovább »

Megjelent a Times Higher Education (THE) 2014-es felsőoktatási rangsora, amelyet akadémikusok, professzorok véleménye...  Tovább »

Öt magyar egyetem került fel a brit Quacquarelli Symonds legfrissebb, 2013/2014-es tematikus világrangsorára.  Tovább »

A Harvard indítja a világ legjobb MBA-képzését - derül ki a Financial Times 2014-es rangsorából.  Tovább »

Mától online is elérhető az egyetemek és főiskolák 2014-es HVG-rangsora, amely néhány nappal a felvételi jelentkezési határideje előtt még segíthet...  Tovább »

Néhány évtized múlva már nem az Egyesült Államok és Nagy-Britannia, hanem Ázsia lesz a felsőoktatás központja, a délkelet-ázsiai országok mellett a...  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Szent István Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem vezeti a...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X