A Debreceni Egyetem, a Semmelweis Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem került fel a Times Higher Education (THE)...  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Debreceni Egyetem, a Miskolci Egyetem és a Pécsi Tudományegyetem vezeti a HVG bölcsészettudományi képzésterületi...  Tovább »

Az ELTE, a Debreceni Egyetem, a Pázmány, a Károli és a Miskolci Egyetem vezeti a HVG jogi képzésterületi rangsorát.  Tovább »

Beszámoltunk a HVG frissen megjelent 2014-es felsőoktatási rangsoráról, és megnéztük, melyek az ország legjobb alapítványi, vidéki és gyakorlóiskolái.  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Gazdasági Főiskola, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Szent István Egyetem, a Kaposvári...  Tovább »

Eltérő karriercélokkal, más és más igényekkel választanak a továbbtanulók intézményt – mint ahogyan a felsőoktatási intézmények kínálata is sokféle.  Tovább »

Ismét az Eötvös Loránd Tudományegyetem végzett a HVG felsőoktatási rangsorának élén, a karok versenyében a bölcsészettudományi, orvostudományi és...  Tovább »

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem érte el a legjobb eredményt (633.  Tovább »

Országszerte tüntettek szombaton a tanárok az iskolák államosítása, az iskolarendőrség bevezetése és a központi tantervek ellen.  Tovább »

Ismét az első helyre került a California Institute of Technology a Times Higher Education (THE) 2013/2014-es felsőoktatási rangsorában - a CalTech...  Tovább »

Szerda este nyilvánosságra hozták a brit Times Higher Education 2013/2014-es felsőoktatási világrangsorát, amelyet ismét a California Institute of...  Tovább »

Az idén sem került fel magyar egyetem a Times Higher Education (THE) 2013/2014-es felsőoktatási rangsorára, amelyet harmadik éve a California...  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem mesterszakja is felkerült a Financial Times 2013-as felsőoktatási rangsorára.  Tovább »

Várhatóan nemzeti tudományegyetemmé minősíti a kormány a Debreceni Egyetemet, amelynek a felsőoktatási stratégia...  Tovább »

Elfogadta a Felsőoktatási Kerekasztal az új felsőoktatási stratégiát, amely négy kategóriába osztaná az intézményeket, a gazdasági irányítást pedig...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X