A tavalyi négy helyett az idén már hat magyar egyetemet soroltak a világ legjobb felsőoktatási intézményei közé a Quacquarelli Symonds (QS)...  Tovább »

A tsinghuai és a pekingi egyetem betört a legjobb felsőoktatási intézmények közé.  Tovább »

Az ELTE-t leszámítvan nem került magyar egyetem a top 500-ba.  Tovább »

Egyre nagyobb figyelem irányul az úgynevezett STEM-egyetemekre, a neves szaklap is a legjobb 21 amerikai intézmény nyomába eredt.  Tovább »

A legfontosabb rangsorok közé tartozó The Guardian University Guide idén is a Cambridge-i Egyetemet hozta ki az első helyen, 10 hallgatóból 9...  Tovább »

Korábban bemutattuk a Quacquarelli Symonds társaság, azaz a QS egyetemi rangsorát, ám a legjobb magyar eredményről érdemes külön is megemlékezni.  Tovább »

Bár túl sok pozitív hírről nem számolhattunk be nektek 2015-ből, de azért akadt egy-két jó dolog - a magyar egyetemek az anyagi nehézségek ellenére...  Tovább »

Egy hónappal ezelőtt jelent meg a HVG rangsor - Diploma 2016, amely a hallgatók és az oktatók teljesítménye alapján rangsorolja a magyarországi...  Tovább »

Ismét összeállította a feltörekvő és a BRICS-államok (Brazília, Oroszország, India, Kína, Dél-afrikai Köztársaság) egyetemeinek kétszázas rangsorát...  Tovább »

A Károli Gáspár Református Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem vezeti a HVG...  Tovább »

A BME, a Corvinus és az ELTE vezeti a hallgatói eredmények alapján összeállított rangsort az informatikai karok közt.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem két kara vezeti a hallgatói kiválóság alapján összeállított listát a bölcsészképzés területén – derül ki a HVG...  Tovább »

A hallgatói kiválóság terén a BME „letarolta” a mezőnyt a műszaki területen, hiszen a nagy múltú intézmény karai foglalják el a rangsor első négy...  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem végzett első helyen a gazdasági karok rangsorán a hallgatók kiválóságát tekintve – ez derül ki a HVG Diploma 2016...  Tovább »

Ismét a Semmelweis Egyetem vezeti a HVG friss felsőoktatási rangsorát, az összetett lista első két helyén az idén nincs változás.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X