Vajon milyen retorziók érhetik azokat, akik nem mennek iskolába? Ki igazolhatja a hiányzást? Fontos kérdések a pénteki diáktüntetéssel kapcsolatban.  Tovább »

„Nem szimpla lógásra biztatunk benneteket - annak ellenére, hogy a túlterheltség miatt bőven ráférne mindannyiunkra a pihenés” - írják a január 19-i...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Tényleg túlterheltek a magyar diákok? Túl sok órájuk van, túl sok leckét kapnak? Vagy éppen ellenkezőleg: lenne még mit belepasszírozni a tantervekbe?  Tovább »

Megmutattuk, milyen lesz az AKG szeptemberben induló általános iskolája, kiderült, hogy újabb diákbántalmazási esetre derült fény a hetesi...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A január 19-re tervezett diákdemonstráció szervezője szerint az iskolákban korlátozzák az önálló gondolatokat, és jó szolgákat nevelnek.  Tovább »

Azzal indokolják, hogy egy Facebook-felszólításról van szó, ilyet bármelyik nap fel lehet tenni, különös lenne, ha az intézményvezetők igazoltnak...  Tovább »

„Ne menj suliba!” címmel szerveznek demonstrációt január 19-ére a Kossuth térre.  Tovább »

Eddig majdnem 8 ezren jelezték, hogy részt vesznek január 19-én a „Ne menj suliba!” címen meghirdetett diáktüntetésen.  Tovább »

Január 19-én ne menj suliba, üzenik a szervezők. Követeléseikkel a Parlament elé, a Kossuth térre vonulnak - írja a hvg.hu.  Tovább »

Több ezer fiatal, főként egyetemista vonult utcára kedd este Szerbia több városában, hogy az elnökválasztást megnyerő Aleksandar Vucic ellen...  Tovább »

900 diák tüntett tegnap Párizsban, miután pár hete letartóztattak, majd brutális bántalmaztak rendőrök egy férfit.  Tovább »

Szerintük nem demokratikusan járt el az Emberi Erőforrások Minisztériuma.  Tovább »

Szerintük az olimpia rendezésére szánt költségeket az oktatásra is lehetett volna fordítani.  Tovább »

A tavaszi félévben futó oktatási tüntetéseken szerepet vállaló Gyetvai Viktort próbálták lejárati, de nagyon mellényúltak.  Tovább »

Háromhavi börtönre és kényszermunkára ítélték hétfőn Mianmarban a BBC brit közszolgáltató egyik riporterét, akit azzal vádoltak, hogy megtámadott...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X