Több százezer diák vonult az utcára szerdán Kolumbia nagyvárosaiban, hogy követeljék az állami egyetemek finanszírozásának növelését.  Tovább »

Nemcsak ötvenezer forintos bírságokat szabott ki a rendőrség a korábbi diáktüntetések utáni utcai vonulásokért, volt, aki hetvenezres büntetésről...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Néhány nap alatt kétmillió forint érkezett a Diákvagyok Mozgalom felhívására, a pénzből a február 23-i tüntetés után igazoltatott diákok és...  Tovább »

Nem juthatunk el oda, hogy 16 éves gyerekeknek büntetéseket küldünk, csak mert ki merik nyitni a szájukat – utalt a diáktüntetések után...  Tovább »

hirdetés

Bírságot kapott több diáktüntető, egyre több szülő menekítené gyerekeit az állami iskolákból, sokak szerint kezelhetetlenek a diákok - ezek voltak a...  Tovább »

50 ezer forintra büntették a február 23-i diáktüntetés néhány résztvevőjét a KRESZ szabályainak megsértése miatt.  Tovább »

Gyűjtést szervez a Diákvagyok Mozgalom azoknak a diákoknak a bírságára, akik a február 23-i tüntetés után az úttesten vonultak, ezért a rendőrség...  Tovább »

Több, a február 23-i diáktüntetésen részt vevő tizenéves kapott értesítést az V.  Tovább »

Ismét utcára vonultak az "oktatási rendszerváltásért" tüntető diákok, akikhez az MSZP, a PM, a DK, a Liberálisok és az Együtt közös megmozdulásának...  Tovább »

Délután öt órakor ismét utcára vonulnak a diákok, a demonstrációt az Andrássy úton tartják.  Tovább »

Félórás figyelmeztető sztrájkot hirdettek csütörtökre a cseh egyetemek, főiskolák és számos középiskola.  Tovább »

Újabb tüntetést szerveznek, március 15-én ismét utcára vonulnak a diákok.  Tovább »

Magasabb fizetésért tüntettek hétfőn az argentin pedagógusok. Galéria.  Tovább »

"Legyünk őszinték: ezek politikai akciók" - így értékelte az elmúlt hetek diáktüntetéseit Hoffmann Rózsa volt oktatási államtitkár, aki szerint a...  Tovább »

A pénteki diáktüntetés végén harminc-negyven ember továbbindult tüntetni, őket a Vadász utcában körbezárták és igazoltatták a rendőrök - írja a hvg.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X