Az iskolakezdés az egyetemistáknak és a szüleiknek is komoly kiadásokat jelenthet.  Tovább »

Win-win szituáció - így nevezte az Eduline-nak több hallgató a diákmunkát, azzal ugyanis mind a pénzhiánnyal küzdő egyetemisták, mind a cégek jól...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Több ezer diák dolgozott az elmúlt hetekben, hogy így keressen pénzt nyaralásra, fesztiválbelépőkre, nyelvtanfolyamra - sokan azonban az őszi...  Tovább »

Kevés diák van tisztában a jogaival - legalábbis a felmérések és a tapasztalatok ezt mutatják.  Tovább »

hirdetés

Biztos sokan gondolkozok azon, hogy az egyetem mellett elkezditek, vagy akár folytatjátok a diákmunkát.  Tovább »

A nyári szünet nemcsak a diákoknak jelent kellemes és hasznos időszakot, a munkáltatók is komoly előnyt élveznek: még több diákot alkalmazhatnak...  Tovább »

Felértékelődött a diákmunka a munkaerőhiány miatt, szinte nincs olyan szektor Magyarországon, ahol ne látnák szívesen a diákokat - mondta Hegedűs...  Tovább »

Már több mint 20 ezren vesznek részt a Pénzügyminisztérium által meghirdetett nyári diákmunka programban, akiknek a száma augusztus végére...  Tovább »

A felsőoktatásban tanulók fele a családtól kapja bevételének nagyobb részét, körülbelül harmaduk döntően saját keresetére támaszkodik - olvasható a...  Tovább »

Még mindig hatalmas a különbség a budapesti és a községi általános iskolákban tanulók nyelvtudása között.  Tovább »

Az órabérek emelésével több tízezer egyetemistát és főiskolást csábíthatnának magukhoz a munkaerőhiánytól szenvedő cégek a nyári hónapokra?  Tovább »

Ha szeretnétek idén nyáron dolgozni, sok szabályra oda kell figyelnetek. Soroljuk, pontosan mire.  Tovább »

A legfontosabb a nyári diákmunkák kapcsán, hogy legyen írásos munkaszerződés - mondta Czuglerné Iványi Judit munkajogász szombat reggel az M1...  Tovább »

Összegyűjtötte az adóhivatal, mi mindent kell tudnotok, ha nyári munkára mennek.  Tovább »

A Pénzügyminisztérium 2018-ban is meghirdeti a nyári diákmunka programot 3 milliárd forintból, amelynek keretében a 16-25 év közötti diákok...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X