Még mindig hatalmas a különbség a budapesti és a községi általános iskolákban tanulók nyelvtudása között.  Tovább »

Az órabérek emelésével több tízezer egyetemistát és főiskolást csábíthatnának magukhoz a munkaerőhiánytól szenvedő cégek a nyári hónapokra?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha szeretnétek idén nyáron dolgozni, sok szabályra oda kell figyelnetek. Soroljuk, pontosan mire.  Tovább »

A legfontosabb a nyári diákmunkák kapcsán, hogy legyen írásos munkaszerződés - mondta Czuglerné Iványi Judit munkajogász szombat reggel az M1...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Összegyűjtötte az adóhivatal, mi mindent kell tudnotok, ha nyári munkára mennek.  Tovább »

A Pénzügyminisztérium 2018-ban is meghirdeti a nyári diákmunka programot 3 milliárd forintból, amelynek keretében a 16-25 év közötti diákok...  Tovább »

Óriási az igény a fiatal munkaerőre, és meg is fizetik őket: a minimális órabér is közel 1000 forint, de van olyan hely is, ahol óránként 2000...  Tovább »

Legalább 1000-1200 forintos órabért fizetnek a balatoni vendéglátósok a diákmunkásoknak, de így sincs elég munkavállaló.  Tovább »

A Pénzcentrum utánajárt, hogy egyes cégeknél melyek a legnépszerűbb munkakörök, hány diákot fogadnak, és hogy mennyit lehet keresni.  Tovább »

A diákok munkavállalásának körülményeit is a Munka törvénykönyve szabályozza, így a 16.  Tovább »

Néhány éve még sok diáknak nem tudtak munkát adni az iskolaszövetkezetek, ma már jó eredmény, ha a vállalati partnerek igényeinek a 80 százalékát...  Tovább »

Egy új magyar startup, a Click for Work online piacteret működtet, ahol a megrendelők által feltöltött, szakértelmet nem igénylő, gyorsan...  Tovább »

A főiskolások és egyetemisták negyede éhezett az előző hónapban az Egyesült Államok 66 felsőoktatási intézményét alapul vevő felmérés szerint -...  Tovább »

Érezhetően nőtt az elmúlt években a magyar diákmunkások átlagfizetése.  Tovább »

Miért dönt úgy egy egyetemista, hogy nemcsak a tanítási szünetekben, hanem a szorgalmi időszakban is dolgozik?  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X