A Quacquarelli Symonds (QS) közzétette a feltörekvő európai és közép-ázsiai egyetemek rangsorát.  Tovább »

Meglehetősen derűs hangvételű interjút adott Rostoványi Zsolt, a Budapesti Corvinus Egyetem leköszönő rektora a Magyar Nemzetnek.  Tovább »

Komoly erkölcsi dilemma elé került egy egyetemi hallgató, aki úgy tett sikeres vizsgát, hogy még meg sem jelent.  Tovább »

Az áprilisban megválasztott új Corvinus-rektorral, Lánczi Andrással ezúttal a közmédia készített interjút.  Tovább »

(x)

Hogyan lehetsz egyetemista, ha nincs 280 pontod?

A Metropolitan Egyetem lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 280 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Az egyetemről alig, a politikai filozófiájáról már annál inkább beszélt Lánczi András, a Budapesti Corvinus Egyetem választott rektora keddi...  Tovább »

Protokoll versenyt rendeztek Budapesten.  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem szenátusa 23 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, három érvénytelen vokssal rektorrá választotta Lánczi Andrást –...  Tovább »

Hosszú huzavona és tiltakozások után az idei tanévet már a Szent István Egyetem berkein belül kezdte meg a Corvinus egykori budai központja.  Tovább »

Az egyetem egyetlen rektorjelöltje 25 éve az egyetem oktatója, egyben a kormányközeli Századvég embere.  Tovább »

Mucsi Zoltánnal forgattak reklámot egy corvinusos rendezvénynek.  Tovább »

A Magyar Tudományos Akadémia Közgazdaságtudományi Bizottsága emelt szót először az alapítvány ellen, amely az egyébként nagyon szigorú szabályok...  Tovább »

Sokáig nem volt lehetőség bejutni Orbán Ráhel egyetemi előadására, hiába lenne szabadon látogatható a felsőoktatási törvény szerint.  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetemen külsős oktatóként taníthatott eddig oknyomozást Kunfalvi Nóra, ám a Juhász Péterrel készült kínos interjúja után az...  Tovább »

A kormányközeli Századvég Alapítvány elnöke, Lánczi András az egyedüli pályázó a Budapesti Corvinus Egyetem rektori posztjára. A vs.  Tovább »

A felsőoktatási törvény szerint minden egyetemi előadást látogathatóvá kell tenni, de a miniszterelnök lányának órájára mégsem engedték be az...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X