A Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem érettségi előkészítője a Facebook-oldalán adott ki közleményt a ma kirobbant esettel kapcsolatban...  Tovább »

Állítólag a miniszterelnöknek is megvan a maga jelöltje a Corvinus rektori székébe.  Tovább »

Több magyar intézmény is felkerült a legzöldebb egyetemeket rangsoroló nemzetközi listára.  Tovább »

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) és a Rubicon történelmi folyóirat idén is megrendezi a BONUS INTRA Országos Történelemversenyt.  Tovább »

(x)

Új képzések, versenyképes diplomák – ajánló: Zsigmond Király Főiskola

A Zsigmond Király Főiskolán immáron teljesen angol nyelvű, valamint duális képzések is elérhetőek a 2016. szeptemberben kezdődő szemeszterben.  Tovább »

Nincsenek már tanárok a BCE budai campusán, a diákok viszont még nem kerültek át a SZIE-hez.  Tovább »

Már lehet jelentkezni a 2016-os felvételire: megnéztük, hányan kerülhetnek be a Budapesti Corvinus Egyetem alap-, osztatlan és mesterképzéseire...  Tovább »

Az MKT Corvinus szerdán egy Star Warsos konferenciát rendezett, hogy az „erővel” feltöltekezve vághassanak neki a hallgatók a vizsgaidőszaknak.  Tovább »

Egy magyar lány, Borsos Tünde Petra, a Corvinus Egyetem idén végzett hallgatója második lett az EY (Ernst & Young) nemzetközi adóversenyén.  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Kara felkerült a Financial Times gazdasági iskolákat rangsoroló oldalára.  Tovább »

Péterfia Judit, a budapesti Corvinus Egyetem kereskedelem-marketing szakos hallgatója és Bán Róbert, az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE)...  Tovább »

Emelkedik a bére az adjunktusoknak és a tanársegédeknek.  Tovább »

Szolidabbra vették a gólyatáborokat az egyetemek és főiskolák a tavalyi botrányok után.  Tovább »

Szerdán bejelentette Balog Zoltán, hogy meghozta döntését, mindenképpen a Szent István Egyetemhez csatolják a Budapesti Corvinus Egyetem budai...  Tovább »

A felsőoktatási intézmények átalakítása kapcsán azt mondta Palkovics László, hogy az egyetemek döntik el, nyilvánosságra hozzák-e a...  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyeteme szenátusi ülésén fölényes többséggel szavazták meg, hogy nem egyeznek bele a budai karok elvételébe.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X