Hétfő reggelre eltávolították a Budapesti Corvinus Egyetem aulájában lévő Marx-szobrot – értesült a Magyar Nemzet Online.  Tovább »

Nem távolítják el a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) területéről a Marx-szobrot - írta az intézmény csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében.  Tovább »

Új helyre kerül a Budapesti Corvinus Egyetem Fővám téri épületében lévő Marx-szobor, amelyet az egyetemtörténeti kiállításon helyeznek el – mondta...  Tovább »

Bár korábban a felsőoktatási államtitkárság azt ígérte, nem emelkedhetnek a tizenhat szak állami ösztöndíjas képzésének előzetes ponthatárai, a...  Tovább »

(x)

Még mindig tanulhatsz diplomát adó képzésben ősztől!

A BKF lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 260 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Non-stop bulik, furcsa versenyek, na meg az első egyetemi barátok - ez vár rátok a gólyatáborban.  Tovább »

Csütörtök este kihirdették a 2014-es felvételi ponthatárait: a jelentkezőket több kellemetlen meglepetés is érte - összegyűjtöttük őket.  Tovább »

A legnépszerűbb budapesti egyetem legtöbb képzésén magasabb ponthatárt húztak, mint egy évvel korábban: van olyan szak, amelyhez a tavalyi 350...  Tovább »

Az idén is több ezren szeretnének bekerülni az ELTE, a BME, a Corvinus és a Semmelweis legnépszerűbb képzéseire, amelyekre tavaly átlagosan 370-390...  Tovább »

Legutóbb két éve volt terítéken, most ismét előkerült a Budapesti Corvinus Egyetem feldarabolásának ötlete.  Tovább »

Mennyit keresnek a diplomás pályakezdők? Milyen fizetésekre számíthatnak az egyetemek és főiskolák friss diplomásai?  Tovább »

Még két napig jelentkezhettek a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos érettségi-előkészítőjének ingyenes nyári táborára.  Tovább »

Visszakerült a Marx-szobor képe az Ybl Egyesület virtuális sétájára, amelyről korábban ki volt retusálva.  Tovább »

Legalábbis a virtuális túra képeiről kiretusálták.  Tovább »

Valamelyik társadalomtudományi szakon folytatnátok tanulmányaitokat, de nem tudjátok, mennyit ér a diploma a munkaerőpiacon?  Tovább »

Átlagosan 60 ezer forinttal keresnek többet azok a friss diplomások, akik külföldön is tanultak egy ideig - derül ki a Mathias Corvinus Collegium...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X