A Mathias Corvinus Collegium (MCC) Fiatal Tehetség Programja (FIT) május 13-án felső tagozatos pedagógusoknak szervez szakmai konferenciát.  Tovább »

Egy díszdoktor levele ezt állítja.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A rektor óvatos választ adott a hvg.hu-nak, amiből azért az kiderül, hogy ők sem számítottak a CEU ellehetetlenítését célzó javaslatra.  Tovább »

Szabó Imre, a szerbiai Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégium diákja nyerte a hetedik alkalommal megrendezett Bonus Intra Országos...  Tovább »

hirdetés

Mint mi is beszámoltunk róla, Balog Zoltán egy nőnapi konferenciáján bejelentette, hogy ősztől családtudományi...  Tovább »

Ősztől családtudományi mesterképzés indul a Budapesti Corvinus Egyetemen - jelentette be Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere egy szerdai...  Tovább »

Együttműködési megállapodást kötött a MÁV-csoport és a Budapesti Corvinus Egyetem tudásbázisaik összekapcsolása, valamint a közös oktatási és...  Tovább »

Székesfehérváron mentek neki a magas fáknak, a környezetvédők hívták fel rá a figyelmet. 100 fának kell mennie.  Tovább »

E-learning formájában végezhető a program.  Tovább »

Az egyetem épülete a zajló Dunával és a felkelő nappal. Lenyűgöző.  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a 2017-es felsőoktatási felvételire.  Tovább »

Január 22-éig regisztrálhatnak a diákok az Országos Középiskolai Problémamegoldó Versenyre (OKPV).  Tovább »

2015-re súlyos gazdálkodási szabálytalanságokat tárt fel az Állami Számvevőszék a két egyetemen, ezúttal megvizsgálták, hogy helyrehozták-e a hibákat.  Tovább »

A Mathias Corvinus Collegium és a Case Solvers problémamegoldó versenyt rendez középiskolás diákoknak.  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetemen hozza létre a kormány az új intézményt, formálódik a Testnevelési Egyetem új campusa is.  Tovább »

hirdetés