Mint mi is beszámoltunk róla, Balog Zoltán egy nőnapi konferenciáján bejelentette, hogy ősztől családtudományi...  Tovább »

Ősztől családtudományi mesterképzés indul a Budapesti Corvinus Egyetemen - jelentette be Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere egy szerdai...  Tovább »

Együttműködési megállapodást kötött a MÁV-csoport és a Budapesti Corvinus Egyetem tudásbázisaik összekapcsolása, valamint a közös oktatási és...  Tovább »

Székesfehérváron mentek neki a magas fáknak, a környezetvédők hívták fel rá a figyelmet. 100 fának kell mennie.  Tovább »

E-learning formájában végezhető a program.  Tovább »

Az egyetem épülete a zajló Dunával és a felkelő nappal. Lenyűgöző.  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a 2017-es felsőoktatási felvételire.  Tovább »

Január 22-éig regisztrálhatnak a diákok az Országos Középiskolai Problémamegoldó Versenyre (OKPV).  Tovább »

2015-re súlyos gazdálkodási szabálytalanságokat tárt fel az Állami Számvevőszék a két egyetemen, ezúttal megvizsgálták, hogy helyrehozták-e a hibákat.  Tovább »

A Mathias Corvinus Collegium és a Case Solvers problémamegoldó versenyt rendez középiskolás diákoknak.  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetemen hozza létre a kormány az új intézményt, formálódik a Testnevelési Egyetem új campusa is.  Tovább »

A médiaszemélyiség tanítani ment, a hallgatók lehet inkább szórakozni.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, de nem tudjátok, melyik nyelvvizsgaközpontot válasszátok?  Tovább »

Az ország egyik legjobb egyeteme, az elmúlt években nem kímélték a politikusok, a legtöbb szakra csak csillagászati pontszámmal lehet bejutni - ezt...  Tovább »

Van olyan intézmény, akik nagyon jól jártak a különböző karok átszervezésével, valahol viszont egyes műhelyek évtizedes identitását törték derékba.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X