Az Átlátszó Oktatás szerint legalább felét emelte át szó szerint az általa írt fejezeteinek Paprika Zita Döntéselmélet című könyvében egy másik...  Tovább »

Demográfiai fordulatot elősegíteni hivatott szakot hoznak létre a Corvinuson, de állítják, nincs köze ahhoz, hogy az ELTE társadalmi nemek...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egészen elképesztő fotókat talál a hazai egyetemi épületekről az, aki kicsit kutat a Fortepanon.  Tovább »

Ezt kutatták a Mathisa Corvinus Collegium programja alatt.  Tovább »

hirdetés

Aki hiányolja az egyetem aulájából pártpolitikai tiltakozások után kiátkozott filozófus szobrát, találkozhat vele a Facebookon.  Tovább »

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) Fiatal Tehetség Programja (FIT) május 13-án felső tagozatos pedagógusoknak szervez szakmai konferenciát.  Tovább »

Egy díszdoktor levele ezt állítja.  Tovább »

A rektor óvatos választ adott a hvg.hu-nak, amiből azért az kiderül, hogy ők sem számítottak a CEU ellehetetlenítését célzó javaslatra.  Tovább »

Szabó Imre, a szerbiai Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégium diákja nyerte a hetedik alkalommal megrendezett Bonus Intra Országos...  Tovább »

Mint mi is beszámoltunk róla, Balog Zoltán egy nőnapi konferenciáján bejelentette, hogy ősztől családtudományi...  Tovább »

Ősztől családtudományi mesterképzés indul a Budapesti Corvinus Egyetemen - jelentette be Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere egy szerdai...  Tovább »

Együttműködési megállapodást kötött a MÁV-csoport és a Budapesti Corvinus Egyetem tudásbázisaik összekapcsolása, valamint a közös oktatási és...  Tovább »

Székesfehérváron mentek neki a magas fáknak, a környezetvédők hívták fel rá a figyelmet. 100 fának kell mennie.  Tovább »

E-learning formájában végezhető a program.  Tovább »

Az egyetem épülete a zajló Dunával és a felkelő nappal. Lenyűgöző.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X