Egyelőre nem találtak megfelelő kancellárt az ELTE, a Pécsi Tudományegyetem, a Szegedi Tudományegyetem, a Színház- és Filmművészeti Egyetem és a...  Tovább »

Megnyílt a Budapesti Corvinus Egyetem intézménytörténeti kiállítása hétfőn, amely helyet ad a főépület aulájából eltávolított Marx-szobornak is.  Tovább »

Milyen feladatokból állnak a különböző nyelvvizsgák? Mennyit kell fizetni az írásbeliért és a szóbeliért?  Tovább »

Az egyetem aulájának eklektikus jellegét akarták megszüntetni, Nagy Imre emléktábláját is ezért távolították el - így tájékoztatta a Budapesti...  Tovább »

Nemcsak a Marx-szobrot, hanem Nagy Imre és Teleki Pál emléktábláját is elvitték a Budapesti Corvinus Egyetem aulájából - írja a Népszabadság.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta 2014/2015-ös, képzési területek szerinti rangsorait a Quacquarelli Symonds (QS).  Tovább »

Alap-, közép- vagy felsőfokú nyelvvizsgára készültök, de még nem választottátok ki, melyik vizsgaközpontban jelentkezzetek rá?  Tovább »

A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság elsőfokú, szóbeli ítélete szerint jogellenesen szüntették meg a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE)...  Tovább »

Az idén is felkerült a Budapesti Corvinus Egyetem vezetés és szervezés mesterszakja a világ legjobb menedzsmentképzéseinek rangsorára, amelyet a...  Tovább »

Hétfő reggelre eltávolították a Budapesti Corvinus Egyetem aulájában lévő Marx-szobrot – értesült a Magyar Nemzet Online.  Tovább »

Nem távolítják el a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) területéről a Marx-szobrot - írta az intézmény csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében.  Tovább »

Új helyre kerül a Budapesti Corvinus Egyetem Fővám téri épületében lévő Marx-szobor, amelyet az egyetemtörténeti kiállításon helyeznek el – mondta...  Tovább »

Bár korábban a felsőoktatási államtitkárság azt ígérte, nem emelkedhetnek a tizenhat szak állami ösztöndíjas képzésének előzetes ponthatárai, a...  Tovább »

Non-stop bulik, furcsa versenyek, na meg az első egyetemi barátok - ez vár rátok a gólyatáborban.  Tovább »

Csütörtök este kihirdették a 2014-es felvételi ponthatárait: a jelentkezőket több kellemetlen meglepetés is érte - összegyűjtöttük őket.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X