Különböző egyetemeken, de már középiskolákban is megjelent az e-sport oktatása - és nem csak külföldön.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta képzésterületi rangsorait a Times Higher Education (THE).  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Alapítványi támogatás, az önköltséges hallgatók térítési díja, ösztöndíjprogramok, kutatási és egyéb projektek – ezekből a forrásokból működik majd...  Tovább »

Több mint háromszáz hallgató vett részt a Budapesti Corvinus Egyetem fórumán, amelyet az intézmény átalakulása miatt szervezett a hallgatói...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Száz-százötven hallgató vonult az Eötvös Loránd Tudományegyetem lágymányosi campusára, ahol a társadalomtudományi kar oktatói és hallgatói...  Tovább »

A CEU hallgatói is csatlakoznak az ELTE Társadalomtudományi Karán szerveződő „figyelemfelhívó szolidaritási és információs sztrájknaphoz”.  Tovább »

Corvinusos oktatók és hallgatók is csatlakoznak az ELTE Társadalomtudományi Karán szerveződő „figyelemfelhívó szolidaritási és információs...  Tovább »

A Corvinus Business School a közép-kelet-európai régió második legjobb üzleti iskolája a francia Eduniversal 2018-as felmérése szerint.  Tovább »

„A Corvinus nem lesz magánegyetem” – mondta Pálinkás József az RTL hétfői Magyarul Balóval című műsorában.  Tovább »

Néhány akadémikus tervezetet akar benyújtani a Magyar Tudományos Akadémia december 6-i rendkívüli közgyűlésére.  Tovább »

Olyan ösztöndíjprogramot szeretnének elindítani az egyetemen, amely biztosítja, hogy a hallgatók – a térítésmentes tanulás lehetősége mellett –...  Tovább »

Jövőre még nem változik a felvételi, 2020-tól viszont a diákoknak nem lesz lehetősége állami helyekre jelentkezni.  Tovább »

Ezen a héten sem unatkoztunk, hiszen lehet, hogy a 2019/2020-as tanévtől az amerikai akkreditációjú mester- és doktori programjainak új hallgatói...  Tovább »

2030-ra bekerüljön a világ 200 és Európa 100 legjobb egyeteme közé – ez a cél a Budapesti Corvinus Egyetemmel.  Tovább »

A jelenlegihez hasonló mértékben, évfolyamonként ezres nagyságrendben megmarad az ingyenes tanulás lehetősége a Budapesti Corvinus Egyetemen azt...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X