Feldarabolnak, összevonnak egyetemeket és főiskolákat a következő két évben. Térképen gyűjtöttük össze a változásokat.  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem három budai kara januártól várhatóan a Szent István Egyetemhez kerül: a SZIE rektora szerint megőriznék és...  Tovább »

Feldarabolták a Corvinust, január 1-jétől a SZIE-hez tartozik a budai campus. A Nyugat-magyarországi Egyetem is elveszítette több karát.  Tovább »

Tüntethetnek is a Budapesti Corvinus Egyetem budai karainak tanárai és hallgatói, ha a karok a gödöllői Szent István Egyetemhez csatolják - írja a vs.  Tovább »

Jószerével nem maradt olyan központi ponthatár, ami a helyén maradt. Megnéztük, hány ponttal kerülhettek be az ELTE-re vagy épp a BME-re.  Tovább »

Új, egyértelműbb szabályokat vezetnek be az abszolutórium kiadására.  Tovább »

Nyelvvizsgázni szeretnétek, de még nem döntöttétek el, melyik vizsgaközpontba jelentkezzetek?  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) vezetőivel tárgyalt kedden, javaslatot kért tőlük az egyetem hatékonyabb működtetésére - mondta Palkovics László...  Tovább »

A kormány tagadja, hogy elvennék a budapesti campust a Corvinustól.  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) vezetői, dékánjai és a Hallgatói Önkormányzat elnöke egybehangzóan kiálltak az egyetem egysége mellett az...  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) jelenleg semmilyen hivatalos dokumentumot nem ismer az intézmény esetleges átalakításával összefüggésben, ezért...  Tovább »

Meg vannak számlálva a napjai a Budapesti Corvinus Egyetem Budai Campusának.  Tovább »

Az abszolutórium kiadását - a vizsgák sikeres elvégzésén túl - a felsőoktatási intézmények nem köthetik meghatározott tanulmányi átlaghoz az...  Tovább »

Sikkasztás és hűtlen kezelés miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) korábbi gazdálkodásával kapcsolatban...  Tovább »

Mennyit kell fizetnetek a legnépszerűbb általános nyelvvizsgákért? Változtak-e az árak? Megnéztük.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X