Szolidabbra vették a gólyatáborokat az egyetemek és főiskolák a tavalyi botrányok után.  Tovább »

Szerdán bejelentette Balog Zoltán, hogy meghozta döntését, mindenképpen a Szent István Egyetemhez csatolják a Budapesti Corvinus Egyetem budai...  Tovább »

A felsőoktatási intézmények átalakítása kapcsán azt mondta Palkovics László, hogy az egyetemek döntik el, nyilvánosságra hozzák-e a...  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyeteme szenátusi ülésén fölényes többséggel szavazták meg, hogy nem egyeznek bele a budai karok elvételébe.  Tovább »

(x)

Új név, változatlan értékek a Budapesti Metropolitan Főiskolán

A volt Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola hallgatói szeptemberben már a nevében megújult Metropolitan Főiskolán kezdik meg a tanévet.  Tovább »

Balog Zoltán ma bejelentette a Budapesti Corvinus Egyetem rektorának és a budai karok dékánjainak, hogy nem kell megvárnia a szenátusi ülést, a...  Tovább »

1000-1500 hallgató és tanár tiltakozott a Budapesti Corvinus Egyetem budai campusának átalakítása miatt, az ország számos részéről érkeztek tüntetők.  Tovább »

Az államtitkárság szerint félrevezetik a hallgatókat a Budapesti Corvinus Egyetem budai karjainak dékánjai.  Tovább »

Palkovics László szerint nem kell megvédeni a Corvinus budai campusát, mert „senki nem akar semmit csinálni vele”.  Tovább »

Hétfőn, kedden és szerdán is tüntetnek a Budapesti Corvinus Egyetem diákjai és dolgozói az államtitkári javaslat ellen, amely a budai karokat a...  Tovább »

Szijjártó Péter aktuálpolitikai kérdésekről tartott beszédet a Budapesti Corvinus Egyetem tanévnyitóján.  Tovább »

Flashmobbal tiltakoztak a hallgatók a Budapesti Corvinus Egyetem feldarabolása ellen.  Tovább »

Az államtitkárság javaslata szerint a gödöllői Szent István Egyetemhez csatolnák a Budapesti Corvinus Egyetem három karát is.  Tovább »

Feldarabolnak, összevonnak egyetemeket és főiskolákat a következő két évben. Térképen gyűjtöttük össze a változásokat.  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem három budai kara januártól várhatóan a Szent István Egyetemhez kerül: a SZIE rektora szerint megőriznék és...  Tovább »

Feldarabolták a Corvinust, január 1-jétől a SZIE-hez tartozik a budai campus. A Nyugat-magyarországi Egyetem is elveszítette több karát.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X