Emelkedett a felvételizők száma a Budapesti Corvinus Egyetemen, amelynek képzéseit több mint 9200 diák jelölte meg a jelentkezési lapon.  Tovább »

Arra voltunk kíváncsiak, hogy szerintetek melyik a legszebb budapesti egyetemi épület. Íme, a szavazás eredménye.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szerintetek melyik a legszebb budapesti egyetemi épület? Vezet a Semmelweis Egyetem, második az Óbudai Egyetem. Szavazzatok ti is!  Tovább »

Szerintetek melyik a legszebb budapesti egyetemi épület? Az előző kört a Budapesti Gazdasági Egyetem épülete nyerte. Szavazzatok!  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyelvvizsgára készültök, de szükségetek lenne még egy kis plusz gyakorlásra?  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a 2018-as felsőoktatási felvételire.  Tovább »

Ingyenes képzésre jelentkezhettek amit a Mathias Corvinus Collegium hirdetett meg, az e-learning kurzusok mellett havonta egy személyes...  Tovább »

Decemberben megkérdeztünk titeket, szerintetek melyik Budapest legszebb egyetemi épülete.  Tovább »

Milyen lehetőségek vannak a Corvinuson? Hol érdemes ebédelni, bulizni Budapesten?  Tovább »

Egy nappal a szavazás lezárása előtt vezet a Budapesti Gazdasági Egyetem, második helyen a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, harmadik pedig még...  Tovább »

Budapest legszebb egyetemi épületét keressük, a szavazás jelenlegi állása alapján továbbra is a Budapesti Gazdasági Egyetem vezet.  Tovább »

Szerintetek melyik a legszebb budapesti egyetemi épület? Az egykori Fővámpalota, amelyben ma a Budapesti Corvinus Egyetem működik?  Tovább »

Gyönyörű fotók kerültek ki a Budapesti Corvinus Egyetem Facebook-oldalára.  Tovább »

Nem maradhatnak ki a kérdésekből a pestiek sem. A Budapesti Corvinus Egyetemre jártok, vagy oda szeretnétek jelentkezni?  Tovább »

Corvinusos egyetemisták kezdtek adománygyűjtésbe, a Szent János Kórház gyermekosztályait segítenék. November 23-ig bárki csatlakozhat hozzájuk.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X