Több óvodában a szülőktől kérnek segítséget az egyre aggasztóbb óvónőhiány miatt.  Tovább »

Megírtuk, hogy már nemcsak tanárokból, óvodapedagógusokból is egyre nagyobb a hiány, jelenleg több mint 760 óvónőt keresnek az óvodák.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nemcsak tanárokból, óvodapedagógusokból is egyre nagyobb a hiány, jelenleg több mint 760 óvónőt keresnek az óvodák.  Tovább »

Pszichológusnak kellett az óvodásokkal foglalkozni egy IX.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Óvodapedagógus szakra készültök, de nem tudjátok, pontosan hogyan is néz ki a képzés, mit tanultok majd, és milyen tudást szerezhettek meg a félévek...  Tovább »

Az álláshirdetés körüli médiafelhajtásnak köszönhetően – egy időre legalábbis – megoldódni látszik a tornanádaskai óvónőhiány - írja az Abcúg.  Tovább »

Sok érdeklődő van, de még senkit nem sikerült találni a Tornanádaskán meghirdetett óvónői állásra, sokan kevesellték a mesésnek tűnő - bruttó...  Tovább »

Akár pályakezdőknek is fizetne 350-520 ezer forintos bért a Borsod megyei Tornanádaska, ahol óvónőket keresnek.  Tovább »

Bruttó 350 és 520 ezer forint közötti fizetésért keresnek óvónőt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tornanádaskán.  Tovább »

Tavaly a jelentkezések száma alapján a legnépszerűbb szakok sorrendben a gazdálkodási és menedzsment, az óvodapedagógus és a mérnökinformatikus.  Tovább »

Egy uniós programnak köszönhetően fejlesztenék a hátrányos helyzetű régiókban dolgozó óvodapedagógusokat.  Tovább »

Szemeszterenként minimum 115 ezer forintos kiadással kell számolnia annak, aki önköltséges alapképzésre jelentkezik...  Tovább »

A fővárosban gyorsan el tudnak helyezkedni az óvodapedagógusok, vidéken azonban alig akad betöltetlen állás.  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének honlapján közzétett tájékoztató szerint a vizsgálat első ízben teszi lehetővé a pedagógusok...  Tovább »

Akkor tarthatnak szünetet, ha az óvónők szükségesnek tartják.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X