Az erősáramú villamosmérnökök az átlagnál hamarabb találnak munkát és a bérükre sem lehet panasz.  Tovább »

Vannak olyan gyakornoki pozíciók ahol havonta akár milliós összeget is lehet keresni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Számít-e az önéletrajz, vagy inkább az interjúra érdemes gyúrni? Szükségszerűen kihullanak-e a személyes interjún az izgulós jelentkezők?  Tovább »

A Petőfi Irodalmi Múzeum gyakornoki lehetőséget kínál pályakezdő bölcsészek számára.  Tovább »

hirdetés

A munkaerőhiány miatt hamarosan komplex javaslatcsomaggal fordul a nemzetgazdasági tárcához a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos...  Tovább »

Nagy a munkaerőhiány a takarítók körében, főként Budapesten és a Dunántúlon nehéz utánpótlást találni, egy főállású takarító legalacsonyabb bére 110...  Tovább »

Középiskolából a felsőoktatásba kerülve sokak számára feltűnik, hogy mennyivel rugalmasabb az időbeosztás.  Tovább »

Egy próbát megér - gondolta a brit kislány.  Tovább »

A 18 éves brit lány a közösségi médiában vágott vissza a nem túl tapintatos hr-esnek.  Tovább »

A BBC kutatása alapján azok, akiknek nevéből arra lehet következtetni, hogy muszlim, jóval kisebb eséllyel kap állást, mint mások.  Tovább »

Az ország legjelentősebb állásbörzéje munkadók és állások tömegeivel várja a pályakezdőket és az új helyet keresőket.  Tovább »

Egy férfi egy éven át főállásban arra gyúrt, hogy programozó lesz a cégnél. Most derült ki, nem az volt a siker titka, amit annak gondolt.  Tovább »

A cégek 81 százalékának leginkább szakmunkásra lenne szüksége, csaknem minden harmadik keres segéd-, illetve betanított munkást is, egyötödüknél...  Tovább »

Már érezhető a gazdaság élénkülése, így nem ok nélkül bízik a megkérdezettek többsége a fizetésemelésben – derül ki egy munkaerő-közvetítő cég...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X