"Bármilyen szakos tanárt" keres az egyik budapesti általános iskola, de más iskolákban is keresnek pedagógusokat szakos elvárás nélkül.  Tovább »

Miért érdemes már végzős egyetemistaként, főiskolásként figyelemmel követni, milyen állásokat hirdetnek meg a vállalatok?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A tanárok élete mostanában egyre nehezebb, ezért még fontosabb, hogy megtalálják az apró örömöket a tanításban és a diákokkal való kapcsolatukban.  Tovább »

Több mint 1600-an osztották meg azt a rendhagyó álláshirdetést, amelyet az egyik budapesti általános iskola 5. B osztálya tett közzé a Facebookon.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem is gondolnátok, hogy a logisztika mennyire meghatározza a mindennapjaitokat.  Tovább »

Már az apróhirdetési oldalakon, például a Vaterán és a Jófogáson is egymást érik az iskolai álláshirdetések, sok tantestületből ugyanis még...  Tovább »

A NASA megköszönte a 9 éves kisfiú érdeklődését.  Tovább »

Ha társaságban szeretsz a középpontban lenni, ezzel a munkával biztosan mindenhol te viszed majd a prímet, amikor megkérdezik, mivel foglalkozol.  Tovább »

Még egy szektor, ahol iszonyú nagy a munkaerőhiány.  Tovább »

Az erősáramú villamosmérnökök az átlagnál hamarabb találnak munkát és a bérükre sem lehet panasz.  Tovább »

Sok álláskereső visszatérő problémája, hogy állás jelentkezésükre semmiféle válasz nem érkezik, még egy elutasítás sem.  Tovább »

Vannak olyan gyakornoki pozíciók ahol havonta akár milliós összeget is lehet keresni.  Tovább »

Számít-e az önéletrajz, vagy inkább az interjúra érdemes gyúrni? Szükségszerűen kihullanak-e a személyes interjún az izgulós jelentkezők?  Tovább »

A Petőfi Irodalmi Múzeum gyakornoki lehetőséget kínál pályakezdő bölcsészek számára.  Tovább »

A munkaerőhiány miatt hamarosan komplex javaslatcsomaggal fordul a nemzetgazdasági tárcához a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X