Nyelvtanulás Eduline

Így nem nehéz nyelvet tanulni

Elolvasom

Angolul Angliában, franciául Franciaországban, kínaiul Kínában: nyelvet tanulni mindig az adott országban a legkönnyebb. Erre az egyszerű állításra épült az egyik nagy nyelvi utaztató cég megbízásából készült kampány, érdemes megnézni a videókat, tényleg jók lettek.

Nyelvtanulás Eduline

Megszűnő nyelviskolák: van kiút?

Elolvasom

Ha a nyelvvizsgázók száma a statisztikák szerint nem is csökkent az elmúlt években, mégis egyfajta recessziót jelez a tény, hogy az utóbbi időszakban megcsappant a nyelviskolák száma. Pár éve a nyelvoktatással is foglalkozó vállalkozások számát nyolcszáz körülire becsülték, ma mintegy kétszáz-háromszáz működő képzőhely lehet.

Nyelvtanulás Eduline

Ezért kell minél hamarabb megtanulnod angolul

Elolvasom

Az angol nyelv ismeretét fogalmazzák meg leggyakrabban elvárásként a nyelvtudásnál a munkáltatók, így idén a munkaerőt kereső cégek 61 százaléka jelölte meg az angol nyelv ismeretét a sikeres pályázat feltételeként, míg a második legkeresettebb nyelv a német volt - derül ki a Workania állásportál által működtetett fizetesek.hu legfrissebb felméréséből.

Nyelvtanulás Eduline

Nincsen diploma nyelvtudás nélkül?

Elolvasom

Évről-évre a végzettek nagyjából egynegyede "bent hagyja" a diplomáját és csak a záróvizsga sikeres letételéről szóló dokumentumot viszi haza magával, egyszerűen azért mert nem tudta megszerezni a szükséges nyelvvizsgákat.

1
69 70 71 72 73 74 75