Érettségi-felvételi Eduline

Hogyan szerezhetsz ötöst a matekérettségin? Készülj fel velünk a feladatokra!

Elolvasom

Már csak másfél hónapod van a matekérettségiig, úgyhogy érdemes elővenned a függvénytáblázatot, a tavalyi érettségi tesztlapját, na meg a számológépet, és nekikezdeni a gyakorlásnak! Hogy a május 3-i vizsgán a legjobb formádat tudd hozni, és még a legbonyolultabb koordinátageometriai feladat se okozzon fejfájást, az eduline és a matekerettsegi.hu közös érettségi-előkészítő sorozatot indít.

Érettségi-felvételi Eduline

Egyetemek és főiskolák rangsora: ezek az ország legjobb informatikai karai

Elolvasom

Több mint 2700 diák jelentkezett 2010-ben mérnök informatikus szakra, amely évről évre bekerül a tíz legnépszerűbb alapképzés közé. Az informatikai terület iránt érdeklődők tíz egyetemi és főiskolai kar közül választhatnak, az összesített kari rangsor élén a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kara áll.

Érettségi-felvételi Eduline

Egyetemek és főiskolák rangsora: a legjobb orvosi és egészségtudományi karok

Elolvasom

2009-ben és 2010-ben is bekerült a tíz legnépszerűbb szak közé az általános orvosi képzés, amelyet tavaly több mint kétezren jelöltek meg a jelentkezési lapjukon. Az orvos- és egészségtudományi terület iránt érdeklődők idén is tizennyolc egyetemi és főiskolai kar közül választhattak, az összesített kari rangsor élén már több éve a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kara áll.

1
364 365 366 367 368
381