szerző:
Eduline

Elindult a keresztféléves felvételi: de mikor derül ki, melyik szakra jutottatok be? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.

©

Szeretnék jelentkezni a keresztféléves felvételire, de ha nem sikerül, a sima felvételire is beadnám a jelentkezési lapomat. Mikor derül ki, felvettek-e?

A keresztféléves ponthatárokat várhatóan 2018. január 24-én hirdetik ki, így még lesz időd átgondolni, jelentkezel-e az általános felvételire, a jelentkezési határidő ugyanis valószínűleg jövőre is február közepén lesz.

A keresztféléves felvételi jelentkezési határideje november 15., az elektronikus jelentkezést pedig november 20-ig lehet hitelesíteni.

Felvételi jelentkezés lépésről lépésre - 2018

Online képzés célja: Az Eduline online videós felvételi tájékoztatója végigvezet a 2018-as felsőoktatási felvételi minden fontosabb lépésén a szakválasztástól a ponthatárhúzásig. Segítünk, hogy ne vessz el a jogszabályok útvesztőjében és ne veszíts értékes pluszpontokat a felvételi során. | | Kiemelt képzések , Tanulástámogatás

Keresztféléves felvételi: hány szakot lehet megjelölni a jelentkezési lapon?

Akár hat szakra is jelentkezhetnek a keresztféléves felvételizők, a jelentkezési határidő november 15. Szeretnék jelentkezni a keresztféléves felvételire. Hány szakra felvételizhetek? A felvételizők legfeljebb hat helyet jelölhetnek meg. Hármat díjmentesen, további hármat pedig egyenként 2-2 ezer forintos kiegészítő díjért.