szerző:
Eduline

Miért nem érdemes kihagyni a szalagavatón a táncot, a bolondballagást, a szerenádot? És miért érdemes elmenni az egyetemi nyílt napokra? Mutatjuk, hogyan szúrhatjátok el a középiskola utolsó évét.

Kihagyni a szalagavatós osztálytáncot, arra hivatkozva, hogy "úgysem tudok táncolni/rosszul áll a báli ruha". Erre az utolsó "közös osztályprojektre" mindig emlékezni fogtok, kár lemondani róla.

Már novemberben idegeskedni az érettségi és a felvételi miatt.
Felesleges és káros. Tényleg.

Egyáltalán nem foglalkozni az érettségivel és a felvételivel. Az idegeskedés sem használ, de az sem jó stratégia, ha egyáltalán nem foglalkoztok a tanév két nagy feladatával.

Az utolsó percre hagyni a szakválasztást. Tévedés, hogy egy nap alatt el lehet dönteni, merre tovább. Gondoljátok át, mi érdekel titeket, beszélgessetek egyetemistákkal és az adott szakmában dolgozókkal.

Kihagyni az egyetemi nyílt napokat.
Érezni kell, milyen a hangulat leendő egyetemetek campusán.  

©

Halogatni a nyelvvizsga megszerzését. Ha megvan hozzá a tudásotok, hajrá!
(Az a 38-40 pluszpont jól jön a felvételin)

Kihagyni a bolondballagást, az érettségi bankettet, a szerenádot, az utolsó nagy közös bulikat.
Bánni fogjátok.

Nyolc ok, ami miatt tilos kihagyni a szalagavatót

Lassan megkezdődik a szalagavató-szezon. Összegyűjtöttünk pár dolgot, ami miatt nem szabad kihagyni a közös táncot, a bulit, a hivatalos részt. Meglehet, hogy ez lesz az utolsó közös nagy "projektetek" az osztállyal,érdemes kiélvezni a közös munkát, szórakozást. Hol viselhetnétek egyébként báli ruhát?Egy estére minden lány hercegnőnek érezheti magát.