Érettségi-felvételi Eduline

Kezdődik a kollégiumi jelentkezés: Pro és kontra

Elolvasom

Akik jobban szeretnek magukban tanulni, azok az albértlettel jobban járhatnak, már ha megengedhetik maguknak. Amennyiben koliba jelentkeznél, lélekben készülj fel, hogy tíz négyzetméteres szoba jut három emberre, és hogy a fölöttetek lakó dupstepet hallgat egész este. Ne csüggedjetek, vannak nagyon jó oldalai is!

Érettségi-felvételi MTI

Összefogva érdemes lakást bérelni: hamarosan jön a roham az albérletekért

Elolvasom

Július végén, a felsőoktatási felvételi ponthatárok közzététele után indulhat a szokásos roham az albérletekért, a tapasztalatok szerint az egyetemek környékén hamar elkelnek a kedvező áron kínált ingatlanok, ráadásul a belső városrészekben az egyetemisták versenyben találják magukat a pályakezdőkkel és a turistákkal is - hívta fel a figyelmet az Otthon Centrum (OC) ingatlan franchise hálózat hétfőn.

Felsőoktatás Eduline

Nagy gondban vannak a hallgatók Budapesten, de a külföldi egyetemeken leesik az álluk

Elolvasom

Egy friss felmérés szerint Budapesten átlagosan 130 ezer forintért lehet kibérelni egy 40-80 négyzetméteres lakást, de szinte az egész országban folyamatosan nőnek az albérletárak. A felsőoktatásban tanulók jó részének azonban az egyetlen esélye a továbbtanulásra, ha megoldja a lakhatást. Az egyre több külföldön tanuló magyar diáknak azonban sokkal nehezebb dolga van a nyugat-európai nagyvárosokban.

1 2 3 4 5 6 7 8