Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Elképesztően sok számla befizetetlen a Kliknél, most kezdték pótolni

Felfoghatatlan mennyiségű számla kifizetésével adós a Klik - ez derül ki abból, hogy nemrég 90 ezer számlát rendezett a központ, miután 38 milliárdot kapott a kormánytól, és még nincs vége.

Forrás: pixabay.com

Elkezdte adósságának törlesztését a Klik – erről számolt be a Magyar Időkre hivatkozva az MNO.

hirdetés
hirdetés

A lap szerint a gyorssegély után az intézmény már 90 ezer számlát rendezett – el lehet képzelni, hogy akkor összesen hány számla maradt eddig kiegyenlítetlen.

Kapcsolódó cikkek

A diákok is tüntetni hívnak március 15-re

Egyelőre nem tudni, mitől lesz jobb a reformált Klik

Az önkormányzatok szerint ők jobb fenntartók voltak a Kliknél

Ha nem változik meg a Klik, Balog Zoltánt ki is tehetik a kormányból

A Klik a területi szerveknek küldi a pénzt, hogy ők fizethessék ki elmaradásaikat, a következő részletet pedig a hét végén utalják.

Korábban Lázár János árulta el, hogy 17 milliárd forint tartozást halmozott fel a központ. Nemrég 38 milliárdos gyorssegélyt ítélt meg a kormány az intézménynek, amivel a tárca számításai szerint őszig biztosítják a működést.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X