Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Más szervezet jön létre a Klik helyett, Balog Zoltán széke pedig inog?

A Figyelő szerint inog Balog Zoltán emberi erőforrás-miniszter széke, de nem csak az oktatás miatt. A lapban Palkovics elárulta, teljesen más szervezetet terveznek a Klik helyére.

Forrás: Túry Gergely

A Figyelő ma megjelent száma arról ír, hogy Balog Zoltán helye is veszélyben van az oktatásban és az egészségügyben tapasztalható elégedetlenség miatt.

hirdetés
hirdetés

A lap szerint Orbán Viktor tavaly közölte vele, rendbe kell tennie a Kliket. A miniszternek a következő év nyaráig adott haladékot.

Kapcsolódó cikkek

Mi lesz vajon a Klikkel?

Itt a CKP azonnali követelései

Balog nem veti el az önkormányzati modellt?

A lap megszólaltatta Palkovics László oktatásért felelős államtitkárt, aki elmondta, július elsejétől egy teljesen új szervezetre tesznek javaslatot, ami a Klikétől eltérő finanszírozással és költségvetéssel rendelkezik majd.

Egyelőre Palkovics nyilatkozatából sem világos, pontosan miben változik majd a Klik és az mitől lesz jobb a mostani rendszernél. Azt azonban kizárta az államtitkár, hogy az önkormányzatok visszakapják a fenntartói jogaikat.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X