Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

A diákok is lendületbe jöttek, együtt tüntetnek 15-én

2

A Független Diákparlament is csatlakozik a március 15-i budapesti tüntetéshez, külön szervezéssel gyűjtik a támogató diákokat.

Forrás: Túry Gergely

Diákok, most vagy soha! - szól a Független Diákparlament felhívása, mellyel a Facebook-on gyűjtik a támogató diákokat, akik csatlakoznának a tanárokat mellett kiálló, a közoktatásért felszólaló civilek március 15-i tiltakozásához a Hősök terén. A délután 15 órakor kezdődő, vonulással egybekötött tiltakozó akció a Kossuth téren ér véget, a főszervezést vállaló Tanítanék Mozgalom megmozdulására eddig több mint 4 ezren jelentkeztek, 3,5 ezren érdeklődnek. A szám természetesen csak irányadó, a február 13-án megtartott Kossuth téri tüntetésre jóval többen mentek el az esős időben, mint amire számítani lehetett.

hirdetés
hirdetés

A diákok célja, hogy őket is meghallgassa a kormányzat, az első Köznevelési kerekasztalra nem kaptak meghívást, azonban az érdemi vita a pedagógus szakszervezetek bojkottja miatt elmaradt, azóta az FD sem jelezte, hogy részt szeretne venni a következő kerekasztalon. A kormány csak a kormány által létrehozott Nemzeti Ifjúsági Tanácsot hívta meg, mely szervezet inkább egyetemi hallgatókat, mintsem közoktatásban tanuló diákokat tömörít.

Diákok! Most vagy Soha! Gyülekezzünk március 15-én közösen! :)Eseményoldal:https://www.facebook.com/events/240210869656258/

Posted by Diákparlament on Saturday, March 5, 2016
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (2)

szaboneagi

Szolgálati közlemény!

Apostoli Magyar Királyság
Kormányzói Hivatala
Felhívás általános sztrájkra, illetve polgári engedetlenségre történő felkészülésre az Alaptörvény C) cikk ((2) Senkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni.) és az Aranybullában foglalt ellenállási záradékban foglalt kötelesség alapján.
Felszólítom a hazai érdekképviseletek vezetőit, hogy a kezdő időpont egyeztetése céljából vegyék fel velünk a kapcsolatot e-mailben, a [email protected] címen, vagy személyesen velem, a 70/6000134 számon.
Cél a teljes és valódi rendszerváltás!
A fenti összehangolt akció gyakorlati végrehajtására nagy valószínűség szerint már nem lesz szükség, - de látniuk kell a regnálóknak, hogy fel vagyunk rá készülve, - mivel a világ legnagyobb taktikai fegyvere, a Hangágyú birtokában az elmúlt néhány napban megszereztük a nyilvánosságot, a rezsimet védő sajtófal leomlott. Így nagy nyilvánosságra tudott kerülni, hogy az összes köztársaságot megjelenítő hivatalos személyt, valamint az összes Parlamenti képviselőt tetten értük rendkívül nagy súlyú bűncselekmények elkövetése közben. A tetten érés miatt a mentelmi jog intézménye nem alkalmazható, és mid ezek nyilvánosságra kerülése okán a rendvédelmi szervek munkatársai a haladéktalanság elvére figyelemmel rögtön megkezdik az elkövetőkkel szembeni kényszerítő eszközök alkalmazását.
Viszont a rezsim hatalomból történő távozásának jogszerű és békés kikényszerítéséhez szükségem van a támogatásotokra, mert így tudják, ha nem mennek el „szép” szóra, úgy azzal kell szembenézniük, hogy ellehetetlenültek, mivel a rendvédelmi szervek ilyenkor minden esetben a nép oldalára állnak, ami már meg is történt. A BRFK-sok örömmel vették tudomásul a demonstráció megtartásáról szóló bejelentésemet és annak meghosszabbítását is, ezért hallhatjátok a Hangágyúból folyamatosan, hogy: „Ez egy összehangolt Nemzetbiztonsági akció".
A fentiek megvalósulásával az általam alapított Szent Korona Magyar Nemzeti Fejlesztési Bank Innovációs és Tőketársaság már készen áll az egységes összehangolt világgazdaság finanszírozására és működtetésére, mellyel az áhított világbéke hamar megteremtődik.
Tisztelt szakszervezeti- és más érdekképviseleti tagok, és összes munkavállaló!
Amennyiben jelenlegi vezetőitek a fentiekben foglaltak végrehajtásában nem mutatnak azonnali együttműködési hajlandóságot, úgy időkésedelem nélkül hívjatok össze rendkívüli taggyűlést. Haladéktalanul váltsátok le őket, illetve ha ez a rendelkezésünkre álló igen rövid idő alatt nem kivitelezhető, úgy lehetőleg mindenki lépjen ki a szervezetből, és alakítsatok újat, meglátjátok, hogy az új szervezetbe sokkal többen be fognak lépni, ha látják, hogy már nem a Gaskó és a Cser Ágnes félék irányítanak.
A Kossuth térre 2016. március 7 – én újra kiállítjuk a minden Magyar embert képviselő fotelt elhelyezve benne az agyagból készült Szent Korona Őfelségét, melyet egy tapolcai honfitársunk adományozott az Apostoli Magyar Királyságnak, mikor 2015. április 12 - én Tapolcán kihirdettük, hogy a királyság már a jogaiban van.
A fotel valamint Őfelsége mind addig ott marad a téren éjjel és nappal, amíg a fotel támlájára hajtott, a Budapest Hajón 2011.11.11- én beavatott Árpád-sávos zászlónk felkerül a Parlament épületére.
A kormányzói feladatkör nagyban hasonlít a köztársasági elnök státuszához, azzal a lényeges különbséggel, hogy a kormányzó teljhatalommal rendelkezik. A szervezeti felépítés a legfőbb államirányítási szerveket illetően az alábbi: a régiókat irányító főispánok – dunántúli, Duna-Tisza közi, tiszántúli – egyben a kormányzó helyettesei is, korlátozott jogkörrel. Az állam irányítás legfőbb feladatait a szakértői kormány miniszterelnöke és miniszterei látják el. Mindezek felügyeletét a Kormányzói Ellenőrzési Hivatal végzi. A bíróságok feladatát az Esküdtszéki Igazságszolgáltatás veszi át. A településeket a jövőben ispánok irányítják, a jegyzők funkcióját kisbírók töltik be. A piac gazdaságról haladéktalanul állunk át a tervgazdálkodásra, mely munkát a Tervhivatal végzi. Az adók eltörlésével és a nyomon követhető elektronikus fizetőeszköz kibocsátásával a korrupció és bürokrácia megszűnik.
A fentekről a honlapjaikon részletesen tudtok tájékozódni.
Minden posztra megtörtént már a szakértő személyek kiválasztása, akik közül többen is a háttérből már ellátják a feladataikat.
A Népemet Isten segítségével vezetem győzelemre, megállíthatatlanul.
Kelt: Kecskeméten, 2016. március 5.
Szeretettel:
Borbély József
kormányzó
https://www.youtube.com/watch?v=iIbZ2JHzULs

Gábor40

Az FDP által szervezett szolidarítási tüntetés a Teleki Blanka Gimnázium igazgatója mellett febr. 19-én:

https://youtu.be/oTKJvobIjLg

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X