Érettségi-felvételi Eduline

Kémiaérettségi 2013: milyen feladatokat kapnak a diákok?

Elolvasom

Szerda reggel a kémiával folytatódik az érettségi: középszinten 1320-an, emelt szinten 3346-an vizsgáznak. Milyen feladattípusokra lehet számítani? Milyen témákat kaptak a diákok az előző években? Az eduline-on holnap minden információt megtaláltok az írásbeliről, délben pedig jövünk a nem hivatalos megoldásokkal.

Érettségi-felvételi Eduline

"Szinte csemege volt" - képviselői adatbázist kaptak a diákok az informatikaérettségin

Elolvasom

Választások, természetvédelmi területek, mozibevételek - ezek voltak az emelt szintű informatikaérettségi témái. A vizsga délben ért véget: a diákok az átlagnál könnyebbnek találták a feladatsort, egy-egy részfeladat azonban kétesélyes. A veszprémi Lovassy László Gimnázium informatika tagozatos diákjaival beszélgettünk.

Érettségi-felvételi Eduline

Informatikaérettségi: minden tudnivaló elsőként itt!

Elolvasom

Hétfő délelőtt az informatikaérettségivel folytatódik a 2013-as érettségi szezon: az eduline-on minden fontos információt megtaláltok, tanárokat és diákokat kérdezünk a gyakorlati vizsgáról. Az informatika érettségi nap támogatását köszönjük a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának.

Érettségi-felvételi Eduline

Érettségi 2013: itt van a heti menetrend

Elolvasom

Informatikával és latinnal startol a 2013-as tavaszi érettségi második hete: az eduline-on minden fontos információt megtaláltok a feladatsorokról, tanárokat és diákokat kérdezünk az írásbeliről, több tárgyból jövünk a nem hivatalos megoldásokkal.

1
321 322 323 324 325
407