Érettségi-felvételi Eduline

Felvételi 2011: az öt legnépszerűbb szak és egyetem

Elolvasom

Többen jelentkeztek informatikai, természettudományi, műszaki, orvosi és művészeti képzésekre, a bölcsészettudományi és társadalomtudományi területen azonban kevesebben szeretnének továbbtanulni – derül ki a legfrissebb jelentkezési adatokból. A legtöbb hallgatót vonzó szakok listája alig változott.

Érettségi-felvételi Eduline

Hogyan szerezhetsz ötöst a matekérettségin? Készülj fel velünk a feladatokra!

Elolvasom

Már csak másfél hónapod van a matekérettségiig, úgyhogy érdemes elővenned a függvénytáblázatot, a tavalyi érettségi tesztlapját, na meg a számológépet, és nekikezdeni a gyakorlásnak! Hogy a május 3-i vizsgán a legjobb formádat tudd hozni, és még a legbonyolultabb koordinátageometriai feladat se okozzon fejfájást, az eduline és a matekerettsegi.hu közös érettségi-előkészítő sorozatot indít.

Érettségi-felvételi Eduline

Egyetemek és főiskolák rangsora: ezek az ország legjobb informatikai karai

Elolvasom

Több mint 2700 diák jelentkezett 2010-ben mérnök informatikus szakra, amely évről évre bekerül a tíz legnépszerűbb alapképzés közé. Az informatikai terület iránt érdeklődők tíz egyetemi és főiskolai kar közül választhatnak, az összesített kari rangsor élén a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kara áll.

1
322 323 324 325 326
339