A lap mégis megkapja a működésére szánt pénzt a kormánytól.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A török oktatási bizottság elnöke szerint vitatható, ellentmondásos, a diákok számára túlságosan is bonyolult, ezért kikerül a középiskolás...  Tovább »

hirdetés

Vak embereknek adja vissza az olvasás élményét 2017 magyar diákstartupja, a csapat tagjai július végén Seattle-ben, a Microsoft Imagine Cup nevű...  Tovább »

Nem, a soha nem opció.  Tovább »

Célzott agyi stimulációval erősíthető az őszinte viselkedés: svájci és amerikai kutatók megtalálták azt az agyi területet, ahol az őszinteség és az...  Tovább »

Először észleltek légkört a csillagászok egy Földhöz hasonló exobolygó körül, amelyet még 2015-ben fedezett fel a Massachussettsi Műszaki Egyetem...  Tovább »

Tizenkét új felhőfajtát - köztük a ritka hullámfelhőszerű zord felhőt - ismert el először hivatalos rendszerezésében a Nemzetközi Felhőatlasz, amely...  Tovább »

Egy bostoni iskolában megelégelték a torz térképekkel történő oktatást, és találtak egy sokkal pontosabb eszközt.  Tovább »

A teljesen funkcionális mikroszkóp otthon is összeszerelhető, az alapanyagok egy dollárnál kevesebbe kerülnek.  Tovább »

A hős diák egy boltban mentette meg a mellette összeeső férfi életét.  Tovább »

Egy új kutatás szerint az élőflórás joghurt fogyasztása jótékony hatással lehet a depresszióval küzdő emberekre.  Tovább »

Kanadai orvosok egy intenzív osztályon megfigyelték, hogy egy beteg agya tovább működött a halál beállta után.  Tovább »

Évtizedes szisztematikus kutatómunka, a kutatók és amatőr ásványgyűjtők közötti jó együttműködés eredménye, hogy Magyarországon is vannak új...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X