A Nintendo világhírű játékának első verziója már több mint 31 éves, de valószínűleg még senki sem vizsgálta, hogy vajon miért pont balról jobbra...  Tovább »

A 25 év alattiak körében teljesen eltűnt a kreacinoista genezistörténet, helyette az ősrobbanás ténye az elfogadott.  Tovább »

Megfázás vagy influenza idején egyből citromos-mézes teát javasol mindenki, de vajon használ?  Tovább »

A légszennyezettség negatívan hat a kisiskolások iskolai teljesítményére - számolt be egy belga lap.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Legalább egy dolognak örülhetünk ebben a nagy hidegben: egyre több látványos videót nézhetünk meg megfagyott szappanbuborékokról.  Tovább »

Tényleg igaz, hogy az agyunk felnőttkorban már nem növekszik? Itt a válasz, mert #tudnicool.  Tovább »

Elbocsátja 34 munkatársát és állásaikat egy mesterséges intelligencia (AI) rendszerrel tölti fel a Fukoku Mutual Life Insurence japán...  Tovább »

Mert a csirkék igenis okos állatok. A multitasking kifejezetten erősségük.  Tovább »

A megfelelő eszközt igyekeznek kiválasztani a folyékony táplálék elszállításához két hangyafaj egyedei a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatóinak...  Tovább »

Átlagukkal a környezetvédelmi rangsoron szerepelnek a legjobban a magyar egyetemek.  Tovább »

Egy matematikailag különleges évhez értünk.  Tovább »

Egy hihetetlenül egyszerű, ám sok lehetőséget nyújtó feladatlapkészítőt alkotott a Redmenta.  Tovább »

Egy japán építész méretarányos térképet alkotott.  Tovább »

Egy másodperccel hosszabb lesz a 2016-os év a Föld valós forgási ideje és az atomórák által mért idő közti eltérés kiegyenlítése érdekében. #tudnicool  Tovább »

Azt hihetnénk, hogy szörnyű éven vagyunk túl, de a tudományt nem befolyásolja a közhangulat alakulása, bámulatos elérőlépést tett az emberiség.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X