Megjelent több felsőoktatási rangsor, államilag támogatott informatikai képzések indulnak, megszavazták a felsőoktatási törvény módosítását - ezek...  Tovább »

A magyar diákoknak van néhány titkos favoritja.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A felsőoktatási intézmények még erőteljesebb bekapcsolását szorgalmazta a nemzetközi vérkeringésbe az oktatási államtitkár kedden Budapesten.  Tovább »

Hamarosan lezárul a jelentkezés néhány külföldi egyetemen. Magyarországról is egyre többen választanak a külföldi továbbtanulási lehetőségek közül.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Többszörösére emelkedett az utóbbi években a külföldön tanuló magyar diákok száma, vagyis a kivándorlás ma már nem csak a magyar munkaerőt, hanem a...  Tovább »

Fontos, hogy továbbtanuljanak a fiatalok, és tisztában legyenek a diákhitel nyújtotta lehetőséggel - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások...  Tovább »

Sokan kérdeztétek, milyen szakmákkal lehet a leggyorsabban elhelyezkedni.  Tovább »

Az Európai Unióból való távozásával Nagy-Britannia akár egymillió magasan képzett, fiatal munkaerőt is elveszíthet.  Tovább »

Idén nyáron két versenyen is a világelsők között végzett Gáspár Attila.  Tovább »

A ponthatárok kihirdetésének időpontja egyre csak közeleg.  Tovább »

Több között egyesült államokbeli, perui, ausztrál, thaiföldi, spanyolországi és chilei egyetemek közül választhatnak azok a hallgatók, akik...  Tovább »

Egy felsőoktatási-továbbtanulási kiállításon könnyebb megszerezni a jelentkezéshez, a szak- és egyetemválasztáshoz szükséges információkat, mint az...  Tovább »

Hogyan választ szakot és egyetemet egy magyar diák, ha nem itthon, hanem Nagy-Britanniában tanul tovább?  Tovább »

Jövő szerdán lejár a határidő, ideje átvenni mindent még egyszer.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X