Angliában szeretnél továbbtanulni, de nem tudod, milyen a felvételi rendszer, meddig kell jelentkezni az egyetemekre, és mikor derül ki, hova vettek...  Tovább »

Úgy döntöttél, az érettségi után nem maradsz itthon, hanem valamelyik angol egyetemre felvételizel?  Tovább »

Bill Gates, a világ egyik leggazdagabb embere egy középiskolásoknak szóló előadáson 11 tanácsot adott az életről és a célok elérésétől.  Tovább »

Több mint tízezer magyar diák tanul nyugat-európai és amerikai egyetemeken.  Tovább »

hirdetés

Daniel Radcliffe, Marlon Brando, Robert Downey Jr. Mi a közös bennük? Egyikük sem szerezte meg az érettségit.  Tovább »

Hamarosan az ország egyik legnevesebb gimnáziumában érettségizik a 18 éves hencidai roma fiú, Ötvös Pisti, az L.  Tovább »

Az Oxfordi Egyetem vezetői szerint garantálni kell a Nagy-Britanniában élő külföldi EU-állampolgárok tartózkodási jogosultságát a brit EU-tagság...  Tovább »

Mivel az Egyesült Királyság kilép az Európai Unióból, a munkaerő szabad áramlásáról szóló uniós jogszabályok sem vonatkoznak majd a szigetországra...  Tovább »

A felsőoktatási intézmények sorra indítják programjaikat a középiskolások számára, akik így olyan kurzusokat is elvégezhetnek, melyek a sikeres...  Tovább »

Több mint 750 ezer külföldi hallgató tanul amerikai egyetemeken, sokan közülük komoly problémával küzdenek.  Tovább »

A külföldi továbbtanulás továbbra is népszerű a magyar egyetemisták körében, jelenleg több mint 10 ezren tanulnak főként nyugat-európai és amerikai...  Tovább »

Akár egy évet is eltölthetsz egy külföldi főiskolán vagy egyetemen.  Tovább »

Csak 2015-ben 678 ezer hallgató vett részt az európai programban, hogy más ország felsőoktatási intézményében tanuljon vagy dolgozzon.  Tovább »

Az ingyenes felsőoktatásáról ismert Dánia egyre népszerűbb a külföldön továbbtanuló magyar fiatalok körében.  Tovább »

A legtöbb külföldön tanuló magyar a közeli Ausztria felsőoktatási intézményeibe jár.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X