Ahogy a diákoknak, úgy a tanároknak is vannak titkai, amikkel nem dicsekednek az iskolában. Most ezek közül gyűjtöttünk össze párat.  Tovább »

A felsőfokú képzéseknél a tavalyi 2,2 után a most záruló tanévben 1,6 százalékkal csökkent a hallgatói létszám, miközben az oktatók száma 3...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Logikai gondolkodást segítő játékkal fejleszti diákjait egy Komárom-Esztergom megyei tanár.  Tovább »

Valamiféle kulturális sokk kell ahhoz, hogy a középiskolások elhiggyék, az irodalom egy élő dolog - véli Szabó Roland, az érdi Vörösmarty Mihály...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A gerendási általános iskolás tanára egyetlen diákja miatt tanulta meg a Braille-ábécé használatát.  Tovább »

Nem egyszerű tanárnak lenni, főleg akkor, ha a diákok nem figyelnek az órán. És ha még rendelnek hozzá egy ilyen pólót is...  Tovább »

A floridai törvényhozás szerdán megszavazott egy olyan törvényt, amely korlátozza a katonai jellegű fegyverek viselésének jogát, de lehetővé teszi...  Tovább »

Florida szövetségi állam szenátusa elutasította a támadófegyverek tilalmát, és megszavazta azt, hogy felfegyverezzék az iskolai tanárokat - adta...  Tovább »

Magához vette fegyverét és elbarikádozta magát tantermében a georgiai Dalton gimnázium egyik népszerű tanára.  Tovább »

Rendőrségi szervezet is ellenzi Donald Trump amerikai elnök azon javaslatát, hogy a tanárokat és az iskolai személyzetet is fegyverezzék fel az...  Tovább »

Az állami és önkormányzati intézményekben dolgoznak a legkisebb arányban fiatal, 40 év alatti pedagógusok.  Tovább »

Hány pedagógus dolgozik az általános iskolákban, a középiskolákban és az óvodákban?  Tovább »

Aki egyetemre jár vagy járt, pontosan ismeri ezeket a tanártípusokat.  Tovább »

Remekül összefoglalta az alterkata.cafeblog.hu, hogy milyen a tanárok valódi élete, és mit hisznek róluk saját tanítványaik.  Tovább »

"Jókait és a Bánk bánt levenném a kötelezők listájáról, Az ember tragédiájának is csökken a népszerűsége, izgalma, olvashatósága.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X