A 2020-ban záródó uniós finanszírozási ciklus után jelentős mértékben csökkennek majd a vissza nem térítendő támogatások, miközben emelkedik a...  Tovább »

A diplomás gyed jogosultsági idejének meghosszabbításáról is döntött kedden az Országgyűlés.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Több, állam által nyújtott támogatás és ösztöndíj válik adómentessé az Országgyűlés keddi döntése értelmében - mondta Rétvári Bence, az Emberi...  Tovább »

Több állam által nyújtott támogatás és ösztöndíj lesz adómentes a jövőben a parlament keddi döntése értelmében.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bár a szükséges feltételeket teljesítette, nem kapta meg a 2016/2017-es tanévben ellátott köznevelési feladathoz kapcsolódó állami hozzájárulást a...  Tovább »

Kollégiumi modellprogram indul hátrányos helyzetű tanulóknak - tájékoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) pénteken az MTI-t.  Tovább »

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkára szerint országosan 100 milliárd forint forrás...  Tovább »

Kaphatnak-e családi pótlékot az egyetemisták és főiskolások szülei? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Mennyit pénzt kell visszafizetnetek az államnak, ha félbehagyjátok az egyetemet, és másik képzést sem kezdtek el? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Évről évre egyre komolyabb anyagi problémákkal küzdenek az egyetemisták és főiskolások: miközben a kiadásaik az albérletpiac robbanása miatt...  Tovább »

Sokkal kevesebb az igazolatlan hiányzás, mint néhány éve, de így is több ezer családtól veszik el az iskoláztatási támogatást az iskolakerülés miatt...  Tovább »

Több mint másfél milliárd forinttal költ többet idén a kormány a hit-és erkölcstan oktatásra - írja a 444.hu a szerdai Magyar Közlönyre hivatkozva.  Tovább »

Itt az újabb tanév, és sok kérdés kerül elő a családi pótlékkal kapcsolatban, például mi a helyzet, ha a "gyerek" egyetemre vagy főiskolára megy.  Tovább »

A tavalyi 64 ezer forint helyett idén átlagosan 54 ezer forintos kiadásra számíthatnak az általános iskolások szülei.  Tovább »

Magyarország költi a legtöbb pénzt oktatásra Közép-európában - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X