Már elérhető a Bursa Hungarica pályázati anyaga az önkormányzatok honlapján. Hol lehet pályázni és kik pályázhatnak? Itt a válasz.  Tovább »

Egy hónap múlva ilyenkor már vészesen közel lesz a Bursa Hungarica ösztöndíj leadásának határideje. Hol lehet pályázni és kik pályázhatnak?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Cambridge-i Egyetem 500 millió font értékű adománygyűjtő kampányt indított, a céljuk a hátrányos helyzetű, tehetséges hallgatók támogatása.  Tovább »

A Klebelsberg Képzési Ösztöndíjra már csak három napig pályázhatnak az osztatlan tanárképzésen illetve gyógypedagógia alapképzésen szakon tanuló...  Tovább »

hirdetés

Három fontos dátum, amit nem szabad elfelejteni, hiszen még szeptemberben észben kell tartani.  Tovább »

Továbbra is az év bármely napján, határidő nélkül igényelhető az ingyenes, vagy kedvezményes gyermekétkeztetés - mondta a szociális ügyekért és...  Tovább »

Újra pályázhatnak havi 40 ezer forintos ösztöndíjra azok, akik egészségügyi szakképzést adó középfokú intézmények nappali tagozatán tanulnak és...  Tovább »

Az iskolakezdés az egyetemistáknak és a szüleiknek is komoly kiadásokat jelenthet.  Tovább »

Meddig fogadják el az üzletek az iskolakezdési támogatásként kapott utalványokat? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Több főiskola alkalmazott egyetemi címet kapott, új nevet vett fel az egyik budapesti felsőoktatási intézmény, emelkedik a szociális ösztöndíjak...  Tovább »

Megkezdte a tanszerek kiszállítását az Ökumenikus Segélyszervezet.  Tovább »

Milyen segítséget és támogatást kaphatnak azok a rászoruló diákok, akik később szeretnének a felsőoktatásban tanulni?  Tovább »

Hogyan lehet olcsóbban megúszni az iskolakezdést? Összegyűjtöttük, hogy milyen támogatásokra pályázhattok.  Tovább »

Mi vár rátok a következő hónapban az iskolakezdésen kívül? Összegyűjtöttük, hogy mik a legfontosabb dátumok szeptemberben.  Tovább »

A béren kívüli juttatások egyik eleme az iskolakezdési támogatás.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X