Növelni kell az oktatásra szánt forrásokat minden területen.  Tovább »

Aláírásgyűjtésbe kezd a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a közoktatásban dolgozók körében – többek között azt szeretnék elérni, hogy a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mert a tanárokat sem csak a tanítás, a dolgozatok, az érettségi és a notórius lógósok érdeklik.  Tovább »

Mennyit keresnek a magyar pedagógusok a többi európai országban tanító kollégáikhoz képest?  Tovább »

hirdetés

Akciósorozatot indít a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ), közleményükben azt írják, a ki nem fizetett túlmunkák miatt bírósági...  Tovább »

Aláírásgyűjtésbe kezd a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a közoktatásban dolgozók körében – azt szeretnék elérni, hogy csökkenjen a...  Tovább »

Hány pedagógus dolgozik a magyarországi óvodákban, általános iskolákban és középiskolákban?  Tovább »

Azoknak a pedagógusoknak, akik jelentkeztek a 2019-as minősítési eljárásra, portfóliót kell készíteniük. De mi a határidő? Mutatjuk.  Tovább »

Sok pedagógus úgy érzi, alacsony a megbecsültsége - írja pénteki számában a Magyar Idők, amelynek Horváth Péter, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke...  Tovább »

Sok a pályaelhagyó fiatal pedagógus és egyre több az idős kolléga, így a pedagógushiány fokozódni fog – mondta Horváth Péter, a Nemzeti Pedagógus...  Tovább »

Vannak tanárok, akik naponta ingáznak a sajátjuk mellett két-három másik iskolába, akár ötven kilométeres távokat is megtéve.  Tovább »

Egyre több kerületben toldják meg az önkormányzatok az óvodapedagógusok bérét – van, ahol bruttó 45 ezer, máshol 26-41 ezer forintos...  Tovább »

"Nem, nem panaszkodom. Ezek a tények" - írta tanári fizetéséről Facebook-oldalán Balatoni József.  Tovább »

Az oktatási államtitkár a rendszerváltás óta eltelt 28 év legnagyobb pedagógusbér-emeléséről beszél, míg az Eduline-nak nyilatkozó tanárok és...  Tovább »

Pozitív jelentést adott ki az OECD a magyar oktatás helyzetéről, a jelentésben foglalt megállapítások nem okoztak meglepetést az oktatási...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X