Milyen feltételek mellett szerezhetnek diplomát azok, akik elmúltak negyvenévesek? Hány éves kortól jár mentesség a nyelvvizsga alól?  Tovább »

Kik jelentkezhetnek a diplomamentő program ingyenes nyelvtanfolyamaira? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Akkor is érdemes regisztrálni az áprilisban induló diplomamentő programra, ha a szakmai nyelvvizsga hiányzik a...  Tovább »

Kik jelentkezhetnek a diplomamentő programra? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Milyen nyelvtanfolyamokra jelentkezhetnek a diplomamentő program résztvevői? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Mikor lehet jelentkezni a diplomamentő program nyelvtanfolyamaira? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Egy napja lehet regisztrálni a kormány által indított diplomamentő programra, és várhatóan április végén el is indulnak az angol, a német és a...  Tovább »

Csütörtöktől lehet regisztrálni a kormány által indított Diplomamentő programra, és várhatóan április végén el is indulnak az angol, a német és a...  Tovább »

Indul a jelentkezés a diplomamentő programra - közölte a projektet koordináló Országos Foglalkoztatási Közhasznú...  Tovább »

Vádat emelhetnek egy 28 éves férfi ellen, aki hamis nyelvvizsga-bizonyítványt mutatott be az egyetemen, így próbálta megszerezni diplomáját, amelyet...  Tovább »

Megosztja az eduline olvasóit a kormány "diplomamentő" programja - márciustól jelentkezhetnek az ingyenes nyelvtanfolyamokra azok a...  Tovább »

Mintegy ötvenezer felsőoktatási képzés zárult nyelvvizsga nélkül 2006 óta - derül ki az Emberi Erőforrások...  Tovább »

A francia nyelv is bekerülhet a kormány "diplomamentő" programjába - Novák Katalin, a Külügyminisztérium frankofón...  Tovább »

Mintegy 10 ezer fiatalnak segíthet a kormány által tervezett Diplomamentő program, amely azok nyelvtanulását...  Tovább »

Meddig tart a 2011-ben meghirdetett nyelvvizsga-amnesztia? Mi a feltétele annak, hogy megkapjátok a diplomát? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X