Elfogadják-e az eszperantóból szerzett nyelvvizsgát az egyetemek, főiskolák? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Tíz százalékkal kevesebbszer – 128 ezer alkalommal – próbáltak meg akkreditált nyelvvizsgát szerezni 2013-ban, mint egy évvel korábban – derül ki a...  Tovább »

Ki szerezhet nyelvvizsga nélkül is a diplomát? Hány éves kortól jár a mentesség? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Milyen feltételek mellett szerezhetnek diplomát azok, akik elmúltak negyvenévesek? Hány éves kortól jár mentesség a nyelvvizsga alól?  Tovább »

(x)

DF diplomások – életrevaló, sikeres munkavállalók!

A Dunaújvárosi Főiskola piacképes gyakorlati tudást, rendszerszemléletet, kapcsolati tőkét ad és életre nevel.  Tovább »

Kik jelentkezhetnek a diplomamentő programra? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Vádat emelhetnek egy 28 éves férfi ellen, aki hamis nyelvvizsga-bizonyítványt mutatott be az egyetemen, így próbálta megszerezni diplomáját, amelyet...  Tovább »

Megosztja az eduline olvasóit a kormány "diplomamentő" programja - márciustól jelentkezhetnek az ingyenes nyelvtanfolyamokra azok a...  Tovább »

Mintegy ötvenezer felsőoktatási képzés zárult nyelvvizsga nélkül 2006 óta - derül ki az Emberi Erőforrások...  Tovább »

Mikor indul el a jelentkezés a kormány diplomamentő programjára? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

A francia nyelv is bekerülhet a kormány "diplomamentő" programjába - Novák Katalin, a Külügyminisztérium frankofón...  Tovább »

Mintegy 10 ezer fiatalnak segíthet a kormány által tervezett Diplomamentő program, amely azok nyelvtanulását...  Tovább »

Meddig tart a 2011-ben meghirdetett nyelvvizsga-amnesztia? Mi a feltétele annak, hogy megkapjátok a diplomát? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Egyes szakokon tényleg eltörlik a nyelvvizsga-kötelezettséget? Mikor vezethetik be az enyhítést? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Mikor vehetitek át a diplomátokat, ha nem szereztek nyelvvizsgát? Minden egyetemre, főiskolára vonatkozik a nyelvvizsga-amnesztia?  Tovább »

Nap mint nap több tucat komment érkezik az egyetemi-főiskolai nyelvvizsga-követelményekről. Érdemes lenne lazítani a szabályokon?  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X