Nem minden angol szó kiejtése olyan egyértelmű. A következő teszttel vajon hogyan boldogultok?  Tovább »

Még jövő hét végéig van lehetőség jelentkezni a diplomamentő programba.  Tovább »

Mint tudjuk, a fordítóprogramok nem tökéletesek, ám ha gyorsan kell lefordítani egy szöveget, mégis nagy segítségek lehetnek.  Tovább »

Újra divat lett oroszul tanulni, egyre több egyetemista és főiskolás keresi a magántanárokat és nyelvtanfolyamokat.  Tovább »

(x)

Duális képzés - dupla esély a Kecskeméti Főiskolán

Kecskeméten már nem próbaüzem! Duplázd esélyeid a duális képzést elsőként bevezető Kecskeméti Főiskolával és partnereivel!  Tovább »

Sűrűsödött a nyelvvizsgaközpontok szúrópróbaszerű ellenőrzése, a helyszíni szemlék számát mintegy húsz százalékkal emelte fel a Nyelvvizsgáztatási...  Tovább »

Kellene a nyelvvizsga a felvételihez vagy a diplomához, de nem engedhetitek meg magatoknak, hogy elmenjetek egy tanfolyamra?  Tovább »

A Diplomamentő programban résztvevők 90 százaléka tett sikeres nyelvvizsgát. Az ingyenes kurzusokra november 15-ig még lehet jelentkezni.  Tovább »

Nyelvészek szerint legalább 120 szót kell ismerni ahhoz, hogy valaki alapfokon megértesse magát a mindennapokban egy idegen nyelven.  Tovább »

Nem feltétlenül kell pénzt kiadnod egy-egy nyelvi kurzusért, az interneten ma már számos oldal kínál ingyenes nyelvórákat, ezekből szemezgettünk.  Tovább »

A lováriban sok a magyar jövevényszó, az eszperantó pedig nyelvtanilag egyszerű - ezeket a nyelveket akár már pár hét alatt elsajátíthatjátok.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, és nem akartok szótárt cipelni magatokkal? Mutatjuk a legjobb online fordítóprogramokat - a Google fordítóján kívül.  Tovább »

Egy új, egyszerű módszerrel kideríthetitek, hogyan álltok az angollal. A feladatok többségében az olvasás vagy hallás utáni értést vizsgálják.  Tovább »

Hány órával kell számolnotok, ha középfokú nyelvvizsgát szereznétek?  Tovább »

Még mindig jelentkezhettek az ingyenes nyelvtanfolyamokra a diplomamentő program keretén belül. A határidő november 15.  Tovább »

Szívesen gyakorolnátok az angolt, a németet vagy egy másik nyelvet, de nincs beszélgetőpartneretek? Ajánlunk egy jó oldalt.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X