Dupla kattintással definíciót ad az adott szóról egy új bővítmény. Még azt is megmutatja, hogyan kell kiejteni az adott szót.  Tovább »

Navracsics Tibor szerint a „sovány idegennyelv-tudás” az érvényesülés egyik legfontosabb gátja.  Tovább »

Elsőként az állami iskolák közül törökül is tanulhatnak 2017-től az Óbudai Gimnázium diákjai.  Tovább »

Nyolc kérdés és megtudhatjátok, milyen nyelvet kellene tanulnotok.  Tovább »

(x)

Új képzések, versenyképes diplomák – ajánló: Zsigmond Király Főiskola

A Zsigmond Király Főiskolán immáron teljesen angol nyelvű, valamint duális képzések is elérhetőek a 2016. szeptemberben kezdődő szemeszterben.  Tovább »

Csak este jutna időtök nyelveket gyakorolni? Megmutatjuk a három legjobb oldalt, ahol ingyen tanulhattok.  Tovább »

Spontán angolóra péntek este valamelyik budapesti romkocsmában? Erasmusos nyelvlecke magyarórákért és/vagy idegenvezetésért cserébe?  Tovább »

Hatalmas bukásnak tűnik a diplomamentő program, sok hallgató arra kényszerülhet, hogy visszafizessék az államilag finanszírozott nyelvtanfolyamok...  Tovább »

Nem minden angol szó kiejtése olyan egyértelmű. A következő teszttel vajon hogyan boldogultok?  Tovább »

Még jövő hét végéig van lehetőség jelentkezni a diplomamentő programba.  Tovább »

Mint tudjuk, a fordítóprogramok nem tökéletesek, ám ha gyorsan kell lefordítani egy szöveget, mégis nagy segítségek lehetnek.  Tovább »

Újra divat lett oroszul tanulni, egyre több egyetemista és főiskolás keresi a magántanárokat és nyelvtanfolyamokat.  Tovább »

Sűrűsödött a nyelvvizsgaközpontok szúrópróbaszerű ellenőrzése, a helyszíni szemlék számát mintegy húsz százalékkal emelte fel a Nyelvvizsgáztatási...  Tovább »

Kellene a nyelvvizsga a felvételihez vagy a diplomához, de nem engedhetitek meg magatoknak, hogy elmenjetek egy tanfolyamra?  Tovább »

A Diplomamentő programban résztvevők 90 százaléka tett sikeres nyelvvizsgát. Az ingyenes kurzusokra november 15-ig még lehet jelentkezni.  Tovább »

Nyelvészek szerint legalább 120 szót kell ismerni ahhoz, hogy valaki alapfokon megértesse magát a mindennapokban egy idegen nyelven.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X