Régóta megbízható fordítót kerestek? Ez a böngészőbővítmény több mint száz nyelvről fordít, és a magyart is érti.  Tovább »

Hogyan "edzhetitek" magatokat a szóbeli franciaérettségire, a nyelvvizsga szóbeli részére vagy akár egy franciaországi nyaralásra?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyelvi mérés tartottak az iskolákban szerdán, a 6. és 8. osztályos tanulók angolból és németből adtak számot tudásukról.  Tovább »

Nyelvet tanultok vagy a munkátokhoz lenne szükségetek egy megbízható fordítóra?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Magántanár nélkül készülnétek fel a nyelvvizsgára vagy csak felfrissítenétek a nyelvtudásotokat, de szükségetek lenne némi segítségre?  Tovább »

Egészen 17-18 éves korig nagyon hatékony az idegennyelv-tanulás, a hanyatlás csak ezután kezdődik - vélik a Massachusetts Institute of Technology...  Tovább »

Melyik vizsgán használhatok szótárt, és melyiken nem? Túlzásba vihetem-e a szótárazást az írásbelin?  Tovább »

A magyar diákok leginkább a gyakorlati foglalkozásokat hiányolják az iskolai angolórákról - derül ki az Angloville legfrissebb kutatásából.  Tovább »

Jó hír a zökkenőmentes fordítással kapcsolatban, egy frissítésnek hála internetkapcsolat nélkül is lehet használni a Microsoft Translator telefnos...  Tovább »

Zseniális játékot fejlesztett a Google Research, a neve Semantris, amolyan nyelvi tetrisz.  Tovább »

Régóta megbízható fordítót kerestek? Ez a böngészőbővítmény több mint száz nyelvről fordít és a magyart is érti.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, de úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz felkészülési lehetőségre? Csak fejlesztenétek a nyelvtudásotokat?  Tovább »

A Duolingo eddigi talán legnagyobb, várhatóan jövőre érkező frissítése nagyobb kihívásra vágyóknak kedvező új fejlődési rendszert és eddig nem...  Tovább »

Pontosan hogyan számolják ki a felvételi pontszámotokat, ha nem érettségiztetek idegen nyelvből, vagy nem is tanultatok idegen nyelvet a...  Tovább »

Olyan ingyenes alkalmazást kerestek, amely segít fejleszteni a kommunikációs készségeiteket?  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X