Több évtizede folyik a vita arról, hogy melyik a világ legnehezebb nyelve - pedig ezt a kérdést nem lehet egyértelműen megválaszolni.  Tovább »

Ismétlés a tudás anyja - ezen az elven működik az egyik legnépszerűbb nyelvoktató portál, a Memrise.  Tovább »

Hogyan jelentkezhettek a Diplomamentő program képzéseire? Kik vehetnek részt az ingyenes nyelvtanfolyamokon? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Évről évre több ezren nyelvvizsgáznak eszperantóból. Tényleg el lehet jutni a középfokig pár hét alatt?  Tovább »

(x)

Még mindig tanulhatsz diplomát adó képzésben ősztől!

A BKF lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 260 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Augusztus 18-a óta jelentkezhettek a Diplomamentő program ingyenes nyelvtanfolyamaira - mivel a képzések listája folyamatosan bővül, érdemes időről...  Tovább »

Már nyelvvizsgázhattok is a Duolingo nyelvoktató alkalmazással, igaz, állami bizonyítványt valószínűleg még jó ideig...  Tovább »

Mennyit kell fizetnetek a gazdasági, műszaki, üzleti, pénzügyi, informatikai vagy katonai szaknyelvvizsgáért a különböző nyelvvizsgaközpontokban?  Tovább »

Egyedül tanultok nyelvet, vagy külföldi híreket olvastok, de idegesít, hogy nem tudjátok, hogyan kell kiejteni a bonyolultabb szavakat?  Tovább »

Milyen szintfelmérőt kell írniuk a Diplomamentő programra jelentkezőknek? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Úgy tűnik, újra divatba jött az orosz nyelv, legalábbis egyre többen szeretnének megtanulni oroszul - nekik ajánlunk ma ingyenes, online nyelvi...  Tovább »

Júliusban és augusztusban számtalan intenzív nyelvtanfolyam közül válogathattok - utánajártunk, mennyiért kínálják a nyelviskolák a nyári kurzusokat.  Tovább »

Nyaralás közben is érdemes időnként elővenni a telefont: a Letris 4 nevű, ingyenes iOS-alkalmazás a Tetris új változata, amely főleg nyelvvizsga...  Tovább »

Államilag támogatott nyelvtanfolyamra jelentkezett a tavaly őszi nyelvvizsgabotrány több gyanúsítottja, a Blikk információi szerint a nyomozás...  Tovább »

Hihetetlen fejlődésen megy keresztül a tudomány és a számítástechnika. Vajon hogyan fogunk harminc év múlva nyelveket tanulni?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X