Csiszolni szeretnétek az angol vagy a német kiejtéseteket? Ajánlunk pár oldalt, aminek segítségével egyszerűen megtehetitek.  Tovább »

Kíváncsi vagy, mennyire van nyelvérzéked? Egy párperces teszttel ez is lemérhető.  Tovább »

Nyelvvizsgázni szeretnétek, de még nem döntöttétek el, melyik vizsgaközpontba jelentkezzetek?  Tovább »

Mennyire van szókincsetek angolból? Egy gyors tesztből kiderül.  Tovább »

Júniusban több intenzív nyári nyelvtanfolyam is indul: 42 ezer forinttól már találhattok 100 órás, egy hónapos kurzusokat.  Tovább »

Hiába ígér a nyelviskolák némelyike néhányhetes szuperintenzív nyelvtanulás után középfokú tudásszintet, ez nem lehet igaz - mondta a Nyelviskolák...  Tovább »

Hány tanórát kell vennetek, hogy eljussatok a középfokú szintre? Mekkora költséggel kell számolnotok? A legfontosabb tudnivalók a nyelvtanulásról.  Tovább »

A héten beszámoltunk róla, hogy mennyit keresnek a diplomás pályakezdők, hogy milyen lesz a következő tanév, és milyen iskolákba járnak majd a...  Tovább »

Nyelvi szóbeli érettségire készültök, de unjátok a szótárazást?  Tovább »

Meddig és milyen feltételekkel járhattok a tanfolyamokra, amelyekkel megszerezhetitek a diplomához szükséges nyelvvizsgát?  Tovább »

2016-tól mesterképzésre, 2020-tól viszont már alap- vagy osztatlan szakra sem lehet majd bejutni középfokú nyelvtudást igazoló dokumentum nélkül.  Tovább »

Ma már nem feltétlenül kell különtanárokra vagy nyelvtanfolyamokra költeni a pénzetek, az interneten is van jó pár oldal, ami a segítségetekre lehet.  Tovább »

Nyelvvizsgára vagy érettségire készültök?  Tovább »

Mi kell ahhoz, hogy sikeresen szerepeljetek a középfokú nyelvvizsgán, hogyan kereshettek tanulópartnert, és honnan tudjátok, hogy elegendő-e a...  Tovább »

Egy sor felmérés vár az általános iskolás diákokra még a nyári szünet előtt: a jól ismert kompetenciamérésen túl nemcsak edzettségi teszten kell...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X