Mutatjuk a 10 legjobb nyelvtanulós oldalt: van, amelyikkel a kiejtést gyakorolhatjátok, más oldalakon akár anyanyelvi beszélgetőtársakkal is...  Tovább »

November 15-ig jelentkezhettek a Diplomamentő program ingyenes nyelvtanfolyamaira - az összes képzés október 31-ig kerül fel a rendszerbe.  Tovább »

Ti sem szívesen mozdultok ki a nagy melegben? Itt a remek alkalom, hogy elkezdjetek egy új nyelvet - ajánlunk hozzá néhány szuper, ingyenes oldalt.  Tovább »

Cikksorozatban nézzük meg, milyen nyelvekből tehetitek le, és mire számíthattok a népszerű nyelvvizsgatípusokon. Itt az összes.  Tovább »

Felfrissítenétek a nyelvtudásotokat és papírt is szeretnétek róla? Mutatjuk, mennyibe kerülnek a tanfolyamok és a nyelvvizsgák.  Tovább »

A nyelviskolák nem félnek a szigorúbb ellenőrzésektől, szerintük csak azokat küldik nyelvvizsgázni, akik amúgy is felkészültek.  Tovább »

Gyakoribb és szigorúbb ellenőrzésekre lehet számítani jövő hónaptól a nyelvvizsgákon.  Tovább »

Ne keseredjetek el, ha most nem kerültetek be egyetemre, főiskolára.  Tovább »

Csökken a nyelvvizsgák száma, ami az egyre több emelt szintű érettségi és a fiatal korosztályok demográfiai mutatóinak a következménye - írta...  Tovább »

Az új-zélandi Nigel Richards úgy nyerte meg a francia nyelvű Scrabble-bajnokságot, hogy bemagolta a szótárat.  Tovább »

Még így július végén és augusztusban is számtalan intenzív nyelvtanfolyam közül válogathattok - utánajártunk, mennyiért kínálják a nyelviskolák a...  Tovább »

A világ lakosságának több mint fele a 23 legnagyobb nyelv egyikét beszéli anyanyelveként.  Tovább »

Csiszolni szeretnétek az angol vagy a német kiejtéseteket? Ajánlunk pár oldalt, aminek segítségével egyszerűen megtehetitek.  Tovább »

Kíváncsi vagy, mennyire van nyelvérzéked? Egy párperces teszttel ez is lemérhető.  Tovább »

Nyelvvizsgázni szeretnétek, de még nem döntöttétek el, melyik vizsgaközpontba jelentkezzetek?  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X