Ezúttal egy olyan oldalt ajánlunk, amivel bármelyik nemzetközi angol nyelvvizsgára felkészülhettek.  Tovább »

Hiába próbálkoztok a nyelvvizsgával, egyszerűen nem sikerül? Lehet, hogy rossz oldalról közelítitek meg a nyelvtanulást?  Tovább »

Szórakoztató videót mutatunk nektek - hallottatok már angol anyanyelvűeket magyarul beszélni?  Tovább »

Vannak olyan emberek, akiknek egész egyszerűen nincs nyelvérzékük? A nyelvtanulás feltétlenül százezrekbe kerül? A gyerekek jobbak a nyelvtanulásban?  Tovább »

(x)

Találd meg a hozzád illő szakot!

8 lépésben segítünk a személyiségednek megfelelő szak megtalálásában, a szakok megismerésében, a döntésben. Próbáld ki most!  Tovább »

Európa 24 kihalófélben lévő nyelve közül hármat Horvátországban beszélnek.  Tovább »

Az Android és iOS mellett most már Windows Phone-on is elérhető a népszerű ingyenes nyelvoktató alkalmazás, a Duolingo.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, de nem tudjátok, melyiket válasszátok?  Tovább »

Elkezdenétek spanyolul tanulni, vagy a már meglévő tudásotokat szeretnétek fejleszteni?  Tovább »

Egyre többen tanulnának kínaiul, így nem csoda, hogy egyre több nyelvoktató oldal kínál ingyenes kurzusokat.  Tovább »

Egy neves amerikai kutatóintézet szerint már 30 éven belül lehetséges lesz bármilyen információt, tudásanyagot tabletták segítségével az emberi...  Tovább »

Online egyetemi kurzusok, programozást oktató oldalak, nyelvtanuláshoz használható játékok és segédanyagok, illetve ismeretterjesztő műsorok ezrei...  Tovább »

Különleges programot indított Csömör: negyvenezer forinttal támogatja a 14 és 29 év közötti helyiek nyelvtanulását az önkormányzat.  Tovább »

Harmincöt nyelven tanulhattok a Livemochával, amelynek számos funkcióját teljesen ingyen használhatjátok - nyelvvizsgára készülőknek is ajánljuk.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, de még nem tudjátok, melyik vizsgaközpontban jelentkezzetek az alap-, a közép- vagy a felsőfokú nyelvvizsgára?  Tovább »

Több hónapos, támogatott külföldi részképzésre pályázhattok - a programban tizenöt ország vesz részt.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X