Hány tanórával kell számolnotok, ha középfokú nyelvvizsgát szereznétek angolból, németből vagy franciából? Utánajártunk.  Tovább »

Szívesen gyakorolnátok otthon a nyelvvizsgára vagy a nyelvórákra? Ma újabb nyelvoktató oldalt ajánlunk.  Tovább »

Ismét megrendezik a Nyelvparádé kiállítást péntektől vasárnapig a fővárosban, a Millenárison.  Tovább »

Augusztus közepe óta jelentkezhettek a Diplomamentő program ingyenes nyelvtanfolyamaira, így az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.  Tovább »

(x)

Még mindig tanulhatsz diplomát adó képzésben ősztől!

A BKF lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 260 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Szívesen gyakorolnátok "élesben" az angolt, a németet vagy egy másik nyelvet, de nincs beszélgetőpartneretek?  Tovább »

Beiratkoznátok valamelyik nyelviskola angolkurzusára, de nem tudjátok, milyen szinten álltok? Négy szintfelmérő tesztet ajánlunk.  Tovább »

Több évtizede folyik a vita arról, hogy melyik a világ legnehezebb nyelve - pedig ezt a kérdést nem lehet egyértelműen megválaszolni.  Tovább »

Ismétlés a tudás anyja - ezen az elven működik az egyik legnépszerűbb nyelvoktató portál, a Memrise.  Tovább »

Hogyan jelentkezhettek a Diplomamentő program képzéseire? Kik vehetnek részt az ingyenes nyelvtanfolyamokon? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Évről évre több ezren nyelvvizsgáznak eszperantóból. Tényleg el lehet jutni a középfokig pár hét alatt?  Tovább »

Augusztus 18-a óta jelentkezhettek a Diplomamentő program ingyenes nyelvtanfolyamaira - mivel a képzések listája folyamatosan bővül, érdemes időről...  Tovább »

Már nyelvvizsgázhattok is a Duolingo nyelvoktató alkalmazással, igaz, állami bizonyítványt valószínűleg még jó ideig...  Tovább »

Mennyit kell fizetnetek a gazdasági, műszaki, üzleti, pénzügyi, informatikai vagy katonai szaknyelvvizsgáért a különböző nyelvvizsgaközpontokban?  Tovább »

Egyedül tanultok nyelvet, vagy külföldi híreket olvastok, de idegesít, hogy nem tudjátok, hogyan kell kiejteni a bonyolultabb szavakat?  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X