A gyors elhelyezkedéshez már nem elég az angolnyelv-tudás - derül ki a Jobline friss kutatásából, többek között a...  Tovább »

Vészesen közeledik a tavaszi érettségi, úgyhogy nem árt, ha folyamatosan edzésben tartjátok az agyatokat: ma egy olyan játékot ajánlunk, amellyel...  Tovább »

Teszteljétek, felismeritek-e mind a nyolcvan nyelvet!  Tovább »

Április 7-ig 20130-an regisztráltak a diplomamentő programra, és mivel naponta több százan lépnek be az ofa.  Tovább »

Április 7-ig már 20 130-an regisztráltak a diplomamentő programra, és mivel naponta több száz regisztrációt kezdeményeznek az érdeklődők, április...  Tovább »

Nyelvvizsgára készülőknek ajánljuk a mai videót: egy amerikai fiú mondja el, miért nehéz az angol nyelv.  Tovább »

Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a programról, a regisztráció menetétől kezdve a nyelvi szintfelmérőn át egészen addig, hogy mivel jár...  Tovább »

Nehezen boldogulunk az idegen nyelvekkel: az Oktatási Hivatal adatai szerint tavaly a nyelvvizsgázók csaknem negyven százaléka megbukott a vizsgán.  Tovább »

A magyar szülők csak az idegen nyelvi képzést tartják a sportnál fontosabb oktatáson kívüli tevékenységnek gyermekeik számára - derül ki a Nézőpont...  Tovább »

A 26-64 éves korú magyarok mindössze 37 százaléka tud legalább egy idegen nyelven az Eurostat 2013-as adatai szerint...  Tovább »

A világ legnépszerűbb nyelvoktatási alkalmazása már magyar nyelven elérhető, úgyhogy kipróbáltuk, milyen a Duolingóval angolt tanulni.  Tovább »

Kik jelentkezhetnek a diplomamentő programra? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Online angol-, német- és franciakurzusokat már ajánlottunk, most jöjjön a kínai és a japán nyelv.  Tovább »

Csütörtök óta lehet regisztrálni a diplomamentő programra, a tanfolyamok várhatóan április végétől indulnak majd. Hányan jelentkezhetnek?  Tovább »

Néhány nappal ezelőtt bemutattuk annak a lánynak a videóját, aki tökéletesen tudja utánozni a különböző nyelveken beszélőket - a felvételt...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X