Régóta kerestek megbízható, gyors online fordítót? Három ingyenes oldalt ajánlunk nektek, ami választ adhat a kérdésetekre.  Tovább »

Vissza lehet-e igényelni a korábbi években szerzett nyelvvizsga díját? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha nyelvvizsgára készültök, akkor érdemes próbafeladatokkal gyakorolnotok mielőtt elmentek a vizsgára.  Tovább »

Újabb kiváló lehetőség, ha kellene a nyelvvizsga a felvételihez vagy a diplomához, de nem engedhetitek meg magatoknak, hogy elmenjetek egy...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kellene a nyelvvizsga a felvételihez vagy a diplomához, de nem engedhetitek meg magatoknak, hogy elmenjetek egy tanfolyamra?  Tovább »

Te mit válaszolnál, ha megkérdeznék, hogy mi a legfontosabb a vizsgára készülésben? Sok vizsgafeladat, minél több teljes vizsgafeladatsor megoldása?  Tovább »

Tizenöt különböző nyelven ért a Waverly Labs okosfülhallgatója, a Pilot, amely azonnal fordítja a beszélgetést.  Tovább »

Mutatjuk a 2 legjobb nyelvtanulós oldalt: ezekkel az ingyenes oldalakkal nyelvvizsgafelkészüléshez is plusz tudást kaphattok és a kiejtést is...  Tovább »

Ha nyelvvizsgára készültök, esetleg egy motivációs levelet írtok leendő munkaadótoknak angolul, akkor itt egy remek, ingyenes app, amely...  Tovább »

Az elmúlt napokban több ingyenes és jól használható nyelvoktató alkalmazást és fordítót mutattunk nektek, ma ezek közül ajánlunk hármat.  Tovább »

A dél-afrikai Lindie Botes tavaly novemberben döntött úgy, hogy megtanul magyarul.  Tovább »

Ma egy újabb online fordítót mutatunk nektek, amelyet nyugodtan használhattok, ha idegen nyelvű szövegeket kell értelmeznetek.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, szükségetek van egy hiteles, gyors és megbízható fordító programra? Akkor ezt az oldalt nektek is ajánljuk.  Tovább »

Hogyan számolják ki a felvételi pontszámotokat, ha nem tanultatok idegen nyelvet, vagy nem érettségiztetek idegen nyelvből?  Tovább »

Január elseje óta visszaigényelhetitek a nyelvvizsgátok díját, ha megfeleltek néhány feltételnek.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X