Online egyetemi kurzusok, programozást oktató oldalak, nyelvtanuláshoz használható játékok és segédanyagok, illetve ismeretterjesztő műsorok ezrei...  Tovább »

Különleges programot indított Csömör: negyvenezer forinttal támogatja a 14 és 29 év közötti helyiek nyelvtanulását az önkormányzat.  Tovább »

Harmincöt nyelven tanulhattok a Livemochával, amelynek számos funkcióját teljesen ingyen használhatjátok - nyelvvizsgára készülőknek is ajánljuk.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, de még nem tudjátok, melyik vizsgaközpontban jelentkezzetek az alap-, a közép- vagy a felsőfokú nyelvvizsgára?  Tovább »

(x)

BKF érettségi felkészítő! Biztosítsd be a továbbtanulást!

Készülj fel kiscsoportos gyakorlati óráinkon, érettségiztetésben jártas tanárokkal. Vizsgaszituációs tréninggel és próbaérettségivel csak 600 Ft/óra  Tovább »

Több hónapos, támogatott külföldi részképzésre pályázhattok - a programban tizenöt ország vesz részt.  Tovább »

Évről évre több százan nyelvvizsgáznak lováriból, a legtöbben a diplomaszerzés vagy a felvételi miatt választják ezt a nyelvet.  Tovább »

A magyar munkavállalók fele úgy gondolja, akkor sem találna jobb állást, ha több idegen nyelven beszélne - a cégek elvárásai ugyanakkor...  Tovább »

Hány tanórával kell számolnotok, ha középfokú nyelvvizsgát szereznétek angolból, németből vagy franciából? Utánajártunk.  Tovább »

Szívesen gyakorolnátok otthon a nyelvvizsgára vagy a nyelvórákra? Ma újabb nyelvoktató oldalt ajánlunk.  Tovább »

Ismét megrendezik a Nyelvparádé kiállítást péntektől vasárnapig a fővárosban, a Millenárison.  Tovább »

Augusztus közepe óta jelentkezhettek a Diplomamentő program ingyenes nyelvtanfolyamaira, így az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.  Tovább »

Szívesen gyakorolnátok "élesben" az angolt, a németet vagy egy másik nyelvet, de nincs beszélgetőpartneretek?  Tovább »

Beiratkoznátok valamelyik nyelviskola angolkurzusára, de nem tudjátok, milyen szinten álltok? Négy szintfelmérő tesztet ajánlunk.  Tovább »

Több évtizede folyik a vita arról, hogy melyik a világ legnehezebb nyelve - pedig ezt a kérdést nem lehet egyértelműen megválaszolni.  Tovább »

Ismétlés a tudás anyja - ezen az elven működik az egyik legnépszerűbb nyelvoktató portál, a Memrise.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X