Már nyelvvizsgázhattok is a Duolingo nyelvoktató alkalmazással, igaz, állami bizonyítványt valószínűleg még jó ideig...  Tovább »

Mennyit kell fizetnetek a gazdasági, műszaki, üzleti, pénzügyi, informatikai vagy katonai szaknyelvvizsgáért a különböző nyelvvizsgaközpontokban?  Tovább »

Egyedül tanultok nyelvet, vagy külföldi híreket olvastok, de idegesít, hogy nem tudjátok, hogyan kell kiejteni a bonyolultabb szavakat?  Tovább »

Milyen szintfelmérőt kell írniuk a Diplomamentő programra jelentkezőknek? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Úgy tűnik, újra divatba jött az orosz nyelv, legalábbis egyre többen szeretnének megtanulni oroszul - nekik ajánlunk ma ingyenes, online nyelvi...  Tovább »

Júliusban és augusztusban számtalan intenzív nyelvtanfolyam közül válogathattok - utánajártunk, mennyiért kínálják a nyelviskolák a nyári kurzusokat.  Tovább »

Nyaralás közben is érdemes időnként elővenni a telefont: a Letris 4 nevű, ingyenes iOS-alkalmazás a Tetris új változata, amely főleg nyelvvizsga...  Tovább »

Államilag támogatott nyelvtanfolyamra jelentkezett a tavaly őszi nyelvvizsgabotrány több gyanúsítottja, a Blikk információi szerint a nyomozás...  Tovább »

Hihetetlen fejlődésen megy keresztül a tudomány és a számítástechnika. Vajon hogyan fogunk harminc év múlva nyelveket tanulni?  Tovább »

Július 14-től lehet jelentkezni a Diplomamentő program ingyenes nyelvtanfolyamaira - összegyűjtöttük a legfontosabb infókat.  Tovább »

Mi alapján döntenek majd arról, kik tanulhatnak a Diplomamentő program ingyenes nyelvi kurzusain? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Megjelent a kormány diplomamentő programjának pályázata, e szerint július 14-től év végéig lehet jelentkezni a nyelvvizsgára felkészítő ingyenes...  Tovább »

Már elérhető a Diplomamentő program pályázati felhívása az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.  Tovább »

Van, amellyel a különböző szavak kiejtését gyakorolhatjátok, más oldalakon anyanyelvi beszélőkkel chatelhettek vagy skype-olhattok.  Tovább »

Középfokú nyelvvizsgára tanultok, vagy csak gyakorolni szeretnétek? Itt van három ingyenes angolteszt - haladóknak ajánljuk.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X