Nyelvvizsgára készültök, de nem tudjátok, melyiket válasszátok?  Tovább »

Elkezdenétek spanyolul tanulni, vagy a már meglévő tudásotokat szeretnétek fejleszteni?  Tovább »

Egyre többen tanulnának kínaiul, így nem csoda, hogy egyre több nyelvoktató oldal kínál ingyenes kurzusokat.  Tovább »

Egy neves amerikai kutatóintézet szerint már 30 éven belül lehetséges lesz bármilyen információt, tudásanyagot tabletták segítségével az emberi...  Tovább »

(x)

Ne csak álmodozz a csillagokról, érd is el őket!

Annak idején komolyan elgondolkodtam az űrhajósi pályán. Hogyan kerültem a Pécsiközgázra és mi köze ennek az űrhajóssághoz? Itt a válasz.  Tovább »

Online egyetemi kurzusok, programozást oktató oldalak, nyelvtanuláshoz használható játékok és segédanyagok, illetve ismeretterjesztő műsorok ezrei...  Tovább »

Különleges programot indított Csömör: negyvenezer forinttal támogatja a 14 és 29 év közötti helyiek nyelvtanulását az önkormányzat.  Tovább »

Harmincöt nyelven tanulhattok a Livemochával, amelynek számos funkcióját teljesen ingyen használhatjátok - nyelvvizsgára készülőknek is ajánljuk.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, de még nem tudjátok, melyik vizsgaközpontban jelentkezzetek az alap-, a közép- vagy a felsőfokú nyelvvizsgára?  Tovább »

Több hónapos, támogatott külföldi részképzésre pályázhattok - a programban tizenöt ország vesz részt.  Tovább »

Évről évre több százan nyelvvizsgáznak lováriból, a legtöbben a diplomaszerzés vagy a felvételi miatt választják ezt a nyelvet.  Tovább »

A magyar munkavállalók fele úgy gondolja, akkor sem találna jobb állást, ha több idegen nyelven beszélne - a cégek elvárásai ugyanakkor...  Tovább »

Hány tanórával kell számolnotok, ha középfokú nyelvvizsgát szereznétek angolból, németből vagy franciából? Utánajártunk.  Tovább »

Szívesen gyakorolnátok otthon a nyelvvizsgára vagy a nyelvórákra? Ma újabb nyelvoktató oldalt ajánlunk.  Tovább »

Ismét megrendezik a Nyelvparádé kiállítást péntektől vasárnapig a fővárosban, a Millenárison.  Tovább »

Augusztus közepe óta jelentkezhettek a Diplomamentő program ingyenes nyelvtanfolyamaira, így az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X