A napokban kerülhet a kormány elé az az előterjesztés, amely a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem nemzetközi innovációs és kreatívipari tudásközponti...  Tovább »

Milyen egy kurzushét a MOME-n? Hol érdemes ebédelni az egyetem környékén?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az egyetem borsodi projektjét egy nemzetközi innovációs díjra is jelölték.  Tovább »

Lovrity Anna Katalin Vulkánsziget című animációs rövidfilmjének premierjére a 67. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál on kerül sor.  Tovább »

hirdetés

Az Animafest a legjobb animációs versenyfilmekkel nevező műhelyeket díjazta, elsőként azt a MOME Anim iskolát, amelynek hallgatója, Andrasev Nadja...  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a szeptemberben induló egyetemi, főiskolai képzésekre.  Tovább »

Jövő/Jelen címmel rendhagyó kiállítás nyílt a 2-es, 3-as és 4-es budapesti metróvonalak szerelvényeiben a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME)...  Tovább »

Méghozzá az, hogy ugyanabban az időpontban tartották a főváros két művészeti egyetemén, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen és a Magyar Képzőművészeti...  Tovább »

Fülöp József a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) új rektora augusztus 1-jétől - közölte az intézmény szerdán.  Tovább »

Négy rektor kinevezésére tesz javaslatot Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere - Klinghammer István államtitkár felterjesztése alapján - a...  Tovább »

2013 és 2017 között összesen 10,6 milliárd forintból újítják fel, illetve bővítik ki a Moholy-Nagy Művészeti...  Tovább »

Hetvenmillió forinttal támogatja a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen, az ELTE-BTK-n és a Színház- és Filmművészeti...  Tovább »

Az előrébb hozott felvételi eljárás miatt nem mindegyik jelentkező kapta meg időben a felvételiről szóló értesítést a...  Tovább »

Grafika_100+2 címmel a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) hallgatóinak grafikai munkáit mutatja be, valamint az...  Tovább »

Országos játéktervezési, játékfejlesztési pályázatot hirdetett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) "1359 cm3?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X