Már most beteltek a budapesti magánkollégiumok.  Tovább »

Kollégiumba költöztök szeptember elején?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A kollégiumokba, albérletekbe költözés előtt alaposan át kell gondolni, mit hova tesztek, mit visztek magatokkal otthonról, és mit nem, hiszen a...  Tovább »

Eldöntöttétek, hogy megpróbáljátok a kollégiumi jelentkezést?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Önköltség, tankönyvek, gólyatábor, albérlet vagy kollégium - mekkora kiadásal jár az egyetemi-főiskolai tanévkezdés? Utánajártunk.  Tovább »

Felvettek egyetemre és hamarosan előttetek áll a költözés?  Tovább »

Az utóbbi hetekben többször írtunk az egyetemi kollégiumok adta lehetőségekről, jelentkezésről és minden fontos infóról.  Tovább »

Ha úgy gondoljátok, hogy nincs sok esélyetek a kollégiumba kerülni szeptembertől, de a bejárás is megoldhatatlan?  Tovább »

Budapesten és a nagyobb egyetemvárosokban is emelkedtek az albérleti díjak idén.  Tovább »

Bekerültetek valamelyik egyetemre vagy főiskolára? Ezeket a mémeket érdemes megnézni.  Tovább »

A felsőoktatásban tanulók fele a családtól kapja bevételének nagyobb részét, körülbelül harmaduk döntően saját keresetére támaszkodik - olvasható a...  Tovább »

Nemsokára kiderülnek a ponthatárok, és ezzel kezdetét veszi a kollégiumi jelentkezés is.  Tovább »

Múlt héten arra kértünk titeket, segítsetek megtalálni Magyarország legmenőbb - fogalmazhatnánk máshogy is: legjobb, legélhetőbb, legjobb közösséget...  Tovább »

A héten arra kértünk titeket, segítsetek megtalálni Magyarország legmenőbb - fogalmazhatnánk máshogy is: legjobb, legélhetőbb, legjobb közösséget...  Tovább »

Szerdán arra kértünk titeket, segítsetek megtalálni Magyarország legmenőbb - fogalmazhatnánk máshogy is: legjobb, legélhetőbb, legjobb közösséget...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X