A nem hagyományos programozói képzéssel foglalkozó Codecool képviseli Magyarországot a 2017-es Európai Szakképzési Héten.  Tovább »

Milyen speciális ösztöndíjakra pályázhatnak egyetemisták és főiskolások?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Havi 100 ezer forintos ösztöndíjat kaphatnak februártól vagy legkésőbb szeptembertől azok az informatika szakos hallgatók, akik legalább 3,5-es...  Tovább »

„Világszerte megnőtt az igény arra, hogy a gyerekek minél fiatalabb korban hozzájuthassanak a jövő tudásához” - mondta az Eduline-nak Breuer Anita...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a 2018-as emelt szintű informatikaérettségi segédanyagait - itt találjátok azokat a témaköröket, amelyeknek...  Tovább »

Ha érdekel az informatika és kreatív vagy, neked találták ki a UX-et. Nem hallottál még róla?  Tovább »

Még mindig nagyon csábító a nem ritkán 400 ezres kezdőfizetés informatikusként, és mindez az egyetemi jelentkezéseken is látszik, ugyanis a...  Tovább »

Már 16 éve rendezik meg a Microsoft Office Specialist Championshipet, az irodai programcsomagok világbajnokságát.  Tovább »

Az informatikában óriási a munkaerőhiány, emiatt pedig magas kezdőfizetések várják a friss diplomás pályakezdőket.  Tovább »

A meglévő négy mellett két informatikai vállalkozással bővült a Programozd a jövőd!  Tovább »

A Miskolci Egyetem informatikushallgatói csapata – zsinórban immár negyedjére – 2017-ben is bejutott a nívós, világszerte jegyzett...  Tovább »

A kormány piaci szereplők bevonásával versenyképesebbé teszi az informatikai képzést Magyarországon - jelentette be Kara Ákos, a Nemzeti Fejlesztési...  Tovább »

Ősszel már 10 helyszínen lesz elérhető a Skool projekt, melynek keretében ingyen tanulhatnak programozni az erre fogékony 10-14 éves lányok.  Tovább »

A finn nagykövetséggel és a FinnAgora finn intézettel kötött együttműködési megállapodást a Skoolt működtető...  Tovább »

Már tudjátok, ki hány pontot szerzett az emelt szintű írásbeli érettségin?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X