Vidéken is iskolákat indít a Prezi alapítója, Halácsy Péter. Szegeden, Solymáron és Budafok-Tétényben is új csoportokat indítanak a jövő tanévtől.  Tovább »

Ha egy kicsit mélyebben szeretnétek megismerni az informatika rejtelmeit és ezen a területen szeretnétek elhelyezkedni, akkor ez a képzés nektek szól.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha érdekelnek az IT szakmák és a design, ha ezen a területen helyezkednél el, szívesen tanulnál gyakorlati feladatokon keresztül, akkor van egy...  Tovább »

Az informatikai alapismeretek érettségi feladataiból állítottuk össze nektek ezt a tesztet.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az IT szakmában dolgozó nők is a legmenőbb irodákban töltik mindennapjaikat, a munkájuk rendkívül izgalmas, kreatív és inspiráló.  Tovább »

Ha érdekelnek az IT szakmák és a design, ha ezen a területen helyezkednél el, szívesen tanulnál gyakorlati feladatokon keresztül, akkor van egy...  Tovább »

Informatikai területen szeretnétek továbbtanulni, és kíváncsiak vagytok, milyen fizetésekre számíthattok friss diplomásként?  Tovább »

Olyan hétköznapi fogalmakat válogattunk nektek össze, amelyekkel nap mint nap találkozunk az internet használata során.  Tovább »

Péntekig a közép-magyarországi régió valamennyi érintett iskolájába megérkeztek a korszerű digitális eszközök - mondta Rétvári Bence pénteken...  Tovább »

Még karácsony előtt megkapja 650 közép-magyarországi oktatási intézmény azt a 14 ezer számítógépet és monitort, hatezer laptopot és hétezer...  Tovább »

Akár több százezer forintot is érdemes programozóképzésre fordítani, a hazai piacról ugyanis több mint húszezer informatikus hiányzik - mondják...  Tovább »

Lássuk hogy mennyire vagytok képben ezzel a különleges informatikai területtel.  Tovább »

A nem hagyományos programozói képzéssel foglalkozó Codecool képviseli Magyarországot a 2017-es Európai Szakképzési Héten.  Tovább »

Milyen speciális ösztöndíjakra pályázhatnak egyetemisták és főiskolások?  Tovább »

Havi 100 ezer forintos ösztöndíjat kaphatnak februártól vagy legkésőbb szeptembertől azok az informatika szakos hallgatók, akik legalább 3,5-es...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X