Az Együtt 2014 szerint az, hogy jövőre csupán a tanulmányaikat megkezdő felsőoktatási hallgatók ötöde tanulhat...  Tovább »

Az oktatási államtitkárság szerint nem helytálló az alapvető jogok biztosának az állami ösztöndíjas, illetve...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mindenképpen orvosolni kell a felsőoktatási keretszámokkal kapcsolatos problémát, de az idei évre már késő lehet...  Tovább »

Valóságos kommentdömpinget indított el az eduline-on és a Facebookon az ombudsman bejelentése: Szabó Máté azt kéri a kormánytól, hogy vonja vissza a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vonják vissza a felsőoktatásban felvehető hallgatói létszámkeretről szóló határozatát - kéri az ombudsman a kormánytól.  Tovább »

Kevesebb mint két hét van a 2012-es felvételi ponthatárok kihirdetéséig, arról azonban még mindig nem döntött a...  Tovább »

Csökkentsék a korai iskolaelhagyók számát, dolgozzanak ki stratégiát a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok...  Tovább »

„Következetes kormányt következetes döntések jellemeznek, és a kormány már rég úgy határozott, hogy a felsőoktatásban...  Tovább »

Július első hetében derül ki, melyik egyetem és főiskola vehet fel több hallgatót a 2012-es keretszámok átcsoportosítása miatt, a Felsőoktatási...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták, hogy pontosan melyik képzési területen, milyen képzési szinteken vehetnek fel több állami ösztöndíjas hallgatót az egyetemek...  Tovább »

Harmadára csökkentette a részösztöndíjas hallgatói helyek számát a kormány - az eredeti 15 500 helyett 5500-an tanulhatnak szeptembertől...  Tovább »

A kormányzati "selejttörvényhozás" egyenes következménye a felsőoktatási férőhelyek átcsoportosításáról szóló döntés...  Tovább »

Ötezerrel több hallgató tanulhat szeptembertől államilag finanszírozott képzésen - így döntött a kormány.  Tovább »

Csődöt mondott a részösztöndíjas képzési forma, ezért kellett átcsoportosítani a felsőoktatási férőhelyeket - közölte...  Tovább »

Ötezerrel többen tanulhatnak szeptembertől állami ösztöndíjasként az egyetemeken és főiskolákon – jelentette be az...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X