A szellemi foglalkozásúaknál verhetetlenek a fővárosi bérek - derül ki a HVG összeállításából.  Tovább »

Be kell vezetni a kötelező angolérettségit, át kell szabni az államilag támogatott egyetemi-főiskolai tanulmányok és a hallgatói ösztöndíjak...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Legalább egy középfokú nyelvvizsgát kell megszerezni ahhoz, hogy diplomát kapjon az ember, 2020-tól pedig már az egyetemre se lehet majd bekerülni...  Tovább »

Tízévnyi tanulás után, 91 évesen vehette át diplomáját egy thaiföldi nő, személyesen a thai királytól.  Tovább »

hirdetés

Sokan elgondolkozhattatok már azon, hogy mi lesz a diploma után, sokan már tudhatjátok is, hogy ha megkapjátok az első munkátokat, rájöttök: soha...  Tovább »

A Párbeszéd Magyarországért kormányra kerülése esetén ingyenes első diplomát és 25 ezer új kollégiumi férőhelyet ígér a felsőoktatásban tanulók...  Tovább »

Három év múlva már csak az felvételizhet egyetemre, akinek lesz középfokú nyelvvizsgája.  Tovább »

Csökken azok száma, akik nyelvvizsga hiányában nem szerzik meg felsőoktatási oklevelüket - mondta az Oktatási Hivatal (OH) felsőoktatási...  Tovább »

Csaknem 12 ezer diploma ragadt bent az egyetemeken és főiskolákon 2016-ban azért, mert hiányzott az oklevél kiadásához szükséges nyelvvizsga - írja...  Tovább »

Összesen 6363 diploma megszerzését segítették a Diplomamentő program költségvetési finanszírozású nyelvi képzései, a kormány további lépéseket...  Tovább »

Sokakat érintő, mégis kevésszer feltett kérdésekre kerestük a válaszokat.  Tovább »

Az államtitkárság egy "nagytakarítás" keretében kisöpri azokat a hallgatókat, akik valójában már feladták tanulmányaikat, de erről nem nyilatkoztak.  Tovább »

Aggódsz, hogy későn fejezed be az egyetemet? Akkor ez a cikk neked íródott.  Tovább »

CTV Calgary szerint ez a második alkalom, hogy a vakvezető kutya tiszteletbeli diplomát szerzett a Calgary-i Egyetemen.  Tovább »

Nem árt észben tartani, hány államilag támogatott féléve van egy hallgatónak, nehogy szeptemberben szembesüljön vele, hogy elfogyott.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X