Az orosz hatóságok visszavonták a Shaninka akkreditációját, amely Oroszország egyik vezető társadalomtudományi egyeteme.  Tovább »

Sokaknak egy újabb korszak zárul le az utolsó vizsga befejeztével.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Még mindig óriási akadályt jelent a nyelvvizsga megszerzése az egyetemistáknak.  Tovább »

Oktatási illetékesek felszólították a frissen végzett diplomásokat, ne osszák meg a közösségi médiában az oklevelükkel készült szelfijeiket, mert...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Még nem kaptátok meg a diplomátokat, mert nem szereztetek nyelvvizsgát? Új feltételekkel indul újra a diplomamentő program.  Tovább »

Új feltételekkel indul újra a diplomamentő program, a kormány azoknak nyújt segítséget, akik oklevelüket a nyelvvizsga hiánya miatt nem kapták meg -...  Tovább »

A munkaerőpiacon jelentős kereslet van a szakképzett munkaerő iránt, mondta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke pénteken a...  Tovább »

A 24 éves hallgató évekig titkolta, hogy egyetemen tanul, a családja pedig nem is sejtette, hogy épp a diplomaosztóra hívja meg őket.  Tovább »

"Először igenis szakmát kell tanulni, hiszen ma már az összes szakma keresett.  Tovább »

Diplomahamisítási botrányba bukhat bele Cristina Cifuentes, a madridi autonóm régió néppárti elnöke, miután helyi kormányzati szövetségese, az...  Tovább »

Az Eurostat adatai szerint 40 800 olyan 34 év alatti személy van Magyarországon, aki egykor járt egyetemre vagy főiskolára, de nem szerzett diplomát...  Tovább »

Első, második, harmadik ingyen diploma, ingyenes első tanév, többsávos finanszírozási rendszer – többek között ilyen ígéreteket tesznek az...  Tovább »

A Forbes magazin minden évben közzéteszi a világ leggazdagabb embereinek listáját.  Tovább »

Ha ebben a félévben diplomáztok és versenyeztetnétek a szakdolgozatotokat, ez a pályázat nektek való.  Tovább »

Az informatikai területen egyre nagyobb trend, hogy nem feltétlenül kell diploma ahhoz, hogy valaki jó pozícióból induljon a munkaerőpiacon.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X