Hatalmas a különbség a diplomás és az érettségivel nem rendelkező magyar férfiak várható élettartama között. Majdnem 14 év.  Tovább »

Ő volt az első, akinek a Facebook fontosabb volt a tanulásnál, de az egyetlen, akinek ez megérte.  Tovább »

Hogyan kalkulálhattok a pontokkal, ha alap- vagy osztatlan szakon tanulnátok tovább, de már van egy diplomátok? Íme, minden infó.  Tovább »

Több mint 27 ezer olyan egykori egyetemi, főiskolai hallgatót tart számon az Oktatási Hivatal, akik 2005 előtt kezdték meg tanulmányaikat, de még...  Tovább »

Valamelyik bölcsészképzésen szeretnétek továbbtanulni, de kíváncsiak vagytok, milyen fizetésekre számíthattok majd friss diplomásként? Utánajártunk.  Tovább »

A munkaerőpiacon a diploma határozottan előnyt jelent.  Tovább »

Évek óta az Egyesült Királyság és a skandináv országok a továbbtanulni vágyó magyarok legfontosabb célpontjai, bár a brit uniós kilépés, továbbá a...  Tovább »

Valamelyik műszaki szakra jelentkezés az egyik legjobb döntés, amit egy gimnazista hozhat. A jó állás és fizetés is garantálható.  Tovább »

Már érezhető a gazdaság élénkülése, így nem ok nélkül bízik a megkérdezettek többsége a fizetésemelésben – derül ki egy munkaerő-közvetítő cég...  Tovább »

Mi az a duális képzés? Miért érdemes ezt a képzési formát választani, hogyan működik a felvételi, és milyen szakok közül válogathattok?  Tovább »

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem vezeti a HVG műszaki képzésterületi rangsorát.  Tovább »

A QS körülnézett a világ egyetemein, melyik diplomájával lehet legkönnyebben elhelyezkedni.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Debreceni Egyetem vezeti a HVG jogi képzésterületi rangsorát.  Tovább »

A kijevi hatóságok szerint felső fokú végzettséget igazoló papírt ment vásárolni a krími határra az a két, orosz hadsereghez átállt ukrán katona...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X