Megjelent a HVG 2018-as felsőoktatási rangsora, a portfólió feltöltési határidőre figyelmezteti a pedagógusokat az Oktatási Hivatal, újraindul a...  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Szegedi Tudományegyetem és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem vezeti a HVG 2018-as felsőoktatási rangsorát.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szívesen tanulnátok még, de már mind a tizenkét államilag finanszírozott féléveteket elhasználtátok az egyetemen az alap- és a mesterdiploma...  Tovább »

Még az sem kizárt, hogy ezek a dolgok nagyon fognak hiányozni a felnőtt életből, sőt...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Több mint tízezer volt hallgató veszítheti el a diplomaszerzés lehetőségét, ha jövő szeptemberig nem adja le a szakdolgozatát, és nem államvizsgázik.  Tovább »

Az OECD-országok körében csak Olaszország és Mexikó áll Magyarország mögött a fiatal diplomások arányát tekintve – derül ki egy nemrégiben...  Tovább »

Egy online aukciós oldal 85 ezer dollárért (22 millió forintért) kínálta fel eladásra John F. Kennedy Jr.  Tovább »

Jövőre felvételiztek egyetemre vagy főiskolára?  Tovább »

A szellemi foglalkozásúaknál verhetetlenek a fővárosi bérek - derül ki a HVG összeállításából.  Tovább »

Be kell vezetni a kötelező angolérettségit, át kell szabni az államilag támogatott egyetemi-főiskolai tanulmányok és a hallgatói ösztöndíjak...  Tovább »

Legalább egy középfokú nyelvvizsgát kell megszerezni ahhoz, hogy diplomát kapjon az ember, 2020-tól pedig már az egyetemre se lehet majd bekerülni...  Tovább »

Tízévnyi tanulás után, 91 évesen vehette át diplomáját egy thaiföldi nő, személyesen a thai királytól.  Tovább »

Sokan elgondolkozhattatok már azon, hogy mi lesz a diploma után, sokan már tudhatjátok is, hogy ha megkapjátok az első munkátokat, rájöttök: soha...  Tovább »

A Párbeszéd Magyarországért kormányra kerülése esetén ingyenes első diplomát és 25 ezer új kollégiumi férőhelyet ígér a felsőoktatásban tanulók...  Tovább »

Három év múlva már csak az felvételizhet egyetemre, akinek lesz középfokú nyelvvizsgája.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X