Diplomahamisítási botrányba bukhat bele Cristina Cifuentes, a madridi autonóm régió néppárti elnöke, miután helyi kormányzati szövetségese, az...  Tovább »

Az Eurostat adatai szerint 40 800 olyan 34 év alatti személy van Magyarországon, aki egykor járt egyetemre vagy főiskolára, de nem szerzett diplomát...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Első, második, harmadik ingyen diploma, ingyenes első tanév, többsávos finanszírozási rendszer – többek között ilyen ígéreteket tesznek az...  Tovább »

A Forbes magazin minden évben közzéteszi a világ leggazdagabb embereinek listáját.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha ebben a félévben diplomáztok és versenyeztetnétek a szakdolgozatotokat, ez a pályázat nektek való.  Tovább »

Az informatikai területen egyre nagyobb trend, hogy nem feltétlenül kell diploma ahhoz, hogy valaki jó pozícióból induljon a munkaerőpiacon.  Tovább »

Az elmúlt hetekben 29 végrehajtónak szűnt meg a megbízatása, ők azért vesztették el az állásukat, mert nincs jogi diplomájuk, és az egyetemre sem...  Tovább »

Mennyi időtök van, hogy megszerezzétek a diplomátokat, hogy ne kelljen visszafizetni a képzésetek díját, ha állami ösztöndíjasként tanultok vagy...  Tovább »

Van már egy diplomátok és ismét alap- vagy osztatlan képzésre jelentkeznétek?  Tovább »

Túlzsúfolt orvos oktatók, alulfizetett kutatók, elmaradó órák - egyre súlyosabb válságjelek tapasztalhatóak az orvosképzésben is.  Tovább »

Jelentősen emelkedett a diplomázók száma az országban, több mint kétezerrel többen szereztek diplomát 2016-ban, mint 2010-ben.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Miskolci Egyetem jogi kara vezeti a jogi egyetemek 2018-as HVG-rangsorát - míg az ELTE a hallgatói kiválóság...  Tovább »

Megjelent a következő tanév hiányszakmáinak listája, újabb magyar egyetem képzése került fel egy nemzetközi felsőoktatási rangsorra, kiderült, miért...  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem bölcsészkara vezeti a HVG bölcsészettudományi kari rangsorát a hallgatói kiválóság alapján, míg a Pécsi...  Tovább »

Újabb PISA-eredményeket hoztak nyilvánosságra, visszakaphatják KRESZ-tanfolyamuk és -vizsgájuk árát a 20 év alattiak, két ELTE-kar vezeti a HVG...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X