Csökken azok száma, akik nyelvvizsga hiányában nem szerzik meg felsőoktatási oklevelüket - mondta az Oktatási Hivatal (OH) felsőoktatási...  Tovább »

Csaknem 12 ezer diploma ragadt bent az egyetemeken és főiskolákon 2016-ban azért, mert hiányzott az oklevél kiadásához szükséges nyelvvizsga - írja...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Összesen 6363 diploma megszerzését segítették a Diplomamentő program költségvetési finanszírozású nyelvi képzései, a kormány további lépéseket...  Tovább »

Sokakat érintő, mégis kevésszer feltett kérdésekre kerestük a válaszokat.  Tovább »

hirdetés

Az államtitkárság egy "nagytakarítás" keretében kisöpri azokat a hallgatókat, akik valójában már feladták tanulmányaikat, de erről nem nyilatkoztak.  Tovább »

Aggódsz, hogy későn fejezed be az egyetemet? Akkor ez a cikk neked íródott.  Tovább »

CTV Calgary szerint ez a második alkalom, hogy a vakvezető kutya tiszteletbeli diplomát szerzett a Calgary-i Egyetemen.  Tovább »

Javultak az iskolázottsági mutatók Magyarországon a 2011-es népszámlálás és a tavaly októberi mikrocenzus között - közölte a Központi Statisztikai...  Tovább »

A jövő elitjének nem csak a fizetés, de a leendő munkaadó értékei és jövőképe is fontos.  Tovább »

Az Együtt négy pontból álló felsőoktatási programot jelentett be, amely teljesen ingyenessé tenné az első diploma megszerzését.  Tovább »

Mostohaapja nem hitt benne, ő mégis diplomát szerzett.  Tovább »

Hatalmas a különbség a diplomás és az érettségivel nem rendelkező magyar férfiak várható élettartama között. Majdnem 14 év.  Tovább »

Ő volt az első, akinek a Facebook fontosabb volt a tanulásnál, de az egyetlen, akinek ez megérte.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X