Mennyit keres egy szociológia vagy egy kommunikáció- és médiatudomány szakos pályakezdő?  Tovább »

Egyre több japán orvosi egyetemen kerülnek hátrányos helyzetbe a felvételi vizsgára jelentkező nők egy felmérés szerint - figyelmeztetett Sibajama...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen átlagbérre számíthatnak a gazdasági szakokat végzett diplomások?  Tovább »

Milyen átlagbérre számíthatnak a műszaki szakokat végzett diplomások?  Tovább »

hirdetés

Nem mindegy, hogy milyen nyelvvizsgát szereztek, ugyanis nem minden típust fogadnak el a diplomához.  Tovább »

Szívesen tanulnátok még, de már mind a tizenkét államilag finanszírozott féléveteket elhasználtátok az egyetemen az alap- és a mesterdiploma...  Tovább »

Meghirdették a felsőoktatásban végzettek számára szükséges nyelvvizsga megszerzését segítő újabb diplomamentő programot. Hogyan kell jelentkezni?  Tovább »

Meghirdették a felsőoktatásban végzettek számára szükséges nyelvvizsga megszerzését segítő újabb diplomamentő programot.  Tovább »

Szeptemberben indítják a Diplomamentő II programot, pénteken az ofa.hu a pályázat felhívását is közölte.  Tovább »

Mennyi idő alatt kell diplomát szereznetek, ha elkezdtetek egy szakot államilag támogatott formában? Mi a végső határidő?  Tovább »

Szeptemberben indulnak a Diplomamentő II program ingyenes nyelvtanfolyamai. De mikor lehet jelentkezni? Olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Szívesen tanulnátok még, de már mind a tizenkét államilag finanszírozott féléveteket elhasználtátok az egyetemen az alap- és a mesterdiploma...  Tovább »

A rendszerváltás óta hatszorosára ugrott a diplomások aránya, de a falvakban továbbra is nagyon kevés főiskolát, egyetemet végzett ember van...  Tovább »

Mi történik, ha sikeresen abszolváltok, leteszitek a záróvizsgát is, de nyelvvizsgátok még nincs?  Tovább »

Pótzáróvizsga-időszak zajlik az ország több egyetemén augusztus 27-31 között.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X