A köznevelési helyettes államtitkárnak és a szakképzési helyettes államtitkárnak is küldött levelet a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ), szerintük...  Tovább »

„Harmincnégy éve tanítok, és ott vagyok a pedagógus I-es kategóriában, és nincs meg a pedagógus II-es minősítésem” - mondta az ATV-nek egy...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem igaz, hogy a pedagógus szakszervezetek kérték, hogy az évekkel ezelőtt beígért béremelés utolsó, ötödik lépcsője differenciált legyen - így...  Tovább »

Már az apróhirdetési oldalakon, például a Vaterán és a Jófogáson is egymást érik az iskolai álláshirdetések, sok tantestületből ugyanis még...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az általános iskola évfolyamainak növelését nem utasítja el a PSZ, se a Tanítanék, de a kormány mostani bejelentésével nem értenek egyet.  Tovább »

Az államtitkárral ellentétben a Pedagógusok Szakszervezete nem érzi, hogy vonzóbbá vált volna a tanári pálya.  Tovább »

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) a legújabb PISA-felmérés eredményei alapján igazolva látja azt a korábbi álláspontját, hogy mindaddig, ameddig...  Tovább »

A Pedagógusok Szakszervezetének elnöke szerint elinflálódik a pedagógusok bére, hiába a fizetésemelés.  Tovább »

Palkovics László az ATV reggeli műsorának vendége volt, beszélt államilag finanszírozott nyári táborokról, és azt is megtudhattuk, miért jelent...  Tovább »

Az Nemzeti Pedagógus Kar elnöke a Kossuth Rádióban beszélt a Köznevelési Kerekasztal tegnapi üléséről.  Tovább »

Hat vidéki városban lesz demonstráció, a két nagy szakszervezet is beszállt a szervezésbe.  Tovább »

A külföldi sajtó is foglalkozott a tegnapi sztrájkkal.  Tovább »

A Pedagógusok Sztrájkbizottsága egész napos, országos munkabeszüntetést szervezett mára.  Tovább »

Hosszú évek után először sztrájkolnak országosan a pedagógusok holnap.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X