Hét magyar egyetem került fel a londoni székhelyű Times Higher Education (THE) most publikált világrangsorába, köztük a legjobban a Semmelweis...  Tovább »

Az Európai Unió mesterséges intelligenciával (Artifical Intelligence, AI) összefüggő kutatási és innovációs pályázatát hét pályázó közül az AI4EU...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyelvvizsgára készültök, de szükségetek lenne még egy kis plusz gyakorlásra?  Tovább »

Nyilvánosságra hozták az Academic Ranking of World Universities listát, ismertebb nevén az ARWU-rangsort.  Tovább »

hirdetés

A nyár utolsó hónapja a pótfelvételi mellett a gólyatáboroké. Lássuk, hogy egyes fővárosi egyetemek hol tartják gólyatáboraikat.  Tovább »

Majdnem 416 pont - ennyi volt a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) alapképzéseire felvett, állami ösztöndíjas hallgatók...  Tovább »

A BME immáron negyedik alkalommal indította el nagy sikerrel a Gyerekegyetemet, amelyen a tanulók élményszerűen ismerkedhetnek meg a műszaki és...  Tovább »

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem tetőteraszán bukkant fel egy kacsacsalád.  Tovább »

Hét magyar egyetem került be a feltörekvő országokat vizsgáló egyik egyetemi rangsorba, a Semmelweis Egyetem (SE) a 61.  Tovább »

Magyar győzelemmel zárult az amerikai nemzetközi jogi-szoftverfejlesztő verseny, a Global Legal Hackathon - közölte a Budapesti Műszaki és...  Tovább »

Hetedik alkalommal rendezték meg a Lányok Napját a BME-n, amelyhez öt kar csatlakozott.  Tovább »

A rendőrség is nyomozott a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) mosdójában feltűnő kukkoló ügyében - írja a Bors.  Tovább »

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem „E” épületének egyik vécéjében az alábbi figyelmeztetés fogadja a hallgatókat - írja a 444.  Tovább »

Előfordult, hogy a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki Karán a Hallgatói Tanács HÖK elnöke nettó 3000 forintos órabérért...  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, de szükségetek lenne még egy kis plusz gyakorlásra?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X