Közoktatás Eduline

Ő lehet a világ legmagányosabb diákja

Elolvasom

A tízéves Aron Anderson kissé magányos, viszont mindig osztályelső, több személyes figyelmet kap az iskolában, mint a legdrágább magánintézményekben, a tanulás igen borsos költségeit azonban az önkormányzat állja számára. Ismerjétek meg a világ legmagányosabb diákját!

Felsőoktatás Eduline

Sziget 2011: ezeket a programokat kár lenne kihagynod

Elolvasom

Az elején egy Prince-koncert, a végén két nap alvás. Közben zene rogyásig, plusz sátorcövekekben botorkáló nyughatatlan lelkek és pálinkaházak felé igyekvő külföldiek – valamint egy csomó program, ami kifejezetten az egyetemistáknak és a pályaválasztás előtt állóknak szól. Augusztus 10-én kezdődik a Sziget.

Közoktatás Edupress

Lengyel csapat nyerte a GE ökoversenyét

Elolvasom

A Varsói Műszaki Egyetem csapata öngerjesztő kombinált hő- és áramfejlesztő rendszerével nyerte meg a GE Energy Ecomagination Challenge "Hogyan teheted zöldebbé az egyetemedet" versenyét. Az augusztus 13-i díjkiosztón második helyezett lett a francia és harmadik a brit csapat. A Magyarországot képviselő két egyetem, a Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem (BME), valamint a Szent István Egyetem (SZIE) nem jutott be a döntőbe.

Közoktatás Eduline

Új programhelyszín a Szigeten: A38 Színpad

Elolvasom

Az A38 Színpad az immáron öt éve töretlen sikerrel működő, pesti körökben csak ’a hajó’-nak nevezett fővárosi klub szervezői által összeállított programmal jelentkezik a fesztiválon. Az A38 olyan hazai és nemzetközi zenekarokat hívtott meg a Szigetre, akik "a hajó" ízlésvilágának megfelelnek, és akik közül többen már sikeres koncertet adtak náluk.

1 2