szerző:
Eduline

Lesz pár érdekes program a Szigeten hétvégén is, amit kár lenne kihagyni. Ha egy kis bulira vágytok, akkor ne késlekedjetek, hiszen még mindig lehet jegyeket venni.

©

Péntek

Az esti nagykoncert Kasabian lesz, amit mindenki nagyon vár már, azonban az előtte fellépő Pj Harvey is érdekes színfolt lesz a fesztivál életében.

19.30: Pj Harvey (Nagyszínpad)

21.30: Kasabian (Nagyszínpad)

Azonban nem csak a Nagyszínpadon lesznek jó koncertek. 22.00-kor Punnany Massif koncertre mehettek az A38 sátorba. Illetve 15.00-tól Tudósok, és 19.15-től Cloud9+, majd 21.30-tól Wellhello lesz a Volt Fesztivál Színpadon.

©

Szombat

A szombati programot is nagyon várják már a fesztiválózók, hiszen az esti nagykoncert Macklemore lesz, azonban szombaton egy újabb magyar érdekeltségű koncert is lesz, hiszena Halott Pénz nyitja az azapi nagyszínpados programokat.

16.00: Halott Pénz (Nagyszínpad)

21.30: Macklemore (Nagyszínpad)

Vasárnap

Vasárnap többek között a Hurts (19.30) lép fel a Nagyszínpadon, valamint az esti koncert a The Chainsmokers lesz 21.30-tól.

©

Egész hétvégén

A Cirque du Sziget A Rómeó és Júliát nézhetitek meg, a Baross Imre Artistaképző Intézet Előadó-Művészeti Szakgimnázium tanulóinak előadásában, 14.00-kor. Nem elhanyagolható, hogy ha több napra mentek minden reggel egy kis mozgással nyithattok a Színház- és Táncsátor szabadtéri részén, 10.00-11.30-ig. Van még, sétáló utcaszínház előadás és Vándor Vursli is, ahol különböző vicces játékokat próbálhattok ki a koncertek között.