szerző:
Eduline

Eljött a fesztiválszezon, lássuk, mit hoz a 2018. Íme, az idei Sziget Fesztivál legnagyobb nevei.

©

Ha még nem vettétek meg a bérleteteket vagy a jegyetket az idei Szigetre, de gondolkoztok rajta, akkor itt egy kis kedvcsináló.

Idén fellép a manapság legtöbbre tartott rapper, Kendrick Lamar, ott lesz az első szólólemezét nemrég megjelentető volt Oasis-frontember, Liam Gallagher, továbbá az egyik legnépszerűbb svéd énekesnő, Lykke Li, és eljön Budapestre a brit gitárzenekarok újabb generációját sikerrel képviselő Wolf Alice is.

További nagy név: Mumford & Sons, a Balaton Soundon már fellépett Kygo, a tavalyi fellépését lemondó Clean Bandit, visszatér a dán MØ, először jön a több nagy slágerben is hallható svéd popénekesnő, Zara Larsson, továbbá a nagyszerű francia La Femme, miközben nem lehet kihagyni persze Parov Stelart és a Bastille-t sem. 

Nem utolsósorban idén jön az Arctic Monkeys is az Óbudai-szigetre.

Még több újítással jön az idei EFOTT: vegán ételek is lesznek a fesztiválom

Nyár, fesztiválszezon, sör... és jóga?? Igen, létezik egy mozgásforma, amit az EFOTT fesztivál július 10-16. között vezeti be a mindennapokba, illetve idén először vegán étkek is terítékre kerülnek Velencén. Mi is az a sörjóga? A mozgásforma alkohollal történő ötvözése során jógamozdulatokat egészítenek ki sörkortyolgatással, így párosítva a kellemest a hasznossal.