Közoktatás Eduline

A száz legjobb gimnázium és szakközépiskola: itt a lista az OKTV-döntősökről

Elolvasom

A budapesti Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnázium, az ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium, a szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium, a veszprémi Lovassy László Gimnázium, valamint az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium diákjai szerzik a legtöbb döntős helyezést az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen, az OKTV-n - derül ki a HVG rangsor - Középiskolai 2014 adataiból.

Közoktatás Eduline

2014-es középiskolai rangsor: itt a lista a matekérettségi eredményeiről

Elolvasom

A budapesti Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnázium, az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium, a Szent István Gimnázium, az ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium és a békásmegyeri Veres Péter Gimnázium diákjai szerzik a legtöbb pontot a matekérettségin - derül ki a HVG rangsor - Középiskola 2014 adataiból.

Közoktatás Eduline

Itt a friss rangsor: az öt legjobb vidéki gimnázium

Elolvasom

Három budapesti gimnázium vezeti a HVG 2014-es középiskolai rangsorát - de milyen eredményeket értek el a vidéki intézmények? Melyik gimnázium vagy szakközépiskola diákjai szerzik a legtöbb pontot az érettségin, jutnak be a legjobb egyetemi-főiskolai karokra, happolják el a dobogós helyezéseket a tanulmányi versenyeken? Íme, a legjobb vidéki középiskolák listája.

Felsőoktatás Eduline

A hét hírei: a legjobb középiskoláktól a 2014-es ponthatárokig

Elolvasom

2014-ben is marad a központi ponthatár a 16 népszerű szakon: megnéztük, mire számíthatnak a felvételizők, ha kommunikáció, gazdálkodási és menedzsment vagy andragógia képzésre szeretnének bekerülni. Bemutattuk a HVG hamarosan megjelenő középiskolai rangsorának legjobbjait. Utánajártunk, hogyan mehettek színházba akár már 500 forintért, és összefoglaltuk a skót felsőoktatással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat is. A hét hírei és cikkei.

Közoktatás Eduline

Középiskolai rangsor: az öt legjobb gyakorlóiskola

Elolvasom

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem gimnáziumai vezetik a HVG gyakorlóiskolai rangsorát, de az öt legjobb közé került a Nyugat-magyarországi Egyetem és a Debreceni Egyetem egy-egy gyakorlóiskolája is. Hamarosan megjelenik a HVG kiadványa a 100 legjobb gimnáziumról és szakközépiskoláról, ebből szemezgetünk a következő napokban.

Közoktatás Szabó Fruzsina

Friss középiskolai rangsor: idén is taroltak a fővárosi gimnáziumok

Elolvasom

Megjelentette a magyarországi középiskolák eredményességi mutatóit a Köznevelés című oktatási szaklap - idén a továbbtanulási eredmények alapján is rangsorolták az intézményeket. A gimnáziumi listát az ELTE Radnóti Miklós Gimnáziuma, a Fazekas Mihály Gimnázium és az Eötvös József Gimnázium vezeti, a szakközépiskolák közül a budapesti Puskás Tivadar Technikum, a váci Boronkay György Középiskola és a Károlyi Mihály Szakközépiskola érte el a legjobb eredményt.

1 2 3