Felnőttképzés Eduline

Ennyi csúszópénzt kért a jogosítványért egy oktató - 8 ezer volt a rutinvizsga

Elolvasom

A Fővárosi Bíróság első fokú, nem jogerős ítéletében kedden 2 év börtönbüntetésre, 3 év közügyektől és 3 év gépjárművezető-oktatói tevékenységtől való eltiltásra ítélt, továbbá 153 ezer forint megfizetésre kötelezett egy gépjárművezető-oktatót, aki a vád szerint a sikeres vizsga letételéért pénzt kért tanítványaitól.

Felnőttképzés Eduline

Mégsem szerezhetünk otthonról jogosítványt

Elolvasom

A Fidesz képviselőcsoportjának vezetője és három frakciótársa azt kezdeményezi, hogy a kormány javaslatától eltérően mégse lehessen elektronikus távoktatás útján elsajátítani a jogosítvány megszerzéséhez szükséges közlekedési alapismereteket.

Felnőttképzés Eduline

Hogyan szerezhetsz otthonról jogosítványt?

Elolvasom

A jövőben távoktatás útján is el lehetne sajátítani a jogosítvány megszerzéséhez szükséges közlekedési alapismereteket - egyebek mellett ezt tartalmazza a Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter által a parlamentnek pénteken benyújtott, egyes közlekedési tárgyú törvények módosításáról szóló javaslat.

Közoktatás Edupress

Elsősegély-ismereti versenyt hirdettek általános- és középiskolásoknak

Elolvasom

Hatodik alkalommal rendezik meg az Országos Elsősegély-ismereti Versenyt általános- és középiskolásoknak. Felmérések szerint ugyanis a magyar felnőtt lakosság kevesebb, mint egy százaléka lenne képes segíteni bajbajutott embertársán, ha annak elsősegélyre lenne szüksége. A Magyar Mentőszolgálat, a Házipatika.com és a sanofi-aventis/Chinoin szeretné elérni, hogy a következő generáció esetében az elsősegély-ismeret az alapműveltség részét képezze. A 10 és 18 év közötti versenyzőkből álló háromfős csapatok február 9-ig küldhetik vissza az első internetes forduló megoldásait.

1
4 5 6 7 8 9 10