Felnőttképzés Eduline

350-460 ezer forint fizetést kapnak pályakezdőként azok, akik ilyen képzéseket végeznek

Elolvasom

Egyre népszerűbbek a néhány hónapos, intenzív és gyakorlatorientált, szoftverfejlesztő szakmát adó tanfolyamok, a coding bootcampek. Ezek egy része nemcsak a programozó képzést, de végzett hallgatói elhelyezkedését is biztosítja hazai és külföldi informatikai cégeknél. Ráadásul garantált, akár minimum bruttó 350 ezer forintos kezdő fizetésért, ami megegyezik az egyetemet végzett, friss diplomás szoftverfejlesztők munkabérével.

Felnőttképzés Eduline

Nem kell hozzá diploma, a kezdőfizetés legalább 220 ezer forint: négy hónap alatt új szakma?

Elolvasom

Ének-zene tanár, közgazdász, katona, jogász, építészmérnök, sőt fogtechnikus is tanult már náluk, mindannyiukból programozó lett - rövid, intenzív képzések elindításával reagált az egyre komolyabb informatikushiányra a Green Fox Academy, amelynek alapítói saját bőrükön érezték, hogy túl kevés a programozó a munkaerőpiacon. De vajon hogyan lehet négy hónap alatt programozóvá válni, és milyen lehetőségeik vannak a frissen végzetteknek? Zakar-Kovács Evelint, a Green Fox Academy marketing- és kommunikációs vezetőjét kérdeztük.

Felnőttképzés Eduline

Ezek a friss diplomások 350 ezer forintos fizetést visznek haza

Elolvasom

Majdnem 350 ezer forint kezdő átlagfizetésre számíthatnak a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Karán végzett informatikusok, ez derült ki az Educatio Nonprofit Kft. jelentéséből, amelyet az állami adatbázisok diplomáspálya-követési célú integrációjáról készített a közelmúltban - írja a Napi Gazdaság.

Felsőoktatás Eduline

Holnap indul a HVG Állásbörze

Elolvasom

Állást vagy gyakornoki pozíciót keresel? Szeretnéd megtudni, milyen lehetőségek várnak majd rád az egyetem vagy a főiskola elvégzése után? Vagy még nem is döntötted el, merre tovább? Holnap indul a kétnapos HVG Állásbörze, ahol nemcsak az aktuális állásajánlatokat ismerheted meg, de tanácsot kérhetsz karrierszakértőktől, grafológusoktól és nyelvtanároktól is.