Felnőttképzés MTI

A legfrissebb kutatásból kiderül, hogy melyik készséget értékelik legtöbbre a munkaadók

Elolvasom

Minden ágazatban a kommunikációs és a problémamegoldó készséget értékelik legtöbbre a munkaadók, emellett a meghirdetett állások négyötödénél az angol nyelv ismeretét is megkövetelik a szakképesítésen és a szakmai tapasztalaton felül - derült ki az International Business School (IBS) és Profession.hu internetes portál közös felméréséből.

Felnőttképzés Eduline

Pályakezdőként az autóiparban? Mutatjuk a lehetőségeket

Elolvasom

Milyen lehetőségek várnak a pályakezdőkre az autóipari vállalatoknál? El lehet-e helyezkedni angol- vagy némettudás nélkül? Milyen gyakornoki programok közül lehet választani, és van-e esélyetek az autóiparban, ha nem műszaki, hanem bölcsész-, gazdasági, informatikai vagy éppen orvosi diplomát szereztetek?

Felnőttképzés MTI

Virtuális állásbörzét tart az ELTE

Elolvasom

Virtuális állásbörzét rendez az ELTE november 11. és 13. között: az intézmény platformján ötvennél több munkáltató hirdeti meg a fiatal egyetemistákat megcélzó pozícióit, köztük az ország vezető tanácsadó, kereskedelmi és innovációs társaságai.

Felnőttképzés Eduline

Mi vár a pályakezdőkre a következő hónapokban? Megdöbbentő adatok

Elolvasom

Már a tizenötödik önéletrajzot külditek el, de még egyetlen cég vagy intézmény sem jelzett vissza? Nem vagytok egyedül. A diplomás-pályakövetési rendszer 2013-as tanulmánya megdöbbentő adatokat tartalmaz: van olyan friss diplomás, akinek 46 önéletrajzot és motivációs levelet kell elküldenie ahhoz, hogy összejöjjön négy-öt állásinterjú.

1 2 3 4