Itt tartják az idei gólyatáborokat: megvannak az infók a helyszínekről és a dátumokról

Számos egyetem közzétett minden fontos infót az idei gólyatáborairól. Hamarosan már jelentkezni is lehet.

Forrás: Shutterstock

A BME Villamosmérnöki és Informatikai Karának gólyatábora augusztus 16. és 20. között lesz, de arról egyelőre nem írnak a kari honlapon, hol. Az egyetem Építészmérnöki karára felvettek augusztus 16. és 19. között az egyetem balatonlellei táborába mehetnek. A gépészkari tábort 21. és 24. között rendezi Budapesten.

hirdetés
hirdetés

Az ELTE jogi karán már évek óta orientációs napokat tartanak, erre szeptember 4-6. várják a gólyákat az Egyetem téri épületbe. A bölcsészek idén is Zánkára mennek, méghozzá augusztus utolsó napjaiban. Az összes ELTE-gólyatábort megtaláljátok az egyetem oldalán.

A Szegedi Tudományegyetem hetedik alkalommal rendez összegyetemi gólyatábort szeptember 7-8-9., amire feltehetően a városban kerül sor, de természetesen kari táborokra is sor kerül még augusztusban, amikről bővebben erre tájékozódhattok.

A Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzata két turnusban szervez gólyatábort az egyetemi karok számára a campus területén. A részletes programokat a gólyatábor Facebook-eseményénél találjátok.

A Corvinus közgázos gólyái augusztus 1-től regisztrálhatnak a 21-25 között megrendezésre kerülő gólyatáborra.

A Pannon Egyetem gólyatáborát Zánkán rendezik augusztus végén, a Széchenyi István Egyetem gólyatáborairól pedig itt találjátok meg a legfrissebb információkat.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X