Az emberi erőforrások minisztere a vonatkozó dokumentumok beérkezése után dönt a Debreceni Egyetem (DE) és a Károly Róbert Főiskola integrációjáról...  Tovább »

Az ország legnagyobb felsőoktatási intézménye jöhet létre, ha a Debreceni Egyetembe (DE) integrálódik a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola; az...  Tovább »

Nyáron egyesülhet a Debreceni Egyetem és a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola, erre azonban még a fenntartónak is rá kell bólintania.  Tovább »

Több tízezren tüntettek a tanárok fizetésemeléséért és az oktatásban dolgozók jobb munkakörülményeiért Rio de Janeiróban hétfő este.  Tovább »

A végzős hallgatók ötödének tartja vissza a diplomáját a Debreceni Egyetem a nyelvvizsga hiánya miatt – mondta a...  Tovább »

Továbbra is a debreceni a legnépszerűbb vidéki egyetem - jelentette ki Debreceni Egyetem (DE) általános...  Tovább »

Pályakövetési sorozatunkban bemutattuk a különböző képzési területeken végzettek elhelyezkedési esélyeit, most pedig annak járunk utána, milyen...  Tovább »

Megjelent a 2013-as felvételi tájékoztató, benne az egyetemekre és főiskolákra felvehető létszámmal - a 240-es...  Tovább »

Letartóztatta a spanyol rendőrség azt a 21 férfit, aki a gyanú szerint fel akarta robbantani a Palma de Mallorca-i...  Tovább »

Jegyirodát nyit a Debreceni Egyetemen (DE) az Airport Debrecen Kft.  Tovább »

Nem találtak robbanóeszközt a Debreceni Egyetem főépületében, amelyet robbantással fenyegetett egy ismeretlen kedd...  Tovább »

Robbantással fenyegették meg kedd délután a Debreceni Egyetem főépületét, emiatt a rendőrség megkezdte az épület...  Tovább »

A Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzata (DE-HÖK) a diákok által a nem teljesített kreditek után befizetett...  Tovább »

A budapesti Közép-európai Egyetem (CEU) fennállásának 20.  Tovább »

Tűhegynyi nyíláson át, mégis a legszebb oldaláról kapják lencsevégre mindennapjaikat egy brazil nyomornegyedben működő fotósiskola diákjai: a hét...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X