Eddig nem érte retorzió a Vlagyimir Putyin egyetemi díszpolgári címe elleni tiltakozás miatt - mondta a Népszavának Fábián István tanszékvezető, a...  Tovább »

Hiába tiltakozik több tanszék, hallgatók és oktatók az ellen, hogy a Debreceni Egyetem díszpolgári címmel tüntesse ki Vlagyimir Putyin orosz...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Lemondott a professor emeritus címéről Vajda Mihály filozófus, Facebook-oldalán azt közölte, semmilyen kapcsolatot nem szeretne fenntartani egy...  Tovább »

A Vlagyimir Putyint díszpolgárnak kinevező Debreceni Egyetem törli a kritikus kommenteket a Facebook-oldaláról - írja az Index.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Újabb lépésre szánták el magukat az egyetem Facebook-oldalának szerkesztői, és kikapcsolták a hivatalos értékelést az oldalon - írja a hvg.hu.  Tovább »

Hétvége óta záporoznak az 1 csillagos értékelések a Debreceni Egyetemi Facebook-oldalára, miután kiderült, hogy az intézmény szenátusa díszpolgári...  Tovább »

Tanszergyűjtő akcióhoz csatlakozhatnak a Debreceni Egyetem gólyái. Így kell bebizonyítani, hogy a gólyatábor nem csak a buliról szól.  Tovább »

Számos egyetem közzétett minden fontos infót az idei gólyatáborairól. Hamarosan már jelentkezni is lehet.  Tovább »

A Debreceni Egyetem (DE) megőrizte helyét a vezető hazai felsőoktatási intézmények között; a felvételizők döntése alapján országosan továbbra is a...  Tovább »

Megnéztük, tavaly hány pontra volt szükség az osztatlan tanári szakok esetében államilag finanszírozott formában.  Tovább »

"Kötelező" olvasmányt adna New York lakóinak a metropolisz polgármestere: az Egy könyv, egy New York elnevezésű olvasásnépszerűsítő akcióban a...  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a 2017-es felsőoktatási felvételire.  Tovább »

Nem minden egyetem tart őszi szünetet, és olyan is van, ahol nem így hívják, de attól még tovább aludhattok egy hétig.  Tovább »

Szerintük az olimpia rendezésére szánt költségeket az oktatásra is lehetett volna fordítani.  Tovább »

Nem jött össze, hogy megnevezze Brazília fővárosát.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X