Maláriás az a 20 éves nigériai férfi, akit magas lázzal vittek be hétfőn a mentők a debreceni Kenézy kórházba - közölte az intézmény szóvivője...  Tovább »

Megnyugtatóak az eredményei azoknak az egészségügyi szűréseknek, amelyeket az az ebolafertőzött Nigériából érkező...  Tovább »

710 jelentkező közül 551-en jutottak be a Debreceni Egyetemre az idei pótfelvételin - közölte az egyetem az eduline-nal.  Tovább »

A Debreceni Egyetemen az afrikai országokból érkező hallgatókat érintő esetleges hatósági intézkedések esetén is biztosítanák, hogy mindenki...  Tovább »

Az általános orvosi szak volt a legnépszerűbb a 2014-es általános felvételi eljárásban a Debreceni Egyetemen, ahová az idén 6290 hallgatót vettek...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a diplomás-pályakövetési rendszer 2013-as adatait, új sorozatunkban annak járunk utána, milyen nettó átlagfizetésre...  Tovább »

Mi az a sárgulás? Milyen lett volna a főépület, ha az eredeti tervek szerint építették volna meg? Hova jár az ország egyik legidősebb hallgatója?  Tovább »

Az emberi erőforrások minisztere a vonatkozó dokumentumok beérkezése után dönt a Debreceni Egyetem (DE) és a Károly Róbert Főiskola integrációjáról...  Tovább »

Az ország legnagyobb felsőoktatási intézménye jöhet létre, ha a Debreceni Egyetembe (DE) integrálódik a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola; az...  Tovább »

Nyáron egyesülhet a Debreceni Egyetem és a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola, erre azonban még a fenntartónak is rá kell bólintania.  Tovább »

Több tízezren tüntettek a tanárok fizetésemeléséért és az oktatásban dolgozók jobb munkakörülményeiért Rio de Janeiróban hétfő este.  Tovább »

A végzős hallgatók ötödének tartja vissza a diplomáját a Debreceni Egyetem a nyelvvizsga hiánya miatt – mondta a...  Tovább »

Továbbra is a debreceni a legnépszerűbb vidéki egyetem - jelentette ki Debreceni Egyetem (DE) általános...  Tovább »

Pályakövetési sorozatunkban bemutattuk a különböző képzési területeken végzettek elhelyezkedési esélyeit, most pedig annak járunk utána, milyen...  Tovább »

Megjelent a 2013-as felvételi tájékoztató, benne az egyetemekre és főiskolákra felvehető létszámmal - a 240-es...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X