Számos egyetem közzétett minden fontos infót az idei gólyatáborairól. Hamarosan már jelentkezni is lehet.  Tovább »

A Debreceni Egyetem (DE) megőrizte helyét a vezető hazai felsőoktatási intézmények között; a felvételizők döntése alapján országosan továbbra is a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Megnéztük, tavaly hány pontra volt szükség az osztatlan tanári szakok esetében államilag finanszírozott formában.  Tovább »

"Kötelező" olvasmányt adna New York lakóinak a metropolisz polgármestere: az Egy könyv, egy New York elnevezésű olvasásnépszerűsítő akcióban a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Február 15-ig jelentkezhettek a 2017-es felsőoktatási felvételire.  Tovább »

Nem minden egyetem tart őszi szünetet, és olyan is van, ahol nem így hívják, de attól még tovább aludhattok egy hétig.  Tovább »

Szerintük az olimpia rendezésére szánt költségeket az oktatásra is lehetett volna fordítani.  Tovább »

Nem jött össze, hogy megnevezze Brazília fővárosát.  Tovább »

A Debreceni Egyetem (DE) Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kara hat szakot hirdetett meg új gyakorlatorientált formában -...  Tovább »

A Debreceni Egyetemen alapítja meg európai központját az indiai Ajurvéda Akadémia - jelentette be Szilvássy Zoltán rektor a Debreceni Egyetemen...  Tovább »

Befejeződött az első egyetemi juhászkurzus Debrecenben, a tanfolyam résztvevői a három hónapos képzést követően csütörtökön adtak számot tudásukról...  Tovább »

Nyolcvan év után felújították a Debreceni Egyetem főépületének hatalmas üvegtetejét.  Tovább »

Az Ebola-járvány terjedésére tekintettel arra kérik a Debreceni Egyetemen (DE) tanuló afrikai diákokat, hogy a közelgő őszi, illetve téli szünetben...  Tovább »

Debrecenben hozzák létre az első európai ajurvéda tanszéket, az erről szóló megállapodást szerdán írták alá a Debreceni Egyetem (DE) és az indiai...  Tovább »

Minden hallgató tudja, mit kell tennie, ha Ebola-gyanús tüneteket észlel magán, az Ebola-láz által érintett országokból érkező diákok...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X