Hét magyar egyetem került be a feltörekvő országokat vizsgáló egyik egyetemi rangsorba, a Semmelweis Egyetem (SE) a 61.  Tovább »

Különleges felvonulással búcsúztak a Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Középiskolájának és Kollégiumának végzős diákjai.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Két százalékkal emelkedett az első helyes jelentkezések száma a Debreceni Egyetemen (DE), 8804 felvételiző jelölte meg az intézmény valamelyik...  Tovább »

Ismeritek a Debreceni Egyetem történetét? Tudjátok, hogy milyen eseményeket tartottak a főépület díszudvarában? Vagy hogy kik tanultak Debrecenben?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Milyen az élet egyetemistaként Debrecenben?  Tovább »

Továbbra is vonakodik a Debreceni Egyetem attól, hogy etikai eljárást indítson a rektor ellen azért, amiért Szilvássy Zoltán szerencsétlen...  Tovább »

Eljárás indult a Debreceni Egyetem ellen, mert letiltott a Facebookon egy hallgatót, akinek nem tetszett Putyin díszpolgári címe - írja a 444.hu.  Tovább »

A Semmelweis Egyetem, a debreceni, szegedi és a pécsi egyetem is felkerült a Times Higher Education (THE) tematikus felsőoktatási világrangsorára.  Tovább »

A Debreceni Egyetem vezetése a szenátuson keresztül "látszólag betartja a demokratikus döntéshozatal szabályait, a valóságban azonban nem képviseli...  Tovább »

Eddig nem érte retorzió a Vlagyimir Putyin egyetemi díszpolgári címe elleni tiltakozás miatt - mondta a Népszavának Fábián István tanszékvezető, a...  Tovább »

Hiába tiltakozik több tanszék, hallgatók és oktatók az ellen, hogy a Debreceni Egyetem díszpolgári címmel tüntesse ki Vlagyimir Putyin orosz...  Tovább »

Lemondott a professor emeritus címéről Vajda Mihály filozófus, Facebook-oldalán azt közölte, semmilyen kapcsolatot nem szeretne fenntartani egy...  Tovább »

A Vlagyimir Putyint díszpolgárnak kinevező Debreceni Egyetem törli a kritikus kommenteket a Facebook-oldaláról - írja az Index.  Tovább »

Újabb lépésre szánták el magukat az egyetem Facebook-oldalának szerkesztői, és kikapcsolták a hivatalos értékelést az oldalon - írja a hvg.hu.  Tovább »

Hétvége óta záporoznak az 1 csillagos értékelések a Debreceni Egyetemi Facebook-oldalára, miután kiderült, hogy az intézmény szenátusa díszpolgári...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés