Az Ebola-járvány terjedésére tekintettel arra kérik a Debreceni Egyetemen (DE) tanuló afrikai diákokat, hogy a közelgő őszi, illetve téli szünetben...  Tovább »

Debrecenben hozzák létre az első európai ajurvéda tanszéket, az erről szóló megállapodást szerdán írták alá a Debreceni Egyetem (DE) és az indiai...  Tovább »

Minden hallgató tudja, mit kell tennie, ha Ebola-gyanús tüneteket észlel magán, az Ebola-láz által érintett országokból érkező diákok...  Tovább »

Maláriás az a 20 éves nigériai férfi, akit magas lázzal vittek be hétfőn a mentők a debreceni Kenézy kórházba - közölte az intézmény szóvivője...  Tovább »

(x)

Ne csak álmodozz a csillagokról, érd is el őket!

Annak idején komolyan elgondolkodtam az űrhajósi pályán. Hogyan kerültem a Pécsiközgázra és mi köze ennek az űrhajóssághoz? Itt a válasz.  Tovább »

Megnyugtatóak az eredményei azoknak az egészségügyi szűréseknek, amelyeket az az ebolafertőzött Nigériából érkező...  Tovább »

710 jelentkező közül 551-en jutottak be a Debreceni Egyetemre az idei pótfelvételin - közölte az egyetem az eduline-nal.  Tovább »

A Debreceni Egyetemen az afrikai országokból érkező hallgatókat érintő esetleges hatósági intézkedések esetén is biztosítanák, hogy mindenki...  Tovább »

Az általános orvosi szak volt a legnépszerűbb a 2014-es általános felvételi eljárásban a Debreceni Egyetemen, ahová az idén 6290 hallgatót vettek...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a diplomás-pályakövetési rendszer 2013-as adatait, új sorozatunkban annak járunk utána, milyen nettó átlagfizetésre...  Tovább »

Mi az a sárgulás? Milyen lett volna a főépület, ha az eredeti tervek szerint építették volna meg? Hova jár az ország egyik legidősebb hallgatója?  Tovább »

Az emberi erőforrások minisztere a vonatkozó dokumentumok beérkezése után dönt a Debreceni Egyetem (DE) és a Károly Róbert Főiskola integrációjáról...  Tovább »

Az ország legnagyobb felsőoktatási intézménye jöhet létre, ha a Debreceni Egyetembe (DE) integrálódik a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola; az...  Tovább »

Nyáron egyesülhet a Debreceni Egyetem és a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola, erre azonban még a fenntartónak is rá kell bólintania.  Tovább »

Több tízezren tüntettek a tanárok fizetésemeléséért és az oktatásban dolgozók jobb munkakörülményeiért Rio de Janeiróban hétfő este.  Tovább »

A végzős hallgatók ötödének tartja vissza a diplomáját a Debreceni Egyetem a nyelvvizsga hiánya miatt – mondta a...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X