"Kötelező" olvasmányt adna New York lakóinak a metropolisz polgármestere: az Egy könyv, egy New York elnevezésű olvasásnépszerűsítő akcióban a...  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a 2017-es felsőoktatási felvételire.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem minden egyetem tart őszi szünetet, és olyan is van, ahol nem így hívják, de attól még tovább aludhattok egy hétig.  Tovább »

Szerintük az olimpia rendezésére szánt költségeket az oktatásra is lehetett volna fordítani.  Tovább »

hirdetés

Nem jött össze, hogy megnevezze Brazília fővárosát.  Tovább »

A Debreceni Egyetem (DE) Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kara hat szakot hirdetett meg új gyakorlatorientált formában -...  Tovább »

A Debreceni Egyetemen alapítja meg európai központját az indiai Ajurvéda Akadémia - jelentette be Szilvássy Zoltán rektor a Debreceni Egyetemen...  Tovább »

Befejeződött az első egyetemi juhászkurzus Debrecenben, a tanfolyam résztvevői a három hónapos képzést követően csütörtökön adtak számot tudásukról...  Tovább »

Nyolcvan év után felújították a Debreceni Egyetem főépületének hatalmas üvegtetejét.  Tovább »

Az Ebola-járvány terjedésére tekintettel arra kérik a Debreceni Egyetemen (DE) tanuló afrikai diákokat, hogy a közelgő őszi, illetve téli szünetben...  Tovább »

Debrecenben hozzák létre az első európai ajurvéda tanszéket, az erről szóló megállapodást szerdán írták alá a Debreceni Egyetem (DE) és az indiai...  Tovább »

Minden hallgató tudja, mit kell tennie, ha Ebola-gyanús tüneteket észlel magán, az Ebola-láz által érintett országokból érkező diákok...  Tovább »

Maláriás az a 20 éves nigériai férfi, akit magas lázzal vittek be hétfőn a mentők a debreceni Kenézy kórházba - közölte az intézmény szóvivője...  Tovább »

Megnyugtatóak az eredményei azoknak az egészségügyi szűréseknek, amelyeket az az ebolafertőzött Nigériából érkező...  Tovább »

710 jelentkező közül 551-en jutottak be a Debreceni Egyetemre az idei pótfelvételin - közölte az egyetem az eduline-nal.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X