Február 15-ig jelentkezhettek a 2018-as felsőoktatási felvételire.  Tovább »

Gyönyörű fotók kerültek ki a Budapesti Corvinus Egyetem Facebook-oldalára.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem maradhatnak ki a kérdésekből a pestiek sem. A Budapesti Corvinus Egyetemre jártok, vagy oda szeretnétek jelentkezni?  Tovább »

Két képzéssel is felkerült a Financial Times friss felsőoktatási rangsorára a Budapesti Corvinus Egyetem.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Számos egyetem közzétett minden fontos infót az idei gólyatáborairól. Hamarosan már jelentkezni is lehet.  Tovább »

Idén is növelni tudta felvett hallgatóinak számát a Budapesti Corvinus Egyetem - értékelte a felvételi adatokat a felsőoktatási intézmény szerda este.  Tovább »

Ha ti is az ELTE alkalmazott közgazdaságtan vagy a Budapesti Corvinus Egyetem valamelyik képzésére készültök, olvassátok el cikkünket.  Tovább »

Demográfiai fordulatot elősegíteni hivatott szakot hoznak létre a Corvinuson, de állítják, nincs köze ahhoz, hogy az ELTE társadalmi nemek...  Tovább »

Idén is ezrek szeretnének bekerülni a nagy budapesti egyetemek képzéseire. Utánanéztünk, mennyi pont kell ehhez.  Tovább »

Egy díszdoktor levele ezt állítja.  Tovább »

A rektor óvatos választ adott a hvg.hu-nak, amiből azért az kiderül, hogy ők sem számítottak a CEU ellehetetlenítését célzó javaslatra.  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem egyik karára jelentkezett a legtöbb felvételiző az idén.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételi jelentkezési adatait: nincs meglepetés, az idén is az Eötvös Loránd Tudományegyetemre...  Tovább »

Mint mi is beszámoltunk róla, Balog Zoltán egy nőnapi konferenciáján bejelentette, hogy ősztől családtudományi...  Tovább »

Együttműködési megállapodást kötött a MÁV-csoport és a Budapesti Corvinus Egyetem tudásbázisaik összekapcsolása, valamint a közös oktatási és...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X