Évek óta ígérgetik, hogy felújítják a hazai gyakorlóiskolákat, de konkrét lépés eddig nem történt az ügyben.  Tovább »

Hét magyar egyetem került be a feltörekvő országokat vizsgáló egyik egyetemi rangsorba, a Semmelweis Egyetem (SE) a 61.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Várakozáson felül, tömegesen jelentkeztek az ELTE új gazdasági szakjaira februárban – derült ki az első helyes jelentkezések mutatójából.  Tovább »

Leesett két munkás egy állványzatról Budafokon csütörtökön, mindketten életüket vesztették.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az ELTE fiatal jogászai abszolút első helyet értek el a Washingtonban megrendezett Jessup Nemzetközi Jogi Perbeszédversenyen az összevont felperesi...  Tovább »

Az ELTE több mint 300 oktatója és hallgatója tiltakozik a Figyelő listája ellen.  Tovább »

Gyönyörű fotókat tett közzé a Facebookon az ELTE Társadalomtudományi Kara a campusról.  Tovább »

Ezerrel többen –13 és fél ezren – jelölték meg idén első helyen az Eötvös Loránd Tudományegyetemet a felvételin 2017-hez képest.  Tovább »

A házi kedvencként nevelt törpemalacok is részt vesznek a családi kutyákkal végzettekhez hasonló etológiai vizsgálatokban az ELTE Etológiai Tanszékén.  Tovább »

Arra voltunk kíváncsiak, hogy szerintetek melyik a legszebb budapesti egyetemi épület. Íme, a szavazás eredménye.  Tovább »

Szerintetek melyik a legszebb budapesti egyetemi épület? Vezet a Semmelweis Egyetem, második az Óbudai Egyetem. Szavazzatok ti is!  Tovább »

Szerintetek melyik a legszebb budapesti egyetemi épület? Az előző kört a Budapesti Gazdasági Egyetem épülete nyerte. Szavazzatok!  Tovább »

Több mint száz helyet javított pozícióján a természet- és bölcsészettudományban az ELTE a 2018-as QS-rangsor szerint.  Tovább »

Az ELTE Innovációs Központja idén is meghirdeti Innovatív Hallgatói Ötletpályázatot.  Tovább »

Az ipar igényeinek kielégítésére, a dinamikusan fejlődő technológiai trendekhez igazodva két angol nyelvű mesterképzés indul szeptemberben az...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X