Ha ti is az ELTE alkalmazott közgazdaságtan vagy a Budapesti Corvinus Egyetem valamelyik képzésére készültök, olvassátok el cikkünket.  Tovább »

Franciaország és Spanyolország után Nagy-Britanniával együtt a harmadik legtöbb Erasmus Mundus-projekt Magyarországon van.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Demográfiai fordulatot elősegíteni hivatott szakot hoznak létre a Corvinuson, de állítják, nincs köze ahhoz, hogy az ELTE társadalmi nemek...  Tovább »

Egészen elképesztő fotókat talál a hazai egyetemi épületekről az, aki kicsit kutat a Fortepanon.  Tovább »

hirdetés

Idén is ezrek szeretnének bekerülni a nagy budapesti egyetemek képzéseire. Utánanéztünk, mennyi pont kell ehhez.  Tovább »

Megnéztük, tavaly hány pontra volt szükség az osztatlan tanári szakok esetében államilag finanszírozott formában.  Tovább »

Tavaly több olyan szak is volt, ahova a 490 pont is kevésnek bizonyult.  Tovább »

Két héttel a vizes vb után készül el, pedig a sportesemény miatt nem írtak ki nyílt közbeszerzést a felújításra.  Tovább »

Felújítják az Eötvös Loránd Tudományegyetem Nagytétényi úti, majdnem ezer férőhelyes kollégiumát.  Tovább »

A farkas is képes személyes kapcsolatot kialakítani az őt nevelő emberrel - derült ki az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Etológia Tanszéke...  Tovább »

Ilyennel sem találkozni minden nap egy könyvtárban.  Tovább »

A legjobb európai egyetemeket rangsorolta a THE.  Tovább »

Lénárd Sándorral, az ELTE Neveléstudományi Intézet igazgatójával a 24.hu készített interjút.  Tovább »

Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar kezdeményezésére egy állásfoglallást juttattak el a köznevelési törvény módosításának szavazása előtt az...  Tovább »

A Markusovszky 2-es kollégiumának lakói nem kifejezetten örülnek annak, hogy kilakoltatják őket egy buli miatt a tanulószobájukból - írja a...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X