A hétfőn történt esetnek szerencsére nincsen sérültje.  Tovább »

Az ELTE Etológia Tanszéke keresett nevelőket törpemalacok mellé egy viselkedéstani kutatáshoz.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az oktatási államtitkár szerint a most induló tanév a lehetőségek éve lesz a magyar közoktatásban.  Tovább »

Andor György, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem gazdasági karának tavaly menesztett dékánja is elkezdi a munkát az egyetemen, olyan...  Tovább »

hirdetés

Az ELTE Gazdálkodástudományi Intézete (GTI) átmeneti jelleggel oktatási szolgáltatást végez a BME Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar (GTK)...  Tovább »

A tanári továbbképzések többségének nem látjuk értelmét.  Tovább »

Hol tartja a 2017-es gólyatáborokat az ELTE, a Corvinus, a Semmelweis és a BME? Mikor rohamozzák meg a táborokat az elsőévesek? Utánajártunk.  Tovább »

A Bibó István Szakkollégium Ménesi úti épületét a vizes világbajnokságra újították volna fel, de még a kitolt határidőig sem készült el.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták az Academic Ranking of World Universities listát, ismertebb nevén az ARWU-rangsort.  Tovább »

Egyelőre nem teltek be a férőhelyek az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) társadalmi nemek tanulmánya mesterszakon.  Tovább »

Az ELTE megerősítette, hogy több, a BME-től távozó oktató náluk kötött ki.  Tovább »

40 oktató mondott fel a BME gazdasági karán.  Tovább »

Év elején még úgy tűnt, biztosan az ELTE része lesz a Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudomjányi Egyetem gazdasági kara, de hirtelen mégis megegyeztek...  Tovább »

2017 szeptemberétől közel 40 oktató távozik a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karáról (BME GTK) -...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X