Több mint száz helyet javított pozícióján a természet- és bölcsészettudományban az ELTE a 2018-as QS-rangsor szerint.  Tovább »

Az ELTE Innovációs Központja idén is meghirdeti Innovatív Hallgatói Ötletpályázatot.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az ipar igényeinek kielégítésére, a dinamikusan fejlődő technológiai trendekhez igazodva két angol nyelvű mesterképzés indul szeptemberben az...  Tovább »

Autonóm járműirányítási mérnök mesterszakot indít szeptemberben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) közlekedésmérnöki és...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Február 15-ig jelentkezhettek a 2018-as felsőoktatási felvételire.  Tovább »

Milyen az egyetemi élet Szombathelyen? Hol érdemes egy jót ebédelni a Savaria campusán?  Tovább »

Decemberben megkérdeztünk titeket, szerintetek melyik Budapest legszebb egyetemi épülete.  Tovább »

Hol érdemes két óra közt lazítani az ELTE BTK-n?  Tovább »

2018 szeptemberétől tízféle alapszakot, kilencféle mesterszakot, továbbá négyféle felsőoktatási szakképzést indít az ELTE budapesti és szombathelyi...  Tovább »

Egy nappal a szavazás lezárása előtt vezet a Budapesti Gazdasági Egyetem, második helyen a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, harmadik pedig még...  Tovább »

Budapest legszebb egyetemi épületét keressük, a szavazás jelenlegi állása alapján továbbra is a Budapesti Gazdasági Egyetem vezet.  Tovább »

Négyezer felsőoktatási intézmény közül a Szegedi Tudományegyetem a harmadik helyre került a harmincéves Erasmus legfrissebb EU-toplistáján.  Tovább »

Szerintetek melyik a legszebb budapesti egyetemi épület? Az egykori Fővámpalota, amelyben ma a Budapesti Corvinus Egyetem működik?  Tovább »

"Őszintén szólva nem értjük, mi szükség volt egy ilyen lejárató hangvételű, a tényeket teljesen figyelmen kívül hagyó írás megjelentetésére" - így...  Tovább »

Szexuális zaklatás miatt figyelmeztetésben részesítette egyik HÖK-küldöttjét az ELTE Természettudományi Karának fegyelmi bizottsága - írja az...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X